kizlar yorumlarinizi bekliyorum :(

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Oncelikle vakit ayiracaginiz icin hepinize tesekkur ederim. Desteklerinize ve farkli insanlardan yorum almaya cok ihtiyacim var. Yaklasik 9 ay once bir arkadas vesilesiyle bir beyle tanıştık aramizda cok yas farki yok. Kendisi ilk günden beri ciddi anlamda biseyler istediğini evlenicek birisini aradığını kafasina uygun birini oldugu anda uzatmayacagini soyledi. Ilk aylarda hersey cok guzel ilerledi ailemle tanıştı ben evlerine konuk oldum birer kez gittik oda geldi. ailelerden yana bir sorunumuz yoktu. Sonrasinda kiz kardesim evlnmeden biz hic biseye kendimizi kaldiramayiz demeye başladı. Bende bunun olmicagini ailemin artik ciddi şeyler bekledigini soyledim. Buarada iliskinin ilk aylarinda sosyal medyadan bir kac kez birilerini eklediğini msj attığını yakaladim konusmayi surduremedi cunku dedigim gibi allah ilk gunden onume düşürdü bende onla kavga edip engellettim. Sonra bir sekilde birdaha olmayacak vaatleriyle gönlümü aldi. 2 ay once bazı nedenlerden 3 hafta gorusemedik. Bu sure icinde kavgalar basladi hergun ona yalvardim iliskimiz sallantida yarim saatte olsa vakit ayir duzeltelim konusalim dedim. Yok hastayim yok ailecek suraya gidiyoruz yok amcam beni bekliyor diye diye beni canimdan bezdirdi. Bende en sonunda ben senin hayatinda neredeyim dedim hic biryerde degilim dedim ve bitirdim. Hic israr etmedi sadece msjdan sonra 1 kez aradi sonrasinda oda ayrilik cumlelerine basladi Ertesi gun aptallık yapıp aradim yinede herseye ragmen yuzyuze gorusmek istediğimi birkez daha söyledim kendisi cok ağır konuştu benim icin bu is bitti baskasini bul bunları sen istedin dahada arama engellemicektim ama engelliyorum dedi. Gerçekten de engelledi ailesinden arkadaşlarindan kimseden ses cikmadi. Bütün hayallerim paramparca karsima birdaha asla kimse cikmicakmis gibi hissediyorum bazi insanlar ne kadar acimasiz ben ceyiz hazirliklarina bile başlamıştım oysaki

Adamın peşinden koşmuş gibi gözüküyorsun. Olmayacak duaya amin deme, hem senin için uygun değil hem de seni istemiyor. Biraz gururlu ol ve sen de onu her yerden engelleyip ona bir daha ulaşma. Evde kalma devri yok artık istediğin yaşta evlenirsin. Evde kalacağım korkusuyla ilk gördüğüne sarılma. Aceleci olma, ağırdan al.

Öncelikle ilişkinin ilk aylarında ailesiyle tanışman ve ailenle tanıştırmakla hata yapmışsın.
Buna ek olarak eğer ablası benden önce evlenemezsin ne bu samimiyet dediyse ondan biz kendimizi kandırmayalım demiştir.
E be dengesiz, madem hemen söz vs olmayacak ne diye ailesiyle tanışıyorsun kızın.
Zaten ilişkinize bağlılığı da yokmuş hemen silip atabilmiş.
Değer verse oturup konuşup çözelim dediğinizde gelirdi.
Kısacası kurtulmuşsunuz, bir daha emin olmadan ailenizi bu işe karıştırmayın derim.

Bulunmaz hint kumasimi bunlar sanki..g...nü kaldirma onun..kendini nimetten saymasin...Etrafta adam mi kalmadi sanki..öküz belli etmis eli iste gozu oynasta oldugunu..bir muddet hoplar ziplar bu sonra geri donmek ister kabul etme cantada keklik olma..

Bana bahane gibi geldi. Basta uzatmayalim deyip sonradan kizkardesini araya sıkıstiriyor. Seninde bi sonraki gun araman sacma olmus tutarli olacaktin ki belki dank edecekti onada.

Aileni taniyacak adam seni istemeye geldiginde tanisin oncesinde fazla samimiyet iyi degil yuz bulur..ne derler yuz verdik ayiya geldi micti haliya..

evet en çok üzüldüğüm konu o zaten ilk kez babamla böyle bir konudan muhattap oldum. Yani ailemle gelip birisi tanıştı. Tşk ederim yorumunuz için.

yas kaç ? aklınızı basınıza alın baksanıza başkasını bulmus kendinize boyle birini mi layık goruyorsun ayrıca hemen aileleri sokmak cok buyuk hata gercekten kocasız kalmış gibi davranmışsınız

Bana bahane gibi geldi. Basta uzatmayalim deyip sonradan kizkardesini araya sıkıstiriyor. Seninde bi sonraki gun araman sacma olmus tutarli olacaktin ki belki dank edecekti onada.
kız kardeşin yaza düğünü var tabiki ailemde herşeyin bahane olduğunu söylüyor.

Hayallerinin sınırlanırını biraz geniş tutmuşşun bu yüzdende şimdi hayal kırıklığı yaşıyorsun bence. Kendini çözülmeyecek bir kördüğümün parçasıymış gibi hissetme. Zaman herşeyin ilacı.. sadece farklı şeyler yapmaya çalış, kafanı dağıtacak bu konu üzerindeki yoğunluğunu hafifletecek şeyler.. Öfkeni kontrol et. Zaten sana zarar vermiş. Daha fazla sana karşı galip çıkmasına izin verme ..

daha ilk günden ciddiyetinden bahseden insandan koşar adımlarla uzaklaaaaş.. hayırlı bir şey çıkmaz ondan sadece güvenini kazanmak kendine bağlamak istiyordur yok yere..

nedir yani yasam unitesimi bu onsux nefes alamazmisin giyin suslen kimler cikar karsina hayat devam ediyor cehenneme kadar yolu var

Böyle bi adamı kendine eş yapıp hayatını mahfediceksin, vazzggeeççççç

Bir öküz nedir? Iki Bunlari ozelliklemi yetistiriyorlar ?

Onemsemeyiniz kendisi deger kiymet vs bilmiyor ilk eklediginde birilerini silmeniz gerekiyordu ama.zarardan donen kardadir hesabiii kurtulmussunuz.....pasam keyfi bilir sizde sakin bir dahakine bu kdar sür'atke baglanmayiniz totosu kalkiyor sinir oldum ve not engelli olan siz degil bizatihi kendi kafasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…