Ben evlenip ayrildim ve bir cocugum var. Yasim 25. Karsima hic ummadigim anda birisi cikti. Gercekten cok sevdim. Yalniz kendisi bekar.beninle niyeti son derece ciddiydi. Gelinliginden tutunda evine kadar her seyi kendi aramizda konustuk hayalet ettik. Sonra birden beni terk etti. Sebebini sordum manen farkliyiz dedi. Aradaki farkin benim evlenip ayrilmis olup olmadigindan mi diye sordum. Hayir alakasi bile yok dedi. Ve biz onunla ayni isi yapiyoruz. Onun urunlerinin satislarini evden yapiyorum. Yuzyuze bakmiyoruz ama muhatap oluyoruz. Beni terkettikten sonra sonra defalarca ayrildim isten geri dondum. Bi 5 kere filan isten ayrilip geri donmusumdur. Oda her defasinda beni ise geri aldi. Beni terkettikten sonra acik konusiyim cok kostum pesinden. Aradim mesajlar attim. Ama beni yorma yorma artik dedi. Beni seviyomusun diye soruyorum evet diyo. Ozledin mi diyorum cok diyo. Bi gun hic ummadigim anda minnos dedi. Sonra yanlis anlamayasin dedi. Neden boyle bi sey soyledigini sordumm tepkini merak ettim dedi. Cok dengesiz ve cok tutarsiz. Hem sevdigini soyleyip hemde istemedigini soyluyo ve elle tutulur bi sebep de gostermiyo. Bana pisman olup geri donmesini cok istiyorum. Sanirim sevgiden ziyade biraz hirsda yapmis olabilirim. Cunku kendimi cok kuculttum. Resmen ezik gibiyim. Bu durumu mu toparlamama bana yardimci olabilirmisiniz? Ne yaparsam pisman olup gelip benden ozur diler ?