- 23 Ağustos 2023
- 92
- 21
- 18
- 21
- Konu Sahibi umutvarherzaman2612
-
Görseli atmamışsınızKızlar bi bakar mısın ben ne yapıyorum ya Ovulasyon testi yaptım dur idrar yapmışken gebelik testi yapayım deidm labaquic testin adı kaset test silik çıktı ben şok başına gelen var mı bu ne demek oluyo
Fotoğraf kalitesi düşüyor ama normal bakınca görünüyor yani anlamıyorum ne oluyorGörseli atmamışsınız
Yarın sabah ilk idrar ile yapıp atayım burayaGörseli atmamışsınız
Görseli atmamışsınız
Görseli atmamışsınız
Ama adetim yeni bitti mümkün mü böyle birsey burdamkalite düşüyor ama gözle görülüyor bu test kutuma yapar mıTam gözükmüyor ilk idrarla daha net çıkabilir inşallah vardır
Bazen testler bozuk olabiliyor cnm istersen birkac tane testle deneAma adetim yeni bitti mümkün mü böyle birsey burdamkalite düşüyor ama gözle görülüyor bu test kutuma yapar mı
Yarın yapayım ilk idrar ile bu teste çok güvenilir demişlerdi oysaBazen testler bozuk olabiliyor cnm istersen birkac tane testle dene
Bende hep görüyorum sanıp yanıldım yeni adet bitti çok erken bide pikte görmedin nası olcak kız
Bizim bir arkadaş var o da awox laboquik inovita hepsiyle yaptı hepsini silik çizgiyi gördü ama regl oldu kullanılan ilaçlarla alakalı herhaldeYarın yapayım ilk idrar ile bu teste çok güvenilir demişlerdi oysa
Ay biliyorum canım niye böyle çıkıyor neyse batı bekleyelim evet dediğin gibi pikte yok 2.3 günüm kaldı sanırım pikeBende hep görüyorum sanıp yanıldım yeni adet bitti çok erken bide pikte görmedin nası olcak kızbu ay güzel haberler alalım senle
İlaç kullanmıyorum kiBizim bir arkadaş var o da awox laboquik inovita hepsiyle yaptı hepsini silik çizgiyi gördü ama regl oldu kullanılan ilaçlarla alakalı herhalde
Arkadasim icin dedim cnm test bozuk olabilir tekrarla sen yinedeeİlaç kullanmıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?