Kızlar yumurtalarım gelişmiyor.

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
96
49
Bursa
MERHABA.
nasılsınız arkadaşlar benim sorunum yumurtalarım gelişmiyor yumurta rezervim az.
fsh degerlerim 11 aydır cok yüksek ve yumurtalarımınkalitesini düşürmüş ve gecen ay tüp bebek tedavisini iptal etmek zorunda kaldık.
yumurtalarım gelişmedigi için. bana önere bileceginiz birşey varmı.lütfen bana yardımcı olun cok üzülüyorum bu duruma .

canım inşallah tez zamanda tüp bebek tedavine devam edersin bal-çörekotu-tarçın ye sabah akşam
Hergün 1 kase yoğurda 1tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı tarçın koy
Dersen hamilemisin hamile değilim ama geliştirdi yumurtalıkları.

benimde hiç gelişmiyor ya .geçen ay günde 2tane klomen kullandım.
ama hiçmi hiç gelişmemiş.bu ay yine kullanıyorum ama umudum yok malesef.

canım bol bol incir ye kuru inciri yıkayıp ye,suyunu kaynat iç..benim yumurtalar da pek büyümüyo ama incirin faydası oluyo..inşallah yumurtaların büyür ve hemen çalışmalara başlarsınız..öptüm canım benim..

kaynatmadan yesem faydası olurmu. ben bir ara kaynatıp suyunu içmiştim 15 gün falan ama pek faydasını göremedim .

kaynatmadan yesem faydası olurmu. ben bir ara kaynatıp suyunu içmiştim 15 gün falan ama pek faydasını göremedim .

canım ben kuru inciri yıkayıp yedim.geçen ay adetimin 10.günü yumurtam 16mm olmuştu..2 gün sonra iğnemi vurunmuştum..incirin yaşı tazesi bile faydalıymış..benim amcamın gelinine dr bol bol taze incir ya demiş oda yediği ay sanırım hamile kalmıştı..inşallah bizlerde de faydası olur..eline nasıl geçerse bol bol ye kontrole kadar..öptüm canım benim...Rabbimm yar ve yardımcın olsun..amiiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim uzuldugunu anlıyorum ama sana şoyle soyleyım eger kı cok üzülürsün sureklı kafana takarsan cok cok daha kotu olacak.bak şimdiki tıp ilerlemiş sen dogurgan bir kadınsın yumurtalıkların var rahım var tupler var.senın obur kadınlardan hiç bir fark yok.ha neymiş yumurtaların zayıf ama bu gecıcı bir durum kı.yani insan vucudunda kı hucreler kendını süreklı yenılıyormuş.dolasıyla yumurtalıktakı bu durum gecıcıdır.stres hipofizi etkılıyor o da gereklı hormon uretımını durduruyor.bak ben yumurtalarımı sogan suyunu içerek çalıştırdım.kocaman buyumuştu.Dr.Ahmet Maranki yaz googleden cıkar soğan kürü nu bul onu uygula inan bana cok işe yarıyor.haa bide arı sutu bulman lazım oda sana yarar.Allah o guzel yumoşlarına can versın.fidan gibi canlansınlar.öptun seni.

cok sagol canım dediklerini uygalayacagım inşl işe yarar valla ne duysam yapıyorum ama anlamıyorum neden bu hale geldiler.

sagol canım destegin için ben 10 gün kadar uyguladım ama tedaviye başlayınca bıraktım ama şimdi tekar başlayacagım dün ibrahim saracoğlu tekrardan söyledi.birde bal tarcın çörek otu var onuda deneyecegim.inşl iyi gelirler

Merhaba durumunuzun üstünden bayagı bir zaman geçmiş benimde aynı. Yumurtam büyümüyor ve tüp bebek tedavisi görüyorum ama olmuyor yarıda kesiyorlar tedaviyi
PEKİ SİZ NE DURUMDASINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…