Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dakika önce bu konuyu açmayı düşündüm vazgeçtim şimdi siz açmışsınız yorumları okumaya geldim benim de 23 eylülde doktor kontrolümde 19 mm çatlamak üzere olan yumurtam vardı 23 24 25. Günleri değerlendirdik bakalım olacak mı ne zaman test yapsam bilmiyorum 8 gün falan geçmesi lazım galiba çatlama üzerindenYani yumurtası çatlayan herkes o günleri değerlendirdiği Zaman hamile kalır mı sizce % Kaçı hamile kalabilir
Evet ben de linç yemekten korkarak açtım ama ben de 23ünde çatlama iğnesi oldum cuma günü çatlamış dedi doktor o yüzden merak ediyorum5 dakika önce bu konuyu açmayı düşündüm vazgeçtim şimdi siz açmışsınız yorumları okumaya geldim benim de 23 eylülde doktor kontrolümde 19 mm çatlamak üzere olan yumurtam vardı 23 24 25. Günleri değerlendirdik bakalım olacak mı ne zaman test yapsam bilmiyorum 8 gün falan geçmesi lazım galiba çatlama üzerinden
Benim doktor 14 gün sonra test yap dedi5 dakika önce bu konuyu açmayı düşündüm vazgeçtim şimdi siz açmışsınız yorumları okumaya geldim benim de 23 eylülde doktor kontrolümde 19 mm çatlamak üzere olan yumurtam vardı 23 24 25. Günleri değerlendirdik bakalım olacak mı ne zaman test yapsam bilmiyorum 8 gün falan geçmesi lazım galiba çatlama üzerinden
Aa niye linç yiyecekmişsiniz aşk olsun ben üşendiğimden açmadım konu ama sizinki iyi denk geldi yani hemen hemen aynı günler test yapacağız sizinleEvet ben de linç yemekten korkarak açtım ama ben de 23ünde çatlama iğnesi oldum cuma günü çatlamış dedi doktor o yüzden merak ediyorum
Merhaba doktorum yumurta takibi yapicaz regl iken gel dedi öncesinde konuştuğumuz da yumurta buyumezse buyurur çatlatırız dedi ama bu çatlatma iğnesi doktor kontrolü nasıl oluyoe ?Evet ben de linç yemekten korkarak açtım ama ben de 23ünde çatlama iğnesi oldum cuma günü çatlamış dedi doktor o yüzden merak ediyorum
Çatlatma iğnesi oldunuz sanırım iğne olunca iğnenin etkisi oluyor çünkü ama ben hap iğne vs kullanmadım kontrolde denk geldi doktor dedi çatlamak üzere olan yumurtan var diyeBenim doktor 14 gün sonra test yap dedi
Ultrasonla yumurtaları kontrol ediyorlar yeterli büyüklüğe gelince de karından iğne yapıyorlar 24 36 saat arası yumurtanız çatlıyor ilişki öneriyorlar size saatleri günleri söyleyip . Çok kolay bi uygulama yalnızca bir kaç kez doktora gitmeniz gerekiyor . Çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu olduğu için doktorunuz söyleyene kadar test yapmıyorsunuz 2 hafta kadar sanırımMerhaba doktorum yumurta takibi yapicaz regl iken gel dedi öncesinde konuştuğumuz da yumurta buyumezse buyurur çatlatırız dedi ama bu çatlatma iğnesi doktor kontrolü nasıl oluyoe ?
Doktor reglinin 5. Günü femara ve inofolic combi kullan dedi zaten inofolic aylardır kullanıyordum femara da kullandım yumurta istediği boyuta geldiği için iğne yapabildik iğne ile de çatliyorMerhaba doktorum yumurta takibi yapicaz regl iken gel dedi öncesinde konuştuğumuz da yumurta buyumezse buyurur çatlatırız dedi ama bu çatlatma iğnesi doktor kontrolü nasıl oluyoe ?
Bilmemki çatladiktan sonra 12 gün geçmesi gerekmez mi?Çatlatma iğnesi oldunuz sanırım iğne olunca iğnenin etkisi oluyor çünkü ama ben hap iğne vs kullanmadım kontrolde denk geldi doktor dedi çatlamak üzere olan yumurtan var diye
Buna da cevap vereyim ben ilk çocuğumda çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalmıştımYani yumurtası çatlayan herkes o günleri değerlendirdiği Zaman hamile kalır mı sizce % Kaçı hamile kalabilir
Maşallah inşallah ben de hamile kalırım Allah isteyen herkese nasip etsinBuna da cevap vereyim ben ilk çocuğumda çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalmıştım
Peki iğneyi bir kere mi yapıyorlar ben çok korkuyorum bu arada çok güzel anlatmissiniz çok teşekkür ederimUltrasonla yumurtaları kontrol ediyorlar yeterli büyüklüğe gelince de karından iğne yapıyorlar 24 36 saat arası yumurtanız çatlıyor ilişki öneriyorlar size saatleri günleri söyleyip . Çok kolay bi uygulama yalnızca bir kaç kez doktora gitmeniz gerekiyor . Çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu olduğu için doktorunuz söyleyene kadar test yapmıyorsunuz 2 hafta kadar sanırım
Ben 10 gün sonra yaptığımda pozitifti doktorum iğnenin etkisidir 2 gün sonra tekrar kan ver dedi tekrar kan verdim artış olmuştuBilmemki çatladiktan sonra 12 gün geçmesi gerekmez mi?
Rica ederim ne demek evet bir kez ve küçük bi iğne korkmanıza gerek yok ben iğneden ölümüne korkan bir insanım ama yaptırmıştım gerçekten kolayPeki iğneyi bir kere mi yapıyorlar ben çok korkuyorum bu arada çok güzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim
Ben bekleyeceğim yinede 14 gün eğer bekleyebilirsemBen 10 gün sonra yaptığımda pozitifti doktorum iğnenin etkisidir 2 gün sonra tekrar kan ver dedi tekrar kan verdim artış olmuştu
Amiin sağlıklı hayırlı şekilde inşallahMaşallah inşallah ben de hamile kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Bana iğneyi kolumun üstünden yaptılar omuza yakın ama öyle acitmiyorPeki iğneyi bir kere mi yapıyorlar ben çok korkuyorum bu arada çok güzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim
İnşallah çok güzel haberler alırızRica ederim ne demek evet bir kez ve küçük bi iğne korkmanıza gerek yok ben iğneden ölümüne korkan bir insanım ama yaptırmıştım gerçekten kolay
Doktor kendisi mi yapiyor ben evde yapılıyor sanıyordumBana iğneyi kolumun üstünden yaptılar omuza yakın ama öyle acitmiyor