kızlar yumurtladığınızı nasıl farkediyorsunuz?

bersuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
3.773
3
0
Eskişehir
topiklerde okuduğum kadarıyla yumurtlama zamanını anlayan şanslı bayanlar var eğer onlardan biriyseniz bana yardımcı olur musunuz? nasıl bir his ağrı mı kesik kesik sancı mı neye benziyor tarif eder misiniz?

valla canım benim bazen çoook şiddetli olur ağrı tam yumurtalıklarımda bi ağırlık hissederim bazende hafif olur ama adet ağrısına benzer bi ağrı olursa farkedersin zaten anlamaman mümkün değil ama ağrın olmuyorsa ovülasyon testi kullan bence

bende yumurtlama günü kasıklarımın sağ yada solunda batma tarzında sancı oluyor.
o gün yumurtamın çatladığını rahatlıkla anlıyorum.şanslıyım galiba :))
tam o sancıdan 14 gün sonra hiç şaşmaz muhakkak regl olurum.

benimde kasıklarımda ağrı olur ve yumurta akı kıvamında akıntım olur anlarım yumurtladığımı

canım 12.ci ve 17. günler arası kasıklarda ağrı oluyor bu 13. gün olur 14. gün olur yani 17. güne kadar yumurtalıklar çatlıyor bu aralar takip edersen bir değişiklik görürsün kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı çünkü ağrı bacaklarına kadar vuruyor benim öyle oluyor doktorda söylemişti bana bu aralar mutlaka takip et kendini bu günlerde mutlaka birliktelik olsun bebek istiyorsun anladığım kadarıyla
ALLAH gönlüne göre versin canım

Benim her ay sağ kasığım ağrır bazen ani bir bıçak saplanır gibi olur bu dönemde bazen pembe lekem de olur belim de ağrı da oluyor ama 2 gün sürer bu ağrı öneceleri ne olduğunu anlamazdım ama şimdi biliyorum ki yumurtam yapıyormuş bunukaydirigubbakcemile2

Adet duzeni bozuk hanimlarin anlamasi biraz zorlaşiyor galiba.

topiklerde okuduğum kadarıyla yumurtlama zamanını anlayan şanslı bayanlar var eğer onlardan biriyseniz bana yardımcı olur musunuz? nasıl bir his ağrı mı kesik kesik sancı mı neye benziyor tarif eder misiniz?
Ovulasyon Döneminde çok gergin olurum.olur olmaz şeye sinirlenir dokunsalar patlayacak gibi olurum bazen.hormonlardan sanırım:))

genellikle her kadin herhangi pko vs gibi raatsizligi yoksa adet gununden 14 gun once yumurtlar adet suresi kac gun olursa olsun yani eger adet gunlerinizi takip ediosaniz yaklasik adetiniz basladiktan sonra kac gune denk geldiini bu sekilde hesaplayabilirsiniz. bunun disinda akintinizi takip edin yumurta aki kivaminda olur. gogusleriniz hassaslasmaya baslar. bende mide bulantisida olurdu bazen. bende bunlari yaklasik 3 aylik takipten sonra anlamaya baslamistim dikkatli bi sekilde ama yaklasik 6 ay boyunca da duzenli takvim tutuyodum zaten adet gunlerimle ilgili size de tavsiye ederim takvim tutmanizi

bu ay ben de takipliyorum şimdilik gelen giden yok dpo 16 dayım

Back
X