kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz

yldzkaplan6655

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
16
0
1
25
kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz .

Lütfen böyle şeylere inanmayın lütfen kızlar ya🥺 milyonlarca sperm içerisinden hangisinin galip gelecegi, hangisinin anne karnına tutunup, rahimde sağlıklı bir şekilde kalabileceği belli olmaz. Tıbben böyle şeylerin açıklaması yok. Velhasılkelam tutan kişiler oldu diye bir umut neden olmasın diyorsunuz ama zaten oran %50 oranında. Bu tip şeylerin aslı astarı yok🥺

kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz .
Bir komşu kızdan sonra erkek için Kıbrıs'a gittiğinde sperm analizi yapılmış eşine ve erkek yok denmiş sadece kız olur senden haliyle geri geldiler ben bunu duyunca da şaşırdım herşey Allah'ın işi o ol dese olur senin konuna gelince evet duydum bunu bir abladan o adet bitişi denemiş oğlu olmuş tabi yinede ben Allah' verdi diyorum bu tür şeyler inandırıcı gelmiyor bana

Bir komşu kızdan sonra erkek için Kıbrıs'a gittiğinde sperm analizi yapılmış eşine ve erkek yok denmiş sadece kız olur senden haliyle geri geldiler ben bunu duyunca da şaşırdım herşey Allah'ın işi o ol dese olur senin konuna gelince evet duydum bunu bir abladan o adet bitişi denemiş oğlu olmuş tabi yinede ben Allah' verdi diyorum bu tür şeyler inandırıcı gelmiyor bana
tabiki takdir Allahin saglikla gelsinler yeterki yaşamış olanlar var ise bilgi sahibi olmak adina yazdim teşekkürler

Back
X