- 21 Haziran 2025
- 711
- 460
- 18
- 34
Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler
Bana olmamış dedi herkes korktum çünkü açılmıyor testim böyle hep koyu çok hafif açılma oldu baya soluklaşmadan çatlama olmaz felan dediler siz içimi rahatlattınız Allah razı olsun
Ama benimki silik degil böyle
Bu sizin testinin değil mi be öyle sandımAma benimki silik degil böyle
Hayır attım ya size 7si pikti sekizi dokuzu onu pik devam etti bugünkü de buyduBu sizin testinin değil mi be öyle sandım
Pik devam ediyor çatlamamış o zamanHayır attım ya size 7si pikti sekizi dokuzu onu pik devam etti bugünkü de buydu
Hafif açılma bile çatlama sayılıyor dediler amaPik devam ediyor çatlamamış o zaman
Resmi ilerleyince benim attığım testler çıkıyor ben de onlar da sizin sandım kusura bakmayın
Hafif açılma bile çatlama sayılıyor dediler ama
Attım ama siz görmemişsinizEvet hafif silinse bile çatlamış sayılır ama siz sadece bugünkü testi attığınız için karşılaştıramıyoruz bu teste göre hala pik
Üstten 4 sanki silinmiş gibi ama hepsi de çok koyu olduğu için yanılabiliriz gebelik testi mi yapsanız bazen ovulasyon böyle koyu olunca gebelik olabiliyorAttım ama siz görmemişsiniz
Nasıl gebelik olsun 7 si pik başladıÜstten 4 sanki silinmiş gibi ama hepsi de çok koyu olduğu için yanılabiliriz gebelik testi mi yapsanız bazen ovulasyon böyle koyu olunca gebelik olabiliyor
Bu kadar uzun pik oluncaNasıl gebelik olsun 7 si pik başladı