• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar yüzü yağlı olanlar buraya :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
[QUOTE="pembe_dunya, post: 36837658, membeAnneaBide parlıyor değil mi? Biz napalım bilmiyorum ki :D Güneşli havalarda hele birde güneş kremi sürdüysek vay halimize :) Ama tabi önceden jel mi vardı canım hem eskilerin yüzleri ne kadar güzelmiş ne sivilce ne siyah nokta :)[/QUOTE]
Evet ya.. Eskilerde makyaj da yoktu ama.. biz de ugrasiyoruz boyle zaten fondoten surmek iskence yagli oldugu halde burnum soyuluyo gibi olur bazen nedenini bilmiyorum fondoten surunce pul pul duruyorum fondoteni birakinca duzeldi kullaninca oluyor hep kurutuyor sanirim.. Sadece goz cevresi kapaticisi kullaniyorum ben de napim:(

[QUOTE="pembe_dunya, post: 36837658, membeAnneaBide parlıyor değil mi? Biz napalım bilmiyorum ki :D Güneşli havalarda hele birde güneş kremi sürdüysek vay halimize :) Ama tabi önceden jel mi vardı canım hem eskilerin yüzleri ne kadar güzelmiş ne sivilce ne siyah nokta :)
Evet ya.. Eskilerde makyaj da yoktu ama.. biz de ugrasiyoruz boyle zaten fondoten surmek iskence yagli oldugu halde burnum soyuluyo gibi olur bazen nedenini bilmiyorum fondoten surunce pul pul duruyorum fondoteni birakinca duzeldi kullaninca oluyor hep kurutuyor sanirim.. Sadece goz cevresi kapaticisi kullaniyorum ben de napim:KK43:[/QUOTE]
Canım birde pudra dene istersen belki cildin fondoten sevmiyordur :)

pembe_dundöndümst: 36837726 .!.:
Evet ya.. Eskilerde makyaj da yoktu ama.. biz de ugrasiyoruz boyle zaten fondoten surmek iskence yagli oldugu halde burnum soyuluyo gibi olur bazen nedenini bilmiyorum fondoten surunce pul pul duruyorum fondoteni birakinca duzeldi kullaninca oluyor hep kurutuyor sanirim.. Sadece goz cevresi kapaticisi kullaniyorum ben de napim:KK43:
Canım birde pudra dene istersen belki cildin fondoten sevmiyordur :)[/QUOTE]
Simdi kapaticiya dondum bakalim gidiyim bi sure boyle :) soyledigin urunleri deniycem :)

sen tavsiye etmişssin de dermatologlar kesinlikle garnier kullanmayın diyolar. bende de var arada bir maske niyetine kullanıyorum ama 2 doktorda aynı şeyi dedi KULLANMA... en iyisi La Roche Posay ürünleri pahalı olabilir ama güvenilir en azından. birde sivilce için İmex sabun var her şeyi bir kenara atıp sadece oda kullanılabilir ;)

sen tavsiye etmişssin de dermatologlar kesinlikle garnier kullanmayın diyolar. bende de var arada bir maske niyetine kullanıyorum ama 2 doktorda aynı şeyi dedi KULLANMA... en iyisi La Roche Posay ürünleri pahalı olabilir ama güvenilir en azından. birde sivilce için İmex sabun var her şeyi bir kenara atıp sadece oda kullanılabilir :KK66:
Benim sivilce sorunum yokta neden acaba kullanma dedi ki doktorun?

Back
X