• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Zor Günler Geçiriyorum Ne Olur Yardım Edin Bnm İçin Çok Önemli :(

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
mrhba kızlar derdim çok büyük ne olur yardım edin :( belki bizim hikayemizi duymaktan çok sıkıldınız ama yine biz :( şimdi özet geçicem sevgilimle aram çok iyiydi hiç bi problem yok ölüyorduk birbirimiz için çok ayrılıp barıştık her seferinde onda kesin bittigini dönüşü olmadıgını söylüyordu ama hep barışıyorduk geçen ayrılmamızda bi kızla çıkmış beni unutmak için ama onu hiç sevmemiş biz yan yana oturuyoruz evlerimiz yani mahallede laf olmasın diye akşamları görüşüyorduk çok özlüyorduk birbirimizi dogal olarak dün sabah buluşucaktık ama okuldaydım ben olmadı oda bana biz ayrılalım ben çok sıkıldım gene,göremiyorum bile seni dedi bende anladım peki dedim sonra bişeyler konuştuk ben tabi çok kırıldım ve dedim ki beni gerçekten sevdigini düşünmüştüm dedim oda bi süre sonra sen benim sevgime inanmadın bitti falan dedi bana msj atma falan dedi bende atmadım tabi ve bugün öglen bana bi msj geldi '' hımm başka biriyle çıktın onlar daha iyi geldi sana galiba''yazmış sanırım sevgilisi var sizce durum ne :( çok saolun arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

sevgilim demissiniz ama siz evli degilmisiniz ? oyle yaziyor da medeni durumunuzda hayret:delphin::delphin:

ne dıyım yawrum çok tatlısınız...çıtırlar sizi Şeniz

ayrılık sızın ağzınızda sıradanlaşmış kuzucukum artık. Pek cıddı söylenmiş bir laf gıbı gelmedı bana. her fırsatta ayrılık kozunuzu kullanmanız doğru degıl. bıtsın bir kere denır ve bıter, sevgılın çocukça davranıyor bılesın

pardon ama sen ve sevgilin kaç yaşınızdasınız??? haraketler son derece çocukça... zaten bir ilişkide bitip bitip baştan başlaması bu arada insanların başka ve yeni insanlar tanıması ama olmadı deyip tekrar birbirlerine dönmeleri bana oldum olası çok ters gelmiştir... birde şunu merak ediyorum anlıyorum seviyosun ama devamlı bir mutluluktan bahsetmiyosun aksine bir dengesizlik bir kopukluk var.. neden o diye ısrar ediyosun?? illa onunlamı olmak zorundasın.. eğer sen onun ilk gidişinde, dönüşünü kabul etmeyip tavır koysbilseydin bence bugün hiçbişey bu hale gelmeyecekti.. ağırlığını koyamıyorsan ne yazıkki canın daha çok acır.... gitmek istiyosada sal gitsin... lütfen böyle bir olayda kendini bırakıp dünyanın sonu gelmiş gibi davranma.. hayatta daha tatmadığın görmediğin ne büyük sıkıntılar var lütfen bunu düşün.....

sevgilim demissiniz ama siz evli degilmisiniz ? oyle yaziyor da medeni durumunuzda hayret:delphin::delphin:

aaa evet, ayrıca okurken bir lise öğrencisinin yazısını okur gibi hissettim, ancak güzellik uzamnı yazıyor..
Neyse profilinizi düzeltseniz sanrım daha iyi olucak,sanırım aceleyle doldurmuşsunuz ilk üye olurken.
Sorununuza gelince bana göre siz ayrılmazsınız, herzamanki gibi kapris yapmışsınız ufaktan.. Ha bu arada seni göremiyorum rahat rahat ayrılalım diyorsa ilerde daha fazla yakınlaşmakta isteyebilir, aynı bahaneyi ozamanda sunabilir, dikkatli ol.

Ben 18 yaşındayım sevgilim 20 Çogunuzu başka topiklerde gördüm özellikle aysun abla seni ve hep o evli yazan kısma iç çekerek bakmışımdır 8 senedir seviyorum bu çocugu binalarımız yan yana geçmişimiz var bırakmak kolay olmadı benim ki normal bir sevdadan çıktı artık başka boyutlara geçti malesef hepinize çok teşekkür ederim a.s

mrhba kızlar derdim çok büyük ne olur yardım edin :( belki bizim hikayemizi duymaktan çok sıkıldınız ama yine biz :( şimdi özet geçicem sevgilimle aram çok iyiydi hiç bi problem yok ölüyorduk birbirimiz için çok ayrılıp barıştık her seferinde onda kesin bittigini dönüşü olmadıgını söylüyordu ama hep barışıyorduk geçen ayrılmamızda bi kızla çıkmış beni unutmak için ama onu hiç sevmemiş biz yan yana oturuyoruz evlerimiz yani mahallede laf olmasın diye akşamları görüşüyorduk çok özlüyorduk birbirimizi dogal olarak dün sabah buluşucaktık ama okuldaydım ben olmadı oda bana biz ayrılalım ben çok sıkıldım gene,göremiyorum bile seni dedi bende anladım peki dedim sonra bişeyler konuştuk ben tabi çok kırıldım ve dedim ki beni gerçekten sevdigini düşünmüştüm dedim oda bi süre sonra sen benim sevgime inanmadın bitti falan dedi bana msj atma falan dedi bende atmadım tabi ve bugün öglen bana bi msj geldi '' hımm başka biriyle çıktın onlar daha iyi geldi sana galiba''yazmış sanırım sevgilisi var sizce durum ne :( çok saolun arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

AyrıL ßarı$, AyrıL ßarı$ ßu ne ?... ßasitLe$tirmeyin iLi$kiyi.. Size tavsiyem FazLa da görü$meyin... Hep ßundan kaynakLanır ßazen kavgaLar tartı$maLar... MonotonLa$ır iLi$ki...... ÖzLüyor musun ?? ßekLe Saßret !! Görmeyin ßirßirinizi.... Yok ßa$kasını ßuLdun ßuLdum AyrıLaLım gißi Laflar sizi ßıktırır, sogutur UzakLa$ırsınız ßirßirinizden ama farkında ßiLe oLmazsınızz.... Sevgi Oyuncak değiLdir aLıp top gißi oynayasın... Sevgi ßir ku$ gißidir....Ne fazLa sıkı....Ne fazLa serßest... İkisinden ßiri a$ırıya giderse Kaçar gider o Ku$ tutamazsınız.... Daha cok gencsiniz...Daha neLer göreceksinizz.... ßİrßirinize Saygınız ve Güveniniz Olsun....Gerisi Laf oLsun torßa doLsun... sengözlerimebaksanab

bacım 18 yaşındasın 10 yaşından beri onamı aşıksın delikafadulden
ne aşkı çocuksunuz siz daha bak ben o çağları biliyorum 14 yaşımıda biliyorum..resmen çocukça bunlar..helede onun yaptığı...
bak ben 25 yaşındayım bende bunları yaşadım o zaman beni ağlatan şeyler şimdi arkadaşlarım arasında kahkahalarla allahım ben böyle birşeyi nasıl yaptım diye geyik konusu oluyor...
sende gülüp geçeceksin ne takılıyorsun bu çocuğa başını taşlara vurucan bak deyim..kafanı dinle bi süre sonra başka insanlar tanı...ne evlenmesi yahu...

Ben 18 yaşındayım sevgilim 20 Çogunuzu başka topiklerde gördüm özellikle aysun abla seni ve hep o evli yazan kısma iç çekerek bakmışımdır 8 senedir seviyorum bu çocugu binalarımız yan yana geçmişimiz var bırakmak kolay olmadı benim ki normal bir sevdadan çıktı artık başka boyutlara geçti malesef hepinize çok teşekkür ederim a.s

iide güzelim daha gerçekten çocukça bişeyden bahsediyosun... oda dhaa ufak herhalde ondan gelip seni isteyip evlenmesini beklemiyosun demi=???? onunla ve bu tutarsızlıklarla nereye varmayı düşünüyosun anlayamadım... senin sevgi anlayışında gurur yokmu canım....? kime giderse gitsn ama bana nolursa olsun geri dönsün mantığı sana kaybettirir benden söylemesi.... ilişkinizdeki çarpıklıkları görmezden gelerek biyere varamazsın... önce sen kendi duruşunu düzeltmelisinki oda sana saygı duysun kafasına estikçe istediği gibi davranmasın... hemde daha çok gençsin saplanma bukadar bu evlilik gözümü onda açtım bilmemne durumlarına... biyere varacak bi ilişki gibi durmuyo sizinki.. seni üzmek istemem ama dışardan duruşunuz bu...... :mymeka: :sm_confused:

bir gün anlarsın sevmeyi,umut etmeyi,beklemeyi...
lanet edersin yaşadığına,çıkarıp atarsın geçmişin izlerini..

saplantı haline geldi bu gerçekten sabahtan beri bana saymadıgı kalmadı ama ben hala onu sevdigimi söylüyorum 1 hafta sonra geri geliceginide biliyorum çok kızıcaksınız biliyorum ama böyle lanet olsun ki onu çok seviyorum gerçekten çok çok senağlamasenağlama

bacım 18 yaşındasın 10 yaşından beri onamı aşıksın delikafadulden
ne aşkı çocuksunuz siz daha bak ben o çağları biliyorum 14 yaşımıda biliyorum..resmen çocukça bunlar..helede onun yaptığı...
bak ben 25 yaşındayım bende bunları yaşadım o zaman beni ağlatan şeyler şimdi arkadaşlarım arasında kahkahalarla allahım ben böyle birşeyi nasıl yaptım diye geyik konusu oluyor...
sende gülüp geçeceksin ne takılıyorsun bu çocuğa başını taşlara vurucan bak deyim..kafanı dinle bi süre sonra başka insanlar tanı...ne evlenmesi yahu...

evet aynı takıntılıkla aşıgım senağlama

İçimi acıtan ne biliomusunuz onu bu kadar severken salak gibi oda benim için ölüyordu biliomusunuz evlenicektik 3 sene sonra gün sayıyorduk sanki şimdi o çocuk degil onları yazan çok yaşadım aynı şeyleri burayada çok konu açtım 10 gün bilemediniz 15 gün sonra hep döndü herşey bitti dedigini seni sevmiyorum dedigini o kadar duydum ki şimdi yazdıgında içimi o kadar acıtmıyor çünü yine barışıcaz bunu biliyorum ayrılınca başka biriymiş gibi davranıyor buda beni çok üzüyor :(

Back
X