Kızlar

Frezoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
166
87
28
Merhaba bayanlar
Benim reglim düzensiz suanda beklediğim bat tarihini 2 gğn geçiyor acile gittik belki hamiledirim diye NEGATİF ama bende hiç belirti Yok hasta olacak gibi de değilim antibiyotik serum da aldım ..Kanda çıkmadıysa hamile değilimdir demi kesin ona göre ilaçları kullanayım idrar da enfeksiyon çıktı onun için 2 ilaç yazdı ..

Son düzenleme:
Antibiotigi flan neye dayanarak verdi? Gec döllenme olabilir riske atma biraz bekle derim. Tecrübeyle sabit

Enfeksiyon var diye birde kasıklarım çok ağrıyordu dayanamadım ağrısına onun içinn
Anladim canim. Bende 9 gün gecikmeyle gittim kan/idrar negatifdi. 2 hafta sonra rahatsizlanip acile gittim. 3 haftalik hamiş oldugumu ögrendim. Ilk gittigimde 1 haftalikmis o yüzden cikmamis. Gec döllenme olmus

Anladim canim. Bende 9 gün gecikmeyle gittim kan/idrar negatifdi. 2 hafta sonra rahatsizlanip acile gittim. 3 haftalik hamiş oldugumu ögrendim. Ilk gittigimde 1 haftalikmis o yüzden cikmamis. Gec döllenme olmus
Maşallahhh çoook iyi geldin İnan gece gece Allah razı olsun .inşallah benim içinde aynı şey geçerlidir

Ilaclarini kullan mutlaka. Gec dollenme olsada kese olusmamis kanda cikmamis. Bir zarari olmaz gebeligine. Gebe kalsan zaten enfeksiyon dusuge neden olabilir ilaclarini kullanmazsan enfeksiyonun ilerlerse. Degilsende once enfeksiyon duzelsin sonra gebeligi dusun.

kanda yoksa yoktur canım sonradan çıkar diye bişi yok o idrar testinde oluyor

Nasıl oluyor geç döllenme canım?
Kendi kelimelerimle nasil anlatacagimi bilemedim

Geç yumurtlama:
Adetleri 28 gün süren bir kadında geç yumurtlama olursa adeti de geç olur çünkü adet kanaması yumurtlamaya bağlıdır, yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet kanaması başlar. Adetleri sürekli düzenli olan bir kadının adeti geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu tahmin edilir.

kanda cikmadiysa degilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…