Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canım ilk gittiğimde öyle dendi şimdi 1 gün sora gidecem hastaneye ama çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye sayı çok mu yüksek sence seninki kaçtıNasıl ilaç gerekemez dediler. Kim dedi? Ben ilaç kullanıyorum.
Çok korkuyorum bisey olurmu bebeğime3.18’de ilac kullanmaniz lazimdi zaten. Hamilelikte 2,5 altinda olmasi gerekir. Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli. Ben olsam doktora dava acardim
Evet yuksek. Benim ilk degerim 3.20 cikmisti. Hamilelikte arttigi icin doktor da ayda 1 tahlil yapip ilac dozunu ayarliyordu tekrarÇok korkuyorum bisey olurmu bebeğimeyani çok mu yüksek bu sayı hiç bı bilgim yok hiç de bilmiyorum
Peki 1gun sonra gideceğim ilaçla düzelir dimi bebeğime bişey olucak korkusu çok var bu sayılarda bebeğe bişey oluyormu peki ben hiç bir bolgi sahibi değilim çok teşekkür ederim sizedeEvet yuksek. Benim ilk degerim 3.20 cikmisti. Hamilelikte arttigi icin doktor da ayda 1 tahlil yapip ilac dozunu ayarliyordu tekrar
Benim sağlık ocağında altı küsür çıktı. Dahiliyeye gittim 1 gün sonra ultrasonla bakıldı 3.5 filan çıktı. Levotiron diye bi ilaç kullanıyorum. 4 gün 1 tane. 3 gün yarım. 3 hafta once aldım bu hafta konrtolüm var devam edilecek mi bi bakılcak. Bunun için dahiliyeye git mutlaka.Bilmiyorum canım ilk gittiğimde öyle dendi şimdi 1 gün sora gidecem hastaneye ama çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye sayı çok mu yüksek sence seninki kaçtı
Peki 1gun sonra gideceğim ilaçla düzelir dimi bebeğime bişey olucak korkusu çok var bu sayılarda bebeğe bişey oluyormu peki ben hiç bir bolgi sahibi değilim çok teşekkür ederimEvet yuksek. Benim ilk degerim 3.20 cikmisti. Hamilelikte arttigi icin doktor da ayda 1 tahlil yapip ilac dozunu ayarliyordu tekrar
Evet canım aldım randovu carsanbaya gidecem inşallah ilaç verince düzelir bebeğime bişey olmaz dimi yani benimde altı küsür bebeğine düşük ölümle sonuçlanır diye okudum çok korktumBenim sağlık ocağında altı küsür çıktı. Dahiliyeye gittim 1 gün sonra ultrasonla bakıldı 3.5 filan çıktı. Levotiron diye bi ilaç kullanıyorum. 4 gün 1 tane. 3 gün yarım. 3 hafta once aldım bu hafta konrtolüm var devam edilecek mi bi bakılcak. Bunun için dahiliyeye git mutlaka.
Kaçıncı haftan?Peki 1gun sonra gideceğim ilaçla düzelir dimi bebeğime bişey olucak korkusu çok var bu sayılarda bebeğe bişey oluyormu peki ben hiç bir bolgi sahibi değilim çok teşekkür ederim
Evet canım aldım randovu carsanbaya gidecem inşallah ilaç verince düzelir bebeğime bişey olmaz dimi yani benimde altı küsür bebeğine düşük ölümle sonuçlanır diye okudum çok korktum
14 haftamKaçıncı haftan?
Bu değere 1 kez mi bakıldı sadece?14 haftam
Zeka gelisimi etkilenebiliyor diye biliyorum ben. Umarim oyle bir sey olmamistirPeki 1gun sonra gideceğim ilaçla düzelir dimi bebeğime bişey olucak korkusu çok var bu sayılarda bebeğe bişey oluyormu peki ben hiç bir bolgi sahibi değilim çok teşekkür ederim
Evet canım aldım randovu carsanbaya gidecem inşallah ilaç verince düzelir bebeğime bişey olmaz dimi yani benimde altı küsür bebeğine düşük ölümle sonuçlanır diye okudum çok korktum
Zeka gelisimi etkilenebiliyor diye biliyorum ben. Umarim oyle bi
Arastirmadim o kadar ama olum dusuk kadar onemli bebegin zeka gelisimiÖlümle sonuçlanan duydunmu peki hiç