Kizlar

cancan0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
13
-14
1
45
Ben polikistik overliyim iki tüp tıkalı adete 9 gin var bugün kanli sümüksü akinti geldi uyku yorgunluk göğüslerde aşırı şişlik hamilelik olabilirmi

Ben polikistik overliyim iki tüp tıkalı adete 9 gin var bugün kanli sümüksü akinti geldi uyku yorgunluk göğüslerde aşırı şişlik hamilelik olabilirmi
Canım geçmiş olsun moral bozmak için değil asla ama iki tüpte tıkalıysa hamilelik nasıl olacak bide sadece tıkalı mı sıvıda varmı test yap yada direk doktora git gerçekten moralini bozmak için değil dış gebelik ihtimali olabilir sende de

2 tüp tıkalıysa hsg ile açılmadı mı. Birde açık değilse nasıl olacak

Bir kaç kez kimyasal oldu dış gebelik yaşamadım hiç

Niye sormak suçmu burası ne için var çok rahatsız olduysan cevap vermezsin olur biter her yerde bir gereksiz çıkacak illaki
Asıl gereksiz olan sizin sorunuz. Adete 9 gün varmış. Biz nereden bilelim hamile olup olmadığınızı? İki tüp de tıkalı diyorsunuz. Herkesin yapacağı yorum belli. Buna da Allah isterse olur diyorsunuz. O zaman bize başka yapacak yorum kalmıyor? Bir tek dua edebiliriz. İnşallah en kısa zamanda dileğinize kavuşur, güzel haberler alırsınız.

Sizin duanız eksik olsun cehennem ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…