Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç dolenme olabilir miKızlar bugün adetim günü olmadım ve tes yaptım ve erken dolenme olabirmi birazdaha belirgin olnusEki Görüntüle 2973206 Eki Görüntüle 2973207
Nasilyaniyaaa kusura bakma ben testten çok neyin üzerinde çektiğni düşünmekten merak etmekten teste odaklanamadım ,![]()
Pencereden önünde çektimNasilyani
Acaba geç dolenme olabilir mi iki hafta beklicem kan vericem dayanamadım yaptım ve adet olmadimAdet gününde daha belirgin olmalıydı
Pcos var mı sizde? Durup dururken geç yumurtlama olur mu bilemiyorumAcaba geç dolenme olabilir mi iki hafta beklicem kan vericem dayanamadım yaptım ve adet olmadim
Böyle cıkması normal zaten gecikme olursa koyulaşır gitgide silik çizgi var iki gün sonra tekrar edinAcaba geç dolenme olabilir mi iki hafta beklicem kan vericem dayanamadım yaptım ve adet olmadim
Yok hep geç dolenme ile hamile kalıyorum benPcos var mı sizde? Durup dururken geç yumurtlama olur mu bilemiyorum
Böyle cıkması normal zaten gecikme olursa koyulaşır gitgide silik çizgi var iki gün sonra tekrar edin
Hayırlı olsun benimde iki gün var adete korkuyorum test yapmaya hamilelik belirtimde yokDün adetimin günüydü bugünde olmadim
Benim belim çok ağrıyı göğüslerim çok hasalasti ine gibi batıyoHayırlı olsun benimde iki gün var adete korkuyorum test yapmaya hamilelik belirtimde yok
Vericem hemsiremle konuştum cumaya gel ver dediKan testi verin beta hcg nin yanılma payı olmaz