- 24 Kasım 2023
- 1.456
- 411
- 43
- Konu Sahibi morciveert
kızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doktor sonrası ultrason kağıdında görününce söylemiştim sağlıkla kucğınıza alırsınız inşallahkızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
tesekkur ederim insallah. Bakayım bende bugün kese görünür ve normal olursa söylerim artık ya.ben doktor sonrası ultrason kağıdında görününce söylemiştim sağlıkla kucğınıza alırsınız inşallah
kızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
Ben idrar testinde görünce söyledimkızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
Anneme ablama soyledim, esimle karar aldik 3 ay dolmadan soylemicez baska kimseye :)kızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
7. Haftada annelere dedik 9 haftaya girdim iş yerim dahil kimseye demedim karnım çıkınca bilsinler istiyorum çünkü nazara çok inanıyorum korkuyorumkızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
Kalp atışını duyun ondan sonra söyleyin naçizane önerimdir. Benim testlerim pozitif, beta artışlarım düzenliydi. Keseyi de gördük ancak boş gebelikti 7+6 da düşük yaşadım. Bundan dolayı bence kalp atışı sonrasi söylemek daha doğru gibi geliyorkızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()
Ben, kan sonucumu alınca anneleri ve gece gündüz dua eden anannemi aramıştımkızlar gebe oldugunuzu ailenize ne zaman söylediniz:) bizim nasipse bugun kese görünecek insallah ondan sonra söyliyim diyorum yada kalp atısıından sonra ama artık dayanamıyorum sanırım![]()