kızlar

Değil ama geneli böyle. Tabi benimki de. Evlenene kadar tınlarında olmayan evlatları, evlenince kıymete biniyor. Ve gelininden kıskanmaya başlıyor. Fitne fesat sokarak eşinle kavgalara yol açıyor. Benimkisi boşanmanın eşiğine getirdi kaç kez.
Herkes boşanıyor ne var bunda boşa dedi kaç kere eşime. Lanet ettim o yıllar ona ve eşime. Kendisi boşanmış, kızkardeşi boşanmış.
Yıllar geçti iki oglum var. Kv yıne huzursuzluk çıkartınca gidicem yeter artık dedim. Eşim hep anam bakar cocuklara derdi. Kv ye zaten sen daha iyi bakarmışsın cocuklara ben gidicem dediğim gün, yok kıxım gitme çocuk anasını ister dedi. Çocukları bırakmaya niyetim yok ama çocuk bakmayı sevmediği için öyle demiştim. Kadına inme inecektı sırf bu yuzden aman gitme felan dedi cart curt.
Ama karı koca arasını bozmak için her moku yaptı.

Evlendiğim ilk sene sinir stresden ve sinir krizlerine sokulmaktan hastalık sahibi oldum. Ölene kadar hap kullanacagım. Onu Allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…