Kizlar :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Iyi geceler herkese. Kizlar bisey soracam ya icime dert oldu bilenler cevaplarsa cok sevinirim. Simdi whatsappta birine mesaj ginderince tek tik isareti ciktiktan sonra yani mesaj tam iletilmeden o kisiyi engellersek o mesajin gitmesini onlemis olur muyuz? Mesajin gitmesini istemiyorm. O kisi gormeden engelledim sizce gider mi yinede o mesaj ?

Malesef gider çünkü sen o mesajı yollamışsın karşı tarafa ulaşamadığı için tek tik oluyor yani engellesende farketmez

Iyi geceler herkese. Kizlar bisey soracam ya icime dert oldu bilenler cevaplarsa cok sevinirim. Simdi whatsappta birine mesaj ginderince tek tik isareti ciktiktan sonra yani mesaj tam iletilmeden o kisiyi engellersek o mesajin gitmesini onlemis olur muyuz? Mesajin gitmesini istemiyorm. O kisi gormeden engelledim sizce gider mi yinede o mesaj ?

İnşallah geç kalmamisimdir.

Şöyle kii hâlâ bir tiksa mesaj srn kendi wattsap hesabını sil hemen o zaman gitmiyor.
Hesabı sileceksin programı kaldirmaktan bahsetmiyorum.

Böyle bir şey yasamistim. Olur umarım

Şöyle kii hâlâ bir tiksa mesaj srn kendi wattsap hesabını sil hemen o zaman gitmiyor.

Hadi yaa olur mu oyle hemen sileyim o zamab

Canm hesabimi sildim simdi tekrar kurayim mi acaba?

Hadi yaa olur mu oyle hemen sileyim o zamab

Yanii olur umarım.

Bana arkadaşım mesaj attım sana demişti bende hiç acmamistim watimi. Sonra açtım eee mesaj falan yokk.
Sordum hani mesaj diye.
O da aaa ben whatsaapimi Silmistim o yüzden gelmemistir demişti.

Sonucu yazarsın umarım oluro_Oo_Oo_O

Yanii olur umarım.

Bana arkadaşım mesaj attım sana demişti bende hiç acmamistim watimi. Sonra açtım eee mesaj falan yokk.
Sordum hani mesaj diye.
O da aaa ben whatsaapimi Silmistim o yüzden gelmemistir demişti.

Sonucu yazarsın umarım oluro_Oo_Oo_O
Hmm canim ama ben yazdim tek tik cikti ve engelledim sonradan. Büyük ihtimalle gitmistir saglik olsun napayim. Haberdar ederm cnm

gıder evet
tek tık ıse suan netı kapalı
acınca ıletılecek engellesende gıder
..
bazı uygulamalarda ıletılmedıyse sılınce gıtmıyor o mesaj vatsapta oyle mı emın olamadım suan

Kizlar whatsappi sildim tekrar yukledim. Verileri yedeklemedim. Yazilan mesajlar hepsi silindi, onun için artik tek tik isaretini de goremiyorum ama büyükihtimalle actiginda gidecek mesaj. Henüz interneti kapali diye tahmin ediyorum :(

Back
X