Kizlar :(

Kizlar whatsappi sildim tekrar yukledim. Verileri yedeklemedim. Yazilan mesajlar hepsi silindi, onun için artik tek tik isaretini de goremiyorum ama büyükihtimalle actiginda gidecek mesaj. Henüz interneti kapali diye tahmin ediyorum :KK43:
Bunun denemesini evdeki başka bi telefonla yapsan olmazmı için rahatlamış olur

Kizlar whatsappi sildim tekrar yukledim. Verileri yedeklemedim. Yazilan mesajlar hepsi silindi, onun için artik tek tik isaretini de goremiyorum ama büyükihtimalle actiginda gidecek mesaj. Henüz interneti kapali diye tahmin ediyorum :KK43:
uygulamayı sılsende gıden gıtmıste
tek tık ya sılsen belkı vatsapta da sılınıyordur bazı uygulamalarda oyle

Ben yapacaktim kendi hesabimi silerek ama gruplar var onlardan da otomatik çıkıyorsun hesabı Silince.
O yüzden yapamadim.

Tahmini sana ne zaman cevap gelir gittiyse mesaj sabah herhalde gelir demii.
Evet cnm yarin sabah gelir. Isin kötü yani mesajin gidip gitmedigini bile anlayamacm çünkü mesajlari sifirladim, engelide kaldirdm. Yani kesinlikle karsi taraf whatsabini acarsa gidecek. Saglik olsunartik :(

Evet cnm yarin sabah gelir. Isin kötü yani mesajin gidip gitmedigini bile anlayamacm çünkü mesajlari sifirladim, engelide kaldirdm. Yani kesinlikle karsi taraf whatsabini acarsa gidecek. Saglik olsunartik :KK43:

Yaaa ne diyeyim bilmiyorum ama üzülme....
Böyle olması gerekiyormuş demek ki.

Saat işareti olsa gitmezdi ama tek tikte gider.Çünkü tek tik varsa mesaj gönderilmiştir ama karşı tarafa henüz ulaşmamıştır.O da internetle ilgili zaten yani mutlaka görücek malesef.Keşke iptal seçeneği falan çıkarsalar:(
Benim bildiğim böyle yani.Geçmiş olsun bari engeli kaldırın yanlış kişiye yolladım falan deyin kurtarmaya çalışın durumu.
Yapabiliyorsanız mesaj attığınız kişinin telefonunu alın gizlice o görmeden silin mesajı

Son düzenleme:
Kizlar evet mesaj gitmis sabah cevap geldi ama ben hic daha yazmadım karsi tarafa. Susmak daha iyi galiba :(

Iyi geceler herkese. Kizlar bisey soracam ya icime dert oldu bilenler cevaplarsa cok sevinirim. Simdi whatsappta birine mesaj ginderince tek tik isareti ciktiktan sonra yani mesaj tam iletilmeden o kisiyi engellersek o mesajin gitmesini onlemis olur muyuz? Mesajin gitmesini istemiyorm. O kisi gormeden engelledim sizce gider mi yinede o mesaj ?
Mesaj yazdıktan sonra göndere bas dediysen gitmiştir. İstersen engelle, farketmez.

Back
X