kızlar

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
ya erkekler sorunları duymaya gelemiyomu diyorum şöyle yapıyosun zoruma gidiyo senden şunu şunu bekliyorumfalan yada niye böylesin beni anlamıyosun gelemiyo adam niye ya kendimi nasıl anlatıyım istediğim şeyleri söylemeye hakkım var herhalde kendim gibi birini bulamadım düşünceler çok farklı siz nasıl davranıyosunuz eşlerinize kızlar nası tepkiler veriyolar

Karsinizda ki insan dinlemeyi sevmiyor olabilir mi..
Bir de cok fazla niye neden demeyin, bulardan bunalan daralan cok erkek var :)

evet çok konuşmayı sevmiyo benimde çok konuşmamdan hoşlanmıyo
O sana uyum saglamak istiyorsa biraz dinlemeyi sevecek konusmayi sevecek
Yada sen ona uyum saglamak istiyorsan biraz sessiz kalcaksin sana ne kadar konusuyorsa o kadar konusacaksin..

Baska care yok :)
Ben degismem dersen sonuc ne olur bilemem.
Oda degismem semde degismem dersen oldugunuz gibi kabul etmezseniz birbirinizi, o zaman yazik olur iste..

Evet çok haklısın arkadaşım margarikoten !!! malesef öylee. Erkekler dirdircı şikayetci kadınları sevmiyorlar hep şimartıcan pof poflıcan !

VE konuyu açan arkadaşım …!! Tabiki konuşmaya yalnışları söylemeye hakın ve hakımız var ama yalniş zamanda değil tansiyonların yükseldiğinde değil güzel bir neşeli zanınızda söylemelk istediklerini güzel bir tonla anlat bak nasıl anlıyorlarrrrrrrr !

Konuyu bu şekilde anlatırsanız karşınızdan alacağınız cevap 'o zaman benim yerime sen konuş ya da sen yap' olacaktır.
Davranışların ya da sözlerinin sizi neden incittiğini, kendinizi kötü hissetmenize sebep olduğunu açıklayarak konuyu çözüme ulaştırabilirsiniz.
Suçlamaktan öte, duygularınızı ifade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…