Kızlar

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Ya ben 3 aylik hamileyim fakat canım aşırı cigkofte cekti bende yedim cok aci değildi bisey olurmu sizce dahada yemem?

Bi kereden bişey olup olmayacağını bilemem ama çiğ etten sana senden bebeğe geçen önemli bi virüs var.
Bence biraz araştırmadan yeme

Kızıma hamileyken her gün iki dürüm yiyordum acılı hiç bişey olmuyodu şükür

Canim etli cig kofte satimi saglik bakanligi tarafindan yasaklanmisti bildigim kadariyla yedigin buyuk ihtimal etsiz o yuzden icini ferah tut korkma aci konusunda benim de cok canim cekiyodu ilk aylarda surekli yedim cok sukur bi sknti olmadi zaten bildigim kadariyla bebek icin skntili degil aci yemek anne icin skntili ozellikle bagsur falan varsa ya da migde rahatsizligin bunlari tetikliyo aci.

Allah sizden binlerce kez razı olsun. Ne muradiniz varsa versin valla. Bir an gerildim icimi rahatlattiniz

Allah sizden binlerce kez razı olsun. Ne muradiniz varsa versin valla. Bir an gerildim icimi rahatlattiniz
Gerilme canim arastirdim az once yasak etli satilmasi ama sucuk sosis gibi seylere dikkat et cok canin cekmedikce yeme yiyeceksen bile guvenli bi yerden al ve iyice pisir cig kalmasin cig ette toksoplazma diye bi bagirsak bakterisi var once anneye sonra bebege bulasabilio internetten bakabilirsin baska nelerden bulasiyo diye arkadaslar o yuzden direk cig et varmiydi falan demis heralde. Stres yapma bebisi uzme canim Allah sendende razi olsun sag saglim kucagina almayi nasib etsin insallah.

Senay_26 nin yazdklarina imza atarm.
Sizin yedgnz baharatli bulgur, cig kofteyi bulmak kolay mi saglik bakanligi kiymayi kontrol edemedgi icn etli cig kofteyi yasakladi artj hc bi yerde yok hele ki zincir seklnde dukkanlari olan komagene adiyamanli bilmemne usta vs. Biyerden yedysenz onlar daha fazla denetlendgi icn et veya kiyma kullanamiyorlar.
Mide rahatszlgnz yoksa bi sorun olmaz. Yine de surekli tuketmeyin cok saglkli bi gida degil

Canim kadinin korkutmuslar iki dakikada kadin cikarsammi falan diye dusunmeye baslamis kiyamam ya, hamilelikte can cekmesi gercekten baskaymis normal zamandada biseyler ceker canimiz ama bu oyle degil ki inan normal zamanda yemedigim seyler cekti canim su 3 ay icinde mesela mandalina hic sevmezdim kis gecerdi 3 tane ya yerdim ya yemezdim hamile kaldigimdan beri nasil canim cekio 2 gunde 3 kilo yedim gecen bi ara, aci yemeden yapamazdim hamile oldugumu olk ogrendigimde doktoruma sordum yiyebilirmiyim diye miden saglamsa bagsur yoksa ye bebege bi zarari yok hatta bazi arastirmalar aci yiyenlerin daha kolay dogum yaptigi gosteriyor demisti sok oldum, ara sira abartmadan yiyorum simdi cok sukur bi skntimda olmadi bosuna telaslandiriyorlar insanlari.

bişey olmaz canım korkma etli çiğ köfte yapılmıyor artık acınında bi zararı olmaz
tebrik ederim canım sağlıcakla al bebişini kollarına inşallah

Benim fikrim; Kimsenin kimseyi korkuttuğu falan yok, ben sadece arkadaşı uyardım, çiğ et zararlı diye.

Ne yediğini ben bilemem, o da bilmiyor zaten.

Ayrıca siz ne güzel araştırmışsınız, ben de şüpheli olacağını düşündüğüm şeyleri yemeden önce bakıyorum araştırıyorum.

Çiğ et ile cig köfte yapımı yasak sizin yediğiniz sadece bulgur ve patatesten yapılıyor sıkıntı etmeyin bu kadar yenmemesi gereken bir şey degil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…