Kızlar :(

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Kızlar bu aralar aşırı bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi herşeyden soğumuş hissediyorum, hemen herşeye sinirlenir oldum çok fazla alingan oldum en ufak şeyde kiriliyorum üzülüyorum 16 haftalık olduk bu gün, bu durum tüm hamilelik boyunca devam edermi

Bende 16. haftadayım aynen öyle dediğin gibiyim bıkkın bezgin biraz ev işi yapsam hemen belim ağrıyor uzansam geçmiyor yaptığım hiçbirşey zevk vermiyor bi an önce doğum olsa bitse diye gün sayıyorum

Ayy psikolojik mi acaba ki
Valla sırt agrisi yok yatakta sağdan sola dönerken merasim yaşamak yok nefes nefese kalma lar yok gece çığlık attıran kramplar yok alınan bolca kilolar yok.. Yani bence ikinci trimester en güzel dönem tadını çıkarın gobeginizi sevin mutlu olun.

25. haftadan sonra mı öyle oluyor canım sen kaçtasın

Sırt ağrısı en baştan beri var düz yatamıyorum yatınca dönemiyorum :S sukredim demi suan

32+1 im bugün işi birakcam bende buaralar ayniyim canım hiç bişey istemiyor şimdiye kadar olmadı ama bende

32+1 im bugün işi birakcam bende buaralar ayniyim canım hiç bişey istemiyor şimdiye kadar olmadı ama bende
MaşaAllah belkide çalıştığınız içindir, sürekli evde otursanız sizde bunalirsnz

Canım bende de 17 haftalik hamileyim.bende senin gibi ara ara böyle oluyorum.her gün bunalıma girip geri çıkıyorum.hamileligi vücudumuz kaldiramayabiliyor.sabredecez canım ne yapalım.

32+4 deyiz yarin son is günüm. Pazartesiden itibaren rapor alacagim. Evde ne yapacam diye kara kara düsünsemde calismak zor oluyo artik. Gece uyuyamamak-.- kahvaltisiydi ise gitmesiydi gecenin bi vakti eve gelmek halsiz düsürüyo artik. Bide yarim saat yol hiiic cekilmiyo 10 dönüm bostan yan gel yat osman önümüzdeki bikac hafta hayata bakis acik bu. Heee bide yürüyüs bahanesiyle bol bol gezcem

Sahi evde neyapcaz bende düşünüyorum nasıl geçer Zaman diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…