• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

Ben nişanlımı çok iyi tanıyorum ve çok güveniyorum hani bu durumlarda (askerlikte,arkadaşlarıyla dışarı çıkınca vs) kıskanmıyorum ama biriyle konuşsa herhangi bi kızla görünce tabi kıskançlık oluyor ama çok dikkat eder ondan yana hiç problemimiz olmadı hiç yaşatmadı çok şükür.

ya ne kadar güzel.. çarşı izinlerinde vs kıskanmıyorsun yani değil mi? Bana her erkek hele ki asker mutlaka bakar diyorlar, ki bunu internette yazan askerliğini yapmış adamlar söylüyor. Bende çok kafama taktım..

Bu kadar güvenmediğiniz adamla ilişki yürütmeye çabalamayın. Zorla devam eden zayıf ilişkiler bunlar zaten.
Ve özgüveninizi yükseltmeye çalışın. Sorun çözülür o zaman.

Bu kadar güvenmediğiniz adamla ilişki yürütmeye çabalamayın. Zorla devam eden zayıf ilişkiler bunlar zaten.
Ve özgüveninizi yükseltmeye çalışın. Sorurn çözülür o zaman.

Askere gittiği andan itibaren bu durumlar oldu.
7 yıldır hiç böyle tartıştığımızı bilmem..
Kıskançlık bende hiç yoktu, çok nadir kıskanırdım. Şimdi ultra kıskanç oldum. Siz bu durumda kıskanmaz mıydınız? Sevgiliniz başka kızlara bakıyor mu ediyor mu, nasıl güzel kızlar vardır kimbilir diye.. Erkek nefsine hiç güvenemiyorum artık.. :KK43:

Ya bu "askerde aldatırlar" olayını kim uydurdu ben anlamıyorum, sanki normalde adam aldatmıyor da askerliği bekliyor özellikle. Aldatacak adam yer, zaman seçmiyor yani seni aldatıyorsa biri bunu askerde olmasından değil kendi karaktersizliğinden bil. Kimsenin de garantisi yok insanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyor yeri geldi mi. Sana laf söyleyenlerin de çenesini kapat, ilişkinde 3.kişilerin laflarıyla hareket etme. En yakın arkadaşın dahil kimseyi ilişkine karıştırma. Paranoya yapmayı da bırak, bunu sevgiline belli edersen adamı durduk yere "paylaşılamayan adam" kategorisine sokup havaya girmesini sağlarsın. Güvenemiyorsanız ilişki yürütmeyin.
Ciplak kadin gececek erkek de bakmayacak wowww.. :)

Aiy bu yorum iyice beni üzdü şimdi..
Ben nasıl evleneceğim bu düşüncelerle bilemiyorum. Aynı evi paylaşacağım adam bir sürü kızlara bakacaksa ohoo.. :KK43:

ya ne kadar güzel.. çarşı izinlerinde vs kıskanmıyorsun yani değil mi? Bana her erkek hele ki asker mutlaka bakar diyorlar, ki bunu internette yazan askerliğini yapmış adamlar söylüyor. Bende çok kafama taktım..
Sen güveniyorsan hiç kulak asma kimseye canım, çarşıya çıkıyor arkadaşları da var askerlik yaptığı yerde zaten 4 te teslim öyle 2/3 saat yemek vs. takılıyor.Hani bana biri dese seninki bi kızla gördüm falan inanmam ben tanıyorum çünkü.Sende sakın öyle üstüne gitme zaten askerlik psikolojisi çok ayrı, Allah sabır versin hepimize tez zamanda kavuşuruz inşallah.:KK51:

Askere gittiği andan itibaren bu durumlar oldu.
7 yıldır hiç böyle tartıştığımızı bilmem..
Kıskançlık bende hiç yoktu, çok nadir kıskanırdım. Şimdi ultra kıskanç oldum. Siz bu durumda kıskanmaz mıydınız? Sevgiliniz başka kızlara bakıyor mu ediyor mu, nasıl güzel kızlar vardır kimbilir diye.. Erkek nefsine hiç güvenemiyorum artık.. :KK43:
Kıskanmazdım.
7 yılda geldiğiniz seviye " askere gitti, kızlara bakıyor mu, aman bakacak mı" diye kendi deyiminizle koltuk kemirecek duruma gelmekse, o 7 yıl çöptür bana göre. 7 yılın ağırlığı yok ilişkinizde. Hala sığ bazı şeyler, güven bile oturmamış. Valla evlenmeyin bile, bu ilişkiler sürmüyor. Evlilik de bundan farklı değil. Bu derece güvensizlik de askerde diye ortaya çıkmaz, zaten hep varmış, ama gözünüzün önünde diye sorun etmiyormuşsunuz. Birbirine sadece dipdibeyken güvenen insanların güveni sözdedir, özde değil. Güven seviyesi karşındaki kişi görüş alanından çıkınca belli olur. Sizin ilişki sınıfta kalmış bu yönden.

Kıskanmazdım.
7 yılda geldiğiniz seviye " askere gitti, kızlara bakıyor mu, aman bakacak mı" diye kendi deyiminizle koltuk kemirecek duruma gelmekse, o 7 yıl çöptür bana göre. 7 yılın ağırlığı yok ilişkinizde. Hala sığ bazı şeyler, güven bile oturmamış. Valla evlenmeyin bile, bu ilişkiler sürmüyor. Evlilik de bundan farklı değil. Bu derece güvensizlik de askerde diye ortaya çıkmaz, zaten hep varmış, ama gözünüzün önünde diye sorun etmiyormuşsunuz. Birbirine sadece dipdibeyken güvenen insanların güveni sözdedir, özde değil. Güven seviyesi karşındaki kişi görüş alanından çıkınca belli olur. Sizin ilişki sınıfta kalmış bu yönden.

Huf. :KK57:Şuan yerin dibine soktunuz.

Aiy bu yorum iyice beni üzdü şimdi..
Ben nasıl evleneceğim bu düşüncelerle bilemiyorum. Aynı evi paylaşacağım adam bir sürü kızlara bakacaksa ohoo.. :KK43:
Ciplaksa niye ciplak diye bakar yani :)) canim bakmak isteyen cok usturuplu giyene de bakar acik kapali hic farketmez. Eslerin yaninda donup baska bayana bakan nice adamlar var. Eger yasadigin yerde bakmiyorsa orda da efendi efendi vatani gorevini yapiyordur.

Huf. :KK57:Şuan yerin dibine soktunuz.
Ama doğruya doğru. Şimdi size " yok canım yaa, o arkadaşların seni kıskanıyor, niye baksın, bakmaz bakmaz " filan diye geçici teselli verecek değilim. Olanı söyledim. İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var.

Ama doğruya doğru. Şimdi size " yok canım yaa, o arkadaşların seni kıskanıyor, niye baksın, bakmaz bakmaz " filan diye geçici teselli verecek değilim. Olanı söyledim. İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var.
kizcaz bakiyor mudur askerde diye sordu. Hemen ayirdiniz yahu

7 yıldır kıskançlık adına tartışmamız sadece bir veya taş çatlasın iki kez olmuştur. O da saniyelik kıskançlıklar. Yani ben güvenmeyen ve kıskanç birisi değildim inanın. Askere gittiği günden bu yana böyle düşünür oldum. Yanımda başı önde gezen birisi.. etrafa pek bakmaz. Ama orada askerlerin o baskı altında bir anda gözlerinin açıldığını söyleyip duran çok kişi var. İnternette bir sürü askerliğini yapmış adamlar pişkin pişkin "nişanlıydım ama karı kız kesiyordum bir kez boşluğa geldim aldattım ama o ihtiyaç aldatmak sayılmaz" demişler. Bunları okuya okuya çok etkilendim..

Çok teşekkür ediyorum beni anladığın ve yapıcı yorumun için.. :KK200:
biliyo musun kiskancliktan komalara giriyodum ben hicbisi yokken :) evliligimin ilk senesi tabi guven olusamiyor hemen.. adami yedim bitirdim. metroda gidiyorduk sen o kiza mi baktin buraya gec deyip butun gun yuzumu asiyodum. o da gonlumu almaya calisiyodu bir aldi iki aldi birakti :D sonra gel zaman git zaman guvenim olustu inandim ve bir kus kadar hafifim. Buraya gelsin guvenini tazeler insallah nisanlin canim:KK60::KK68:

Kafandan atmaya calis bu vesveseleri,genelde bakiyor erkekler kendimizi yirtsakta kendi pis karakterleri napalim.Bu kadar kurar doldurursan kendini yapmicagi varsada yaptirirsin.Mutluluklar diliyrm nisanlinla

Bakacak olan her yerde bakar Edirne ,Kars,Bursa ,Mozambik fark etmez...Ayrıca sevgilinle alakalı bir durum değil erkekler böyle ,bakarlar güzel kızı gördüler mi...O seni fiştikleyen kızların da haberi olsun yani onların sevgilileri de bakıyordur sana tatava yapmasınlar boşuna...Sen işine gücüne ya da okulun ne varsa ona odaklan sevgilini çok sıkma bunaltma,başka şeylere odaklan ki naptı etti diye düşünüp paranoyak olma...

Ya düşünce mantıksız. Anca rüyalarında geçer önlerinden çıplak kadın askerde ahaha. Sanki Türkiye değil çıplaklar kampı burası.

biliyo musun kiskancliktan komalara giriyodum ben hicbisi yokken :) evliligimin ilk senesi tabi guven olusamiyor hemen.. adami yedim bitirdim. metroda gidiyorduk sen o kiza mi baktin buraya gec deyip butun gun yuzumu asiyodum. o da gonlumu almaya calisiyodu bir aldi iki aldi birakti :KK70: sonra gel zaman git zaman guvenim olustu inandim ve bir kus kadar hafifim. Buraya gelsin guvenini tazeler insallah nisanlin canim:KK60::KK68:

Ne kadar güzel artık kıskanmıyor oluşun.. :)
Gerçekten yoksa hayat insana zindan oluyor. Her iki tarafa da yani.. Bu kıskançlığı aşmak için bir şeyler yaptın mı peki? Şuan hiç başka kızlara bakıyor mudur diye aklından bile geçmiyor değil mi? Amma soru sordum:KK51:

Kafandan atmaya calis bu vesveseleri,genelde bakiyor erkekler kendimizi yirtsakta kendi pis karakterleri napalim.Bu kadar kurar doldurursan kendini yapmicagi varsada yaptirirsin.Mutluluklar diliyrm nisanlinla

Çok teşekkür ediyorum..
Evet erkeklerin hatta her erkeğin baktığını düşünüyorum ve ben kaldıramıyorum.. ya da abartıyor muyum bilemiyorum..

diyelim ki baktı ne olacak?
kızlar askerlerin kapısına kuyruk olmuş beklemiyorlar
siz iyisi mi sevgilinizi ziyarete gidin bir de tava ciğer yiyin ohh miss:kk77: boşuna dertlenmeyin yani böyle böyle delirirsiniz yoksa

Back
X