• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

diyelim ki baktı ne olacak?
kızlar askerlerin kapısına kuyruk olmuş beklemiyorlar
siz iyisi mi sevgilinizi ziyarete gidin bir de tava ciğer yiyin ohh miss:kk77: boşuna dertlenmeyin yani böyle böyle delirirsiniz yoksa

Kızların bakacağını zaten sanmıyorum. Çünkü benim evime çok yakın bir yerde de askeriye var. Kapısının önü asker dolu.. ben dahil hiçbir kız bakmıyor, hiç görmedim.. sorun sevgilimin onlara bakacak olması..haklısın delirecek hale geldim bile.. ya ne güzel dedin gülümsettin tava ciğer:KK48: en güzeli bu sanırım:KK48: teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığım için.. :)

Erkek bakacaksa dışarda da bakar sen zaptedemezsin. Bence özgüvenini yükselt güzel kız heryerde vardır bakan her türlü bakar. Edirne Adana İzmir vs farketmez yani. Her bakana da kızlar atlamıyor yani. Şu kafadan kurtulun

Kızların bakacağını zaten sanmıyorum. Çünkü benim evime çok yakın bir yerde de askeriye var. Kapısının önü asker dolu.. ben dahil hiçbir kız bakmıyor, hiç görmedim.. sorun sevgilimin onlara bakacak olması..haklısın delirecek hale geldim bile.. ya ne güzel dedin gülümsettin tava ciğer:KK48: en güzeli bu sanırım:KK48: teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığım için.. :)
aynen öyle canım çaktırmadan bile bakmam askeriye önünden geçerken ben de mesela..
aman yani bakar sonra başka yöne bakar adam bulutları mı izleyecek bütün gün ne biliyim..
zaten kötü niyetle de bakmaz bence. rica ederim :) canını sudan sebepler için sıkma o arkadaş bozuntularını da bir güzel azarla ki sana böyle "şaka" lar yapamasınlar

Erkek bakacaksa dışarda da bakar sen zaptedemezsin. Bence özgüvenini yükselt güzel kız heryerde vardır bakan her türlü bakar. Edirne Adana İzmir vs farketmez yani. Her bakana da kızlar atlamıyor yani. Şu kafadan kurtulun

Vallahi şu kafadan kurtulmayı her şeyden çok çok çok fazla istiyorum. Çünkü öncelikle beni çok yıpratıyor bu durum.. Haklısınız.. Kızlardan bir hareket geleceğine inanmıyorum ama sevgilim bakarsa o askerlik psikolojisiyle aklından kötü şeyler geçirirse diye takıp durdum.. Görüşünüz için vakit ayırdığınız için teşekkür ederim..

Ne kadar güzel artık kıskanmıyor oluşun.. :)
Gerçekten yoksa hayat insana zindan oluyor. Her iki tarafa da yani.. Bu kıskançlığı aşmak için bir şeyler yaptın mı peki? Şuan hiç başka kızlara bakıyor mudur diye aklından bile geçmiyor değil mi? Amma soru sordum:KK51:
Insani yiyip bitiriyor vallahi. Ben bisey yapmadim dedigim gibi o kanitladi biz ayni okulda okuyorduk bir suru guzel kiz dusunebiliyor musun.. okul bitti baktim ki cogu seyi ben yanlis anliyormusum kuruntu yapiyormusum. Bana guven demiyecem zamanla guveneceksin dedi ve oyle oldu. Bi senem zindan oldu ama keske o seneyi de guzel gecirdeydim diyorum pismanim. Sanıyodum kı herkes benım nısanlıma bakıyor :D

Canim etrafindakiler dost mudur, dusman midir senin anlamadim.
Uyma kimseye,takma onlari.
Sen az cok bilirsin tanirsin kendisini,karakterini.
Boyle yersiz kiskanclik hiccc iyi bisey degil,hayattam koparir insani.
Hayatinda biri olan karakterli bir adam neden boyle seyler yapsin ki.

Yok canım bakmaz o şimdi nasıl seni özlüyordur, kafanı yorma böyle şeylerle,

Canim etrafindakiler dost mudur, dusman midir senin anlamadim.
Uyma kimseye,takma onlari.
Sen az cok bilirsin tanirsin kendisini,karakterini.
Boyle yersiz kiskanclik hiccc iyi bisey degil,hayattam koparir insani.
Hayatinda biri olan karakterli bir adam neden boyle seyler yapsin ki.

Şaka olarak söylüyorlarmış onlar da, ben alınınca şaka yaptık ya ne kadar da ciddiye aldın diyorlar ama bunu sürekli yapıyorlar. Sevgilim öyle karaktersiz birisi asla değil, normalde etrafa bile pek bakınmaz. Ama herkes askerlik psikolojisiyle o baskıyla gözü açılır diyor. Ki internete yazmışlar askerliğini yapan adamlar "ben evliyken boşluğa geldim aldattım eşimi ama aldatmak değil bu ya ihtiyaç" demiş çoğu.. Bunlardan çok etkilendim..
Umarım dediğin gibi olur, çok teşekkür ediyorum yorumun için..

Ayrıca bebeğine sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun umarım, Allahım bahtını güzel eylesin uzun uzun sağlıklı ömrü olsun insaallah..:KK37:

Sevgilim 3 aydır asker.. Görev değişikliğiyle inzibat oldu. Sürekli çarşıda ve askeri lojmanların kapısında 12 saat nöbette..Çevremdekilerin lafları kafamı allak bullak etti. Normalde askere gitmeden evvel hiç ama hiç kıskanç bir insan değildim, çünkü çok güvenirdim. Çok ufak kıskançlıklar oluyordu ama saniyelik..

Şimdi herkes diyor ki "senin sevgilin inzibat olmuş, kebap gibi askerlik. şimdi önünden bir sürü çekici güzel kızlar geçecek illa ki bakacak yani, lojmanları da biliyorsundur kızları" diyorlar. Sonra ben üzülünce de hepsi şaka yaptık ya hemen ciddiye alıyorsun diyorlar. Ama bu hep böyle oluyor, nasıl şaka bu? Şimdi de kıskançlıktan evde koltukları kemirecek duruma geldim. Bu askerlik onun değil benim psikolojimi bozdu.

Üstelik Edirnede asker. Edirnenin kızları gerçekten çok güzel çekici kızlar..Ve rahat bir memleket. 12 saat sürekli onlarla iç içe.. Ve bu yüzden kıskançlıktan ilk defa kavga eder olduk. Ki 7 yıllık bir ilişkimiz var. Ailelerimiz tanışıyor, gelince nasipse nişanımız olacak.

Ama içim hiç rahat değil. Tam bir paranoya halindeyim. O güzel kızlara illa ki gözü kayacak diyorum ve ben onu beklerken böyle bir şeyi kaldıramıyorum. :cry: Gözü gönlü kayar, haberim bile olmaz diye artık ödüm kopuyor. Sıfır kıskanç bir insanın böyle aşırı kıskanç olması da bir garip, kendime şaşıyorum.. Lütfen yargılamadan bana yardım edin.. Bu kıskançlığın üstesinden nasıl gelirim? Hepinize çok teşekkürler..
Merak etmeyin lojmandaki kizlar erlere bakmaz. Subayi tegmeni astsubayi varken eri napacaklar.

Yanımda başka kızlara baktığına hiç şahit olmadım 7 yıl boyunca.. Çok haklısın, içinde varsa her yerde yapar tabi.. Gerçekten paranoya durumundayım. O şehrin kızlarını da hep överler siz de bilirsiniz. Erkek nefsi bu, bakar içinden bir şeyler geçirir diye ödüm kopuyor. Böyle biriyle asla evlenmek istemem çünkü.. Görüşünüz için çok teşekkür ediyorum..
Bakan Erkeklerin sadece güzelliğe baktigini saniyorsan yaniliyorsun. Ayrıntı vermeyecegim ama kıstasları sadece güzellik degil.

Bakan Erkeklerin sadece güzelliğe baktigini saniyorsan yaniliyorsun. Ayrıntı vermeyecegim ama kıstasları sadece güzellik degil.

Benim korkum da o bahsettiğin ayrıntı..
En kötüsü de bu sanırım

Benim korkum da o bahsettiğin ayrıntı..
En kötüsü de bu sanırım
Bak canım bu bakti bakmadi muhabbeti seni yerr bitirir. Bunu kafandan at demekle de atamazsin. Ama şöyle düşün. Senin 7 yillik sevgilin guzel bi kiz görünce offf ya diye iç mi geçirir yoksa allah sahibine ki bağışlasın der.

4 yillik Evliyim esimde bende yalniz gece gezmesine gideriz arkdslarimizla aklimiz birbirimizde kalmaz neden mi baksada kötü niyetli bakmaz diye birbirimizi biliriz.

Sen sevgiline guven en guzel gunlerini boyle yorucu geçirme

Bak canım bu bakti bakmadi muhabbeti seni yerr bitirir. Bunu kafandan at demekle de atamazsin. Ama şöyle düşün. Senin 7 yillik sevgilin guzel bi kiz görünce offf ya diye iç mi geçirir yoksa allah sahibine ki bağışlasın der.

4 yillik Evliyim esimde bende yalniz gece gezmesine gideriz arkdslarimizla aklimiz birbirimizde kalmaz neden mi baksada kötü niyetli bakmaz diye birbirimizi biliriz.

Sen sevgiline guven en guzel gunlerini boyle yorucu geçirme

Askere gitmeden önce bu tür kıskançlıklar asla yapmazdım. Ama askere gidince her şeyi kısıtlandığı için o baskı ve psikolojiyle kızlara bakar veya uzaktan uzağa hep aynı kişiye gönlü kayar mı diye içim içimi yiyor. Lojmanlarda genç kızlar oluyor, kızlar asla bakmaz bunu biliyorum. Ama olur da sevgilimin gözü gönlü kayar diye bitirdim kendimi.. ve ruhum duymazsa diye..

Keşke sizin gibi olabilsem.. Umarım hep musmutlu olursunuz :)

Sevgili konu sahibesi.Trakyalıyım ve Edirneye çok yakın bir yerdenim ( köken olarak ) Şuan istanbuldayım ama ailem orada yaşıyor.İltifatın için tüm trakyalılar adına teşekkür ederim.Evet trakyanın kızları güzeldir.Beyaz tenli renkli gözlüdür çoğu.Ama rahat kızlar demeni şiddetle kınıyorum.Çunku trakya haricinde gittiğim her yerde bizi rahatlıkla itham ediyorlar.Bu rahatlıktan kasıt pek iyi anlamda değil.Neymiş efendim biz gece dışarı çıkıyormuşuz.Kızlı erkekli geziyormuşuz vs.Evet arkadaşım rahatız çunku biz gece dışarı çıktığımızda kimse laf atmaz, kötü gözle bakmaz, kimse taciz etmez,bizim orada komşunun kızına bile kardeş gözüyle bakılır.Akraba evliliği olmaz.Evet rahatız çunku biz insanlara güveniriz.Kızlarımızı kız gibi erkeklerimizi erkek gibi yetiştiririz.Namusumuzu koruyacak kadar yürekliyiz.Trakya insanı okur,kültürlüdür,medenidir.Kız çocuklarını özellikle okutur!!!! Asker olayına gelirsek biz askerimizi severiz, kendi evladımız kendi kardeşimiz gibi davranırız bağrımıza basarız.Çünkü o evlattır.Vatan borcu ödemek için ana kucağından baba ocağından gelmiş kınalı kuzudur.Merak etme trakyada kızlar askere bakmaz.Ama senin sevgilinin tiyneti bozuksa bir kıza laf etsinde görsün başına gelecekleri.O kız onu rezil eder olmayan saçını başını yolar.Siz trakya kızlarını ne zannediyorsunuz allah aşkına.Keşke ülkemin her yeri trakya gibi refah seviyesi yüksek olsa.

Sevgili konu sahibesi.Trakyalıyım ve Edirneye çok yakın bir yerdenim ( köken olarak ) Şuan istanbuldayım ama ailem orada yaşıyor.İltifatın için tüm trakyalılar adına teşekkür ederim.Evet trakyanın kızları güzeldir.Beyaz tenli renkli gözlüdür çoğu.Ama rahat kızlar demeni şiddetle kınıyorum.Çunku trakya haricinde gittiğim her yerde bizi rahatlıkla itham ediyorlar.Bu rahatlıktan kasıt pek iyi anlamda değil.Neymiş efendim biz gece dışarı çıkıyormuşuz.Kızlı erkekli geziyormuşuz vs.Evet arkadaşım rahatız çunku biz gece dışarı çıktığımızda kimse laf atmaz, kötü gözle bakmaz, kimse taciz etmez,bizim orada komşunun kızına bile kardeş gözüyle bakılır.Akraba evliliği olmaz.Evet rahatız çunku biz insanlara güveniriz.Kızlarımızı kız gibi erkeklerimizi erkek gibi yetiştiririz.Namusumuzu koruyacak kadar yürekliyiz.Trakya insanı okur,kültürlüdür,medenidir.Kız çocuklarını özellikle okutur!!!! Asker olayına gelirsek biz askerimizi severiz, kendi evladımız kendi kardeşimiz gibi davranırız bağrımıza basarız.Çünkü o evlattır.Vatan borcu ödemek için ana kucağından baba ocağından gelmiş kınalı kuzudur.Merak etme trakyada kızlar askere bakmaz.Ama senin sevgilinin tiyneti bozuksa bir kıza laf etsinde görsün başına gelecekleri.O kız onu rezil eder olmayan saçını başını yolar.Siz trakya kızlarını ne zannediyorsunuz allah aşkına.Keşke ülkemin her yeri trakya gibi refah seviyesi yüksek olsa.

Benim annemde Trakyalıdır. Trakyalılara laf söyleyecek son insan benimdir. O taraflara hiç gelmedim fakat annem iyi bilir. Kızlara asla bir lafım olmadı, benim sorunum zaten sevgilim o güzel kızlara bakar mı gönlü kayar mı diye idi. Sanırım tam okumadınız. Babam da Bursalıdır. Ayrıca ben İzmir de yaşıyorum doğma büyüme.. hepsi de rahat şehirler. Bursa ve İzmir de benim gözümde bir numaradır refah seviyesi bakımından.. ki tüm şehirlerimiz güzeldir. İzmire de çok rahat derler, ki bende rahatımdır açığımdır. Bunu neden bu kadar yanlış anladınız?

Duydunuz mu Edirneli kızlar gözlerini sürmelemiş de sizin sevgilinizi bekliyorlarmış.
Şaka şaka..
Sanki eskiden de sıfır kıskançlık gibi birşey yokmuş da aslında var olan kıskançlığı bu askerlik mevzusu ayyuka çıkarmış gibi geldi bana.

Askerliğin rahatı yoktur, o psikolojiyi o emir komuta zincirini yaşamamış biri olarak öyle kolay diye düşünmeyin. Etrafındaki kadınlar çoğalınca bakma ihtimalinin arttığını düşünüyorsanız güvenmiyorsunuz sevgilinize? Bence rahat bırakın, zaten psikolojisi iyi değildir bir de siz üstüne gitmeyin. Lojman gibi üstlerinin gözü önü olacak bir yerde çapkınlık falan da yapamaz ayrıca.

+1

Benim annemde Trakyalıdır. Trakyalılara laf söyleyecek son insan benimdir. O taraflara hiç gelmedim fakat annem iyi bilir. Kızlara asla bir lafım olmadı, benim sorunum zaten sevgilim o güzel kızlara bakar mı gönlü kayar mı diye idi. Sanırım tam okumadınız. Babam da Bursalıdır. Ayrıca ben İzmir de yaşıyorum doğma büyüme.. hepsi de rahat şehirler. Bursa ve İzmir de benim gözümde bir numaradır refah seviyesi bakımından.. ki tüm şehirlerimiz güzeldir. İzmire de çok rahat derler, ki bende rahatımdır açığımdır. Bunu neden bu kadar yanlış anladınız?
Benimde annem bursalı, babam trakyalı, eşim izmirli, yaşadığım şehir istanbul.ne kadar çok ortak noktamız varmış sizinle :) Edirneye gidin erkek arkadaşınızı ziyarete.Hem sizede oralara gitmek için fırsat olmuş olur.Gidince edirne ciğeri yiyin mutlaka.Ben kızlara lafınız oldu demedim hatta teşekkür ettim.Ben dedimki bu ülkenin farklı şehirlerine gittiğimde nedense hep trakyalılar için rahatlar diyorlar ve bu rahat kelimesini pek iyi anlamda söylemiyorlar ( ne demek istediğimi anlamışsındır) Sen arkadaşına güveniyorsan korkma bişeycik olmaz. Hayırlı tezkereler.

Back
X