• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

Valla sana rahatsiz olduguna dair sinyal vermis biraz. Yani senin bu hareketlerinden bunalmaya baslamis bile, genelde ayriliklarin gidisati boyle olur. Once nefret ediyorum kiskancligindan der, sonra seviyorum der, bakti olmuyor uzaklasmaya baslar bile haberin olmaz. Sen elaleme ne bakiyosun ki? O konusan kisilerle derhal iletisimini bitir, resmen fesatlik bu. 7 yil beraber olmus olman ömür boyu olacağın anlamina gelmez. 30 yil evli olup bosanan da var. Sen en iyisi guvenmeyi dene. Herkes kiskanir tabii ama o zaman hic kimseye yakışıklı güzel demeyelim, körebe gezelim etrafta. İcinde varsa istersen asirlik sevgili ol, yine yapar merak etme.

Haklısınız.. Zaten uzaklaşması da normal olur benim bu tavırlarıma karşılık.. Benim en büyük endişem sanırım öyle bir şey olur da, bakar bakar içinden kötü şeyler geçirir nefsine uyup, bende onu burada heyecanla beklerim ruhum duymaz diye.. umarım böyle şeyler olmaz.. görüşünüz için de teşekkür ediyorum

komutana söyle seninkini dışarı çıkarmasınlar madem.

Arkadaşların şaka yapıyoruz derken birazda haklılar.çok gördüm bu durumlari oluyor evet amaaa bak aması var is birazda sevgiliye bitiyor.karakteri nasıl bir insan?
Valla eğer karakter düzgünce dünya güzeli gelse bakmaz.eğer değilse ortam musait.
Bence nişanlı güvenmeyin dene ve düşünme.yapılacak bir şey yok.göz görmüyor.çocuğu da kendinize harap etme.her şey olacağına varır.

Askerlik hovardalık yeri mi iyi değilsiniz destek alın

Bu nedir yahu Allah aşkına sevgilinizin işi gücü yo gelip geçen kızları mı gözetleyecek. Onlarla muhabbet etme arkadaşlık yapma yeri değil orası bir ciddiyeti var yaptığı işin. Siz bu kafayla bu ilişkiyi sürdüremezsiniz. Adamı askerde bile kıskanıyorsan geldiğinde göz açtırmazsın kendine güvenin yok senin herhalde. Bir uğraş bul kendine kafana saçma sapan şeyleri takacağına. Madem bu kadar kolay güzel kızlara bakacağını düşünüyorsun ayrıl ama sorun senin kafanda.

Bu nedir yahu Allah aşkına sevgilinizin işi gücü yo gelip geçen kızları mı gözetleyecek. Onlarla muhabbet etme arkadaşlık yapma yeri değil orası bir ciddiyeti var yaptığı işin. Siz bu kafayla bu ilişkiyi sürdüremezsiniz. Adamı askerde bile kıskanıyorsan geldiğinde göz açtırmazsın kendine güvenin yok senin herhalde. Bir uğraş bul kendine kafana saçma sapan şeyleri takacağına. Madem bu kadar kolay güzel kızlara bakacağını düşünüyorsun ayrıl ama sorun senin kafanda.

Üslubunuz çok kırıcı.. yine de saygı duyuyorum.
7 yıldır kıskançlıktan tartışmamız birkaç kez olmuştur onlar da saniyelik.. Benim kafama taktığım şey askerlik sıkıntısıyla o psikolojisiyle gözü gönlü birilerine kayar diye idi. Çünkü orada bir baskı altındalar.. Askere gitmeden evvel böyle şeyler düşünen bir insan değildim, kendisi de çok şaşırıyor. İnternette biraz siz de baksanız askerlik yapanların neler neler yazdığını görürsünüz, ki evli nişanlıların dedikleri o kadar kötü ki.. çok etkilendim..

Askerlik hovardalık yeri mi iyi değilsiniz destek alın

İnternette askerlik yapan evli,nişanlı adamların dahi neler yazdığını neler yaptığını okuyup bir göz atarsanız siz de şok olursunuz.. Aldatan insanlar bile bunu "nişanlımı aldatmış sayılmam bu bir ihtiyaç" gözüyle bakıyorlar. Bunlardan çok etkilendim.. Haklısınız iyi değilim..

Neden böyle dediniz? Hiç mi haklı olduğum bir taraf yok? En rahat yerde en rahat askerliği yapıyor, ki buna rağmen dertlerimi anlatmıyorum bile sıkılmasın diye normalde..

hiç haklı olduğun bir taraf yok. edirnenin kızları güzel de senin sevgilin gelsin de kucaklarına atlayalım diye beklemiyorlar. ayrıca o lojmanın kızlarını biliyorsun diyenler de ahlaksızın önde gidenleri lojmanlarda yaşayan insanlar hakkında terbiyesizce edilmiş laflar. lojman kızları yollu mu oluyor nedir yani bu bakış açısı?
sevgilin her geçen kadına bakacak kadar alçak ise zaten bu zamana kadar biliyor olman lazım. demek ki değil 7 senedir berabersin. çocukcağızın askerlik zamanını cehenneme çevirme..

hiç haklı olduğun bir taraf yok. edirnenin kızları güzel de senin sevgilin gelsin de kucaklarına atlayalım diye beklemiyorlar. ayrıca o lojmanın kızlarını biliyorsun diyenler de ahlaksızın önde gidenleri lojmanlarda yaşayan insanlar hakkında terbiyesizce edilmiş laflar. lojman kızları yollu mu oluyor nedir yani bu bakış açısı?
sevgilin her geçen kadına bakacak kadar alçak ise zaten bu zamana kadar biliyor olman lazım. demek ki değil 7 senedir berabersin. çocukcağızın askerlik zamanını cehenneme çevirme..

Gerçekten bazılarınız çok kırıcı yorum yapıyorsunuz. Sizin böyle sıkıntınız olsa asla böyle sizi üzmezdim. Ama yine de saygı duyuyorum tabi ki, yine de yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Lojman kızlarına ahlaksız demediler tabi ki, yanlış anlamışsınız. Lojmanlarda çok genç kız vardır ve çoğu da güzeldir anlamında söylediler. Ki kızların zaten asla bakacağını sanmıyorum. Kendi sevdikleri insanlar vardır illa ki, olmasa dahi güzelim kızlar benim sevgilimi ne yapsın? Benim sıkıntım sevgilimin o psikolojiyle kızlara bakacak olması.. Gitmeden evvel böyle sorunlarımız hiç yoktu. İnternette okuduklarım beni şok etti, çünkü askerlik yapan evli nişanlı adamların yazdıkları iğrenç.. aldatma olarak değil "ihtiyaç" olarak görülürmüş askerde.. çok etkilendim.. O kızları süzerken ben burada onu heyecanla 1 yıl bekleyeceğim öyle olursa, kaldıramam böyle bir şeyi.. siz kaldırır mıydınız, üzülmez miydiniz?

Hiç kullanmadığım bir üyeliğim vardı. İnanın yorumlara dayanamayıp giriş yaptım ve ilk defa yazıyorum.

İnsanlar ne dediğinizi anlamadan üstünüze geliyor siz hala aşırı kibarsınız, tebrik ederim.

Hani "Kızlar da sevgiline kaldı sanki!!!" diyenlere, "Tabi canım çok güzel kızlar benim sevgilimi ne yapsın yok ben onu şeyetmemiştim" diye alttan alıyorsunuz ya, gerek yok. Neden bu hikayede kızlar hep muhteşem? Dönüp askere bakmazlarmış. Bu sorunun çözümü kızların "askerlere bakmayacak ölçüde güzel" olduğunun bildirilmesi miydi gerçekten?

@kucukoala üzülmeyin, öncelikle kimse o kadar muhteşem inanılmaz güzel değil. Diyelim ki güzel; orada duran siz olsanız, sizin önünüzden erkekler geçiyor olsa gözünüz takılır mıydı? Ben olsam umrumda olmazdı mesela. Kendinizi onun yerine koyarak rahatlamaya çalışabilirsiniz.

Bir de internette yazanlara kulak asmayın. Gerçekten, google'a bakarsanız herkes çok güzel, herkes çok sevişmiş, herkes çok mutlu... İşi gücü olmayan adamlar girip internette "Biz askerde kadın gördük." yazıyor. Onları yazan kişinin büyük ihtimal öyle bir anısı yoktur, olsa dahi koşa koşa gelip internette seviştiğini yazacak kadar sığ insanlardan siz etkilenmeyin lütfen.

Sevgiler

o laflari edenlerden uzaklas bikere. ayrica bakarsa baksiin zaten gonlu sende meraketme artik kizlar birine bakarken bile oncelikleri cok baska. dert edersen kavga edersin, kavg edersen esegin aklin karpuz kabugu dusurursun benden demesi

Hiç kullanmadığım bir üyeliğim vardı. İnanın yorumlara dayanamayıp giriş yaptım ve ilk defa yazıyorum.

İnsanlar ne dediğinizi anlamadan üstünüze geliyor siz hala aşırı kibarsınız, tebrik ederim.

Hani "Kızlar da sevgiline kaldı sanki!!!" diyenlere, "Tabi canım çok güzel kızlar benim sevgilimi ne yapsın yok ben onu şeyetmemiştim" diye alttan alıyorsunuz ya, gerek yok. Neden bu hikayede kızlar hep muhteşem? Dönüp askere bakmazlarmış. Bu sorunun çözümü kızların "askerlere bakmayacak ölçüde güzel" olduğunun bildirilmesi miydi gerçekten?

@kucukoala üzülmeyin, öncelikle kimse o kadar muhteşem inanılmaz güzel değil. Diyelim ki güzel; orada duran siz olsanız, sizin önünüzden erkekler geçiyor olsa gözünüz takılır mıydı? Ben olsam umrumda olmazdı mesela. Kendinizi onun yerine koyarak rahatlamaya çalışabilirsiniz.

Bir de internette yazanlara kulak asmayın. Gerçekten, google'a bakarsanız herkes çok güzel, herkes çok sevişmiş, herkes çok mutlu... İşi gücü olmayan adamlar girip internette "Biz askerde kadın gördük." yazıyor. Onları yazan kişinin büyük ihtimal öyle bir anısı yoktur, olsa dahi koşa koşa gelip internette seviştiğini yazacak kadar sığ insanlardan siz etkilenmeyin lütfen.

Sevgiler

Oh.. Sonunda beni anlayan birisi geldi. Yorumlar geldikçe daha da üzülür hale gelmiştim..Ne kadar tatlısınız, ne kadar güzel düşüncelisiniz.❤️
Keşke şu dünyadaki tüm insanlar sizin kadar anlayışlı olsa, empati yapabilse.. o vakit dünya daha yaşanılabilir bir yer olurdu.

Çok haklısınız, her dediğinize katılıyorum. Beynime kazıdım tüm dediklerinizi.. inşallah aşacağım bu sorunu.. vakit ayırdığınız için öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum.. en çok da beni anladığınız için.. hep musmutlu olun inşallah.:KK36:

Oh.. Sonunda beni anlayan birisi geldi. Yorumlar geldikçe daha da üzülür hale gelmiştim..Ne kadar tatlısınız, ne kadar güzel düşüncelisiniz.❤️
Keşke şu dünyadaki tüm insanlar sizin kadar anlayışlı olsa, empati yapabilse.. o vakit dünya daha yaşanılabilir bir yer olurdu.

Çok haklısınız, her dediğinize katılıyorum. Beynime kazıdım tüm dediklerinizi.. inşallah aşacağım bu sorunu.. vakit ayırdığınız için öncelikle çok ama çok teşekkür ediyorum.. en çok da beni anladığınız için.. hep musmutlu olun inşallah.:KK36:

Ben teşekkür ederim çok mutluluklar diliyorum size :)

Askerde belli bir baskı altında oldukları için serbest vakitlerinde veya nöbetlerde dışarıyı görünce sudan çıkmış balığa döner, kızları süzer durur diye korkuyorum. Normalde yani askerlikten önce asla bu düşünceler aklımdan bile geçmiyordu oysa ki, ne rahatmışım.. Sevgilimle bir ara konuşurken "burada nişanlısı olan veya evli olan insanlar çarşı iznini bekliyorlar sabırsızlıkla, aldatma değil de ihtiyaç diyorlar. yazık karılarına, nişanlılarına" dedi. "bir de bunları bekliyorlar sevildiğini düşünüyor o kişiler de" dedi. Kafama takıldı iyice..Sonra ben de içimden hep diyorum, ya bu da yaparsa.. en azından bakarsa.. vallahi çok yıprandım. şu kıskançlığıma bir çare bulsam şurada hepinize bir sürü dua edeceğim, ayrıca sana da çok çok teşekkür ediyorum yardımcı oluyorsun o kadar..
Kadınlar böyle bişey yapsa ihtiyacı vardı denmiyor ama.Kötü kadın oluyor.Bende buna kızıyorum.Nasıl bir anlayışımız var bizim toplum olarak.Merak etme seninki yapmıyordur.Yapsa sana diger askerlerin yaptığını söylemezdi.Çunku seninde aklına kötu şeyler gelir diye söylemezdi.Sen böyle yaparak hem kendini hem ilişkini yıpratırsın arkadaşım.Bu kadar stres kalbe zarar yapma canım benim.

bi kere hic kiskanc biri degildim aslinda deme, cunku aslinda oyleymissin ama sevgilin uzaga gidince gun yuzune cikmis. demek ki guvenmiyorsun ona. Net.

esi kadin dogumcu olanlar ne yapsin? her gun kadin cinsel organi goruyor diye, meslegi bu diye hayati zindan mi etsin adama?

kadinlarla ic ice calisilan bir suru meslek var, ve emin olun o kisilerin esleri/sevgilileri onlara bu sekilde davranmiyor. zaten oyle bir iliski yurumez. yahu adam askerde, bitse de kurtulsam diye gun sayiyordur. siz bu kafayla is hayatini da ona zehir edersiniz ben soyleyim.. yarin bir gun ofisten kadin arkadaslariyla yemege ciksa, bir yere is gezisine gitseler? hepsinde ariza mi cikaracaksiniz? ciddi anlamda ya sevgilinize karsi guvensizliginiz var, ya da sizin kendi ozguveniniz eksik. en kisa zamanda bu durumu gidermeniz lazim.

Back
X