- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
Sevgilim 3 aydır asker.. Görev değişikliğiyle inzibat oldu. Sürekli çarşıda ve askeri lojmanların kapısında 12 saat nöbette..Çevremdekilerin lafları kafamı allak bullak etti. Normalde askere gitmeden evvel hiç ama hiç kıskanç bir insan değildim, çünkü çok güvenirdim. Çok ufak kıskançlıklar oluyordu ama saniyelik..
Şimdi herkes diyor ki "senin sevgilin inzibat olmuş, kebap gibi askerlik. şimdi önünden bir sürü çekici güzel kızlar geçecek illa ki bakacak yani, lojmanları da biliyorsundur kızları" diyorlar. Sonra ben üzülünce de hepsi şaka yaptık ya hemen ciddiye alıyorsun diyorlar. Ama bu hep böyle oluyor, nasıl şaka bu? Şimdi de kıskançlıktan evde koltukları kemirecek duruma geldim. Bu askerlik onun değil benim psikolojimi bozdu.
Üstelik Edirnede asker. Edirnenin kızları gerçekten çok güzel çekici kızlar..Ve rahat bir memleket. 12 saat sürekli onlarla iç içe.. Ve bu yüzden kıskançlıktan ilk defa kavga eder olduk. Ki 7 yıllık bir ilişkimiz var. Ailelerimiz tanışıyor, gelince nasipse nişanımız olacak.
Ama içim hiç rahat değil. Tam bir paranoya halindeyim. O güzel kızlara illa ki gözü kayacak diyorum ve ben onu beklerken böyle bir şeyi kaldıramıyorum.Gözü gönlü kayar, haberim bile olmaz diye artık ödüm kopuyor. Sıfır kıskanç bir insanın böyle aşırı kıskanç olması da bir garip, kendime şaşıyorum.. Lütfen yargılamadan bana yardım edin.. Bu kıskançlığın üstesinden nasıl gelirim? Hepinize çok teşekkürler..
benim eşimde edirne de askerlik yaptı. sana orayla ilgili bir kaç şey söyleyeyim.
1. si hiç kolay bir askerlik bölgesi değil. kışın o balkanlardan gelen soğuk hava var ya hah işte oradan geliyor. eşim demişti bir keresinde gözyaşlarım gözümde dondu resmen öyle bir soğuk gözümü kırpamıyorum diye.
2. si ise yazın orada olmak daha kötü. inanılmaz bir sivrisinek var. benim eşim kasım gidip nisan sonu döndü. nisan başı gibi çıkmıştı sinekler orada lanet etti. bir ısırdımı ceviz gibi şişiyor derdi...
3. sü askerlik hiç bir yerde kolay değil. öyle aman karı kız keseyim gözüm gönlüm açılsın olayı değil yani. şöyle söyleyeyim kıbrısta plajda nöbet tutan bir arkadaşım vardı tüm askerliği boyunca. g.tün yiyorsa yan gözle bak o plajda güneşlenen kızlara mahvederler adamı derdi. hele ki edirne de hiç bir şey yapamaz merak etme.
edirnenin batı olması askerliği kolaylaştırmıyor. tam aksine tam bir amele tarzı askerlik yapıyorsun. çünkü olay yok operasyon yok. sabah yat kalk akşama kadar sınır nöbeti akşam geri nöbet vs. daha vasat anlayacağın.eşim hep burada bildiğin bedava amelelik yaptım. doğuda olsam en azından işe yarardım der. öyle düşün..
bence başkasının ağzı ile kendini daha fazla üzme. güzel kız ise her yerde var. ister asker olsun ister sivil fark etmez. ayrıca insanlar askerde sevdiklerini daha çok özleyip sütüne düşüyor :) o yüzden endişelenme. rahatla. sevgilinin yanında olduğunu hissettir yeter :)
son olarak allah kavuştursun..