kızlara heryerde yaşamak haram!!! okul müdürüne mi kaldı namus bekçiliği

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
BU NASIL BİR DENSİZLİKTİR YA......
bu devirde istanbulda hele ki böyle bir rezalet pess!!!!!!!!
pes dedirtti ya bu nasıl bir zihniyettir......

olay
okul müdürü 13 yaşındaki bir kıza sen erkeklerle çok geziyorsun diyerek gebelik testi yaptırtıyor....
okulun hademesi wc götürüyor çi.. yaptırtıyor ve test yapıyorlar...... ve kız utancından okula gitmiyor dışarı çikamıyor.....

not= kimi haberlerde kızın erkek arkadaşı tarafından tacize uğradığı... müdürnde bunu duyması üzerine kızı topluma kazandırmak yerine üstüne gidip sürekli erkeklerle geziyorsun deyip yaptırdığı söylenmekte

ben mi yanlış biliyorum.... okul öğrencilerini topluma birey olarak kazandırması gerekmiyor mu... bir genç kızı bu denli hayattan soğutmak niye .... ailesi bu denli üzmek niye.... okul müdürüne 5 yıl isteniliyormuş inşallah daha fazla alır........

nedir bu zihniyetler ya büyükleri kocası hayattan soğutur küçükleri okul

TÜRKİYE de KADIN OLMAK SUÇ MU ???????????

Fesubhanallah...
Pes yani, o çocuğun velisi olmak istemezdim, zira kesin bende ceza alırdım...
O sinir, o hırs ve hırçınlıkla müdürün ölümü elimden olurdu...

Üstüne vazife olmayan işleri, ahlak memuru gibi üstüne alanlardan,
kadını bir et yığını olarak görenlerden, kadınları zayıf düşürmeye çalışanlardan,
kutsaniyetimizin farkında olmayanlardan nefret ediyorum!!

Müdürü araştırsan, hayatında binbir dolap vardır.
Aklı başında olan, sağlıklı düşünebilen, en azından biraz ahlak sahibi olan bir insan bunu yapamaz zaten...
Bu aklına gelebilecek en son şey olur...
Allah cezasını versin öyle müdürün, öyle müdürü de o makama getirenin...

Kime sormuş da kıza öyle bir test yaptırmış!!
Allah onlara kendi evlatlarından sorsun da görsünler!!!
Müthiş sinirlendim ama yaa, polemik bile yaşamamışken ban yiyeceğim valla!!!!!
Allah'ım sen daha iyi bilirsin, beter et Ya Rabbim...

bu haber çok eski bir haber aslında,okumuştum önceden.

müdür kendine vazife olmayan şeyleri görev bilmiş anlaşılan.eğer bir durum vasa konuşursun çocukla,en fazla ailesini haberdar edersin.ama gebelik testi falan yaptırmak bunlar akıllara zarar şeyler

ayrca 5 yıl hapis alacağını da sanmam,para cezasıyla kurtulur.bu adamın görevden men edilip ahlak zabıtalığına yerleştirilmesi lazım.

Kocaman bir yuhh diyorum... Böyle haberleri çok görür olduk ne yazık ki.. Herkes kendini namus bekçisi ilan etmiş, Ankarada eşofman giyen kızı otobüsten indirmeleri de azımsanmayacak derece. Nasıl bir toplum olduk, nereye gidiyoruz?

İnsan ayrımsayan bir toplum haline geldik başka birşey değil.
Kendi halinde kimseye zararın olmayan bir insan olduğun müddetçe göze batıyorsun.
Ne giysen, ne yapsan, nereye gitsen...

Biraz popülaritesi olan bir kişi olduğunda ise durum değişiyor.
Sen, çok afedersiniz, donsuz gezsen makbul...
Bir karikatür vardı o canlandı şimdi gözlerimin önünde.

Yazıklar olsun bu zihniyete...
Herkes kendi ahlakından, kendi namusundan sorumludur.
Ne ben başkasının namusuna karışabilirim, ne de bir başkası benim namusuma karışabilir.
İnsanı katil edebilecek cinsten bir durumdur bu.

Yuh!
Müdür bey tam olarak görevlerini bilmiyor galiba, çocuklarıda yönetmek istiyor.
5 yıl yermi bilmem ama büyük ihtimal para cezasına dönüp açığa alınacaktır ve emekliliğinide yakarlar.
Bana kalsa 10 yıl rahat yemesi lazım

Allah ım düşmanımın başına vermesin
tam herşeyden etkilenecek yaşta ya yazaık günah... böyle rezil etmenin alemi ney...

bence yüksek bir ceza verilip... bu tür zihniyetli okul yöneticilerinin göz dağı olmalı ki... başka emsalleri oluşmasın....

Tam katil olma nedeni.
Tabiki müdürler, öğretmen dikkat edecek çocukların davranışına ama gebelik testi nedir ya ?
Pozitif çıksa mutlu olacaktı herhalde müdür hayatına atraksiyon arıyormuş!

Bu haberi baya bir önce okumuştum ben yeniden mi hortlamış. Artık gazeteler haber yapamıyor da eskileri mi arşivden derliyor?
Okul müdürü ayrı bir değerlendirme konusu ama burada okları kızın annesine babasına çevirmek lazım. Okul müdürü o testi yaptırana kadar kız neler yaşadı da ailesinin haberi olmadı. Söylemedi, neden?
1.) Aile ile iletişim zayıf
2.) Korktu
3.) Ailesi dinlemiyor
4.) Ailesi fikirlerini önemsemeden büyütmüş…
Umarım müdür görevden de alınır ve en kötü örnek ceza verilir ama ailesi de ruhsal dünyada yargılanmalı en az müdür kadar.

Okul müdürünün ceza alacağını düşünmüyorum... Yanlış yorum yapmak istemem ama böyle bir yetkisi var diye hatırlıyorum okul müdürlerinin...

Lise müdürümüz de aynı zihniyette bir adamdı ve hocamız bahsetmişti bu haktan kızgınlıkla, utanmasa hepinize bu testi yaptıracak diye... Adam her toplantıda bazı kızlara bunu yaptıralım, diğerlerine ders olsun falan diyormuş

namus bekçisimiymiş kendileri...
ailesi yokmu sanki bu kızın...
gittikçe saçmalıyo artık insanlar...

okul müdürlerinin böyle bir yetkisi yok... hatta hiçkimsenin böyle bir hakkı yok.ayrıca 18 yaş
altı çocuklarda çocuk hakları yasasıyla korunuyorlar.. kimse böyle bişey yapamaz...

Hıc sasırmadım nbu ulkede hep derım ben kız olmak kadın olmak anne olmak cok zor gecmıs Türkiyede de boyle 2013 Türkiyesındede gecen sadece zaman oldugu kaanatındeyım sence yanlısmı dusunuyorum bu ulke zor mucadele eden sorunları kendı yaratan bır ulkede yasamaktayız bence

Bende çok etkilendim bu haberden dün akşam söylenip durdum eşime bu yüzden...Bir de kızın ailesi gidip hesap sorunca ''kızın erkeklerle geziyor o..., böyleleri okulda barınamaz'' diyor.

Yoktu bizim zamanımızda böyle ayrımlar.Kız arkadaşlarımla da gezdim erkek arkadaşlarımla da çok şükür ki okul hayatım boyunca böyle gerzeklerle uğraşmak zorunda kalmadım. İnşallah kızın ailesi bu işin peşini bırakmaz ve gerekli şekilde cezalandırılır okul müdürü. Ne hallere geldik demiyorum artık çünkü bu hallere kendi kendimizi biz getirdik.Allah islah etsin, biraz vicdan versin diyorum.:26:

Yok artık yaa bu gerçek mi :S

Tüylerim diken diken oldu okurken.

Yalnız bizim lisedeyken müdürümüzde fazla tutucuydu gereğinden çok karışırdı, ne kadar hakları var bilemiyorum ama bu kadarına pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…