BU NASIL BİR DENSİZLİKTİR YA......
bu devirde istanbulda hele ki böyle bir rezalet pess!!!!!!!!
pes dedirtti ya bu nasıl bir zihniyettir......
olay
okul müdürü 13 yaşındaki bir kıza sen erkeklerle çok geziyorsun diyerek gebelik testi yaptırtıyor....
okulun hademesi wc götürüyor çi.. yaptırtıyor ve test yapıyorlar...... ve kız utancından okula gitmiyor dışarı çikamıyor.....
not= kimi haberlerde kızın erkek arkadaşı tarafından tacize uğradığı... müdürnde bunu duyması üzerine kızı topluma kazandırmak yerine üstüne gidip sürekli erkeklerle geziyorsun deyip yaptırdığı söylenmekte
ben mi yanlış biliyorum.... okul öğrencilerini topluma birey olarak kazandırması gerekmiyor mu... bir genç kızı bu denli hayattan soğutmak niye .... ailesi bu denli üzmek niye.... okul müdürüne 5 yıl isteniliyormuş inşallah daha fazla alır........
nedir bu zihniyetler ya büyükleri kocası hayattan soğutur küçükleri okul
TÜRKİYE de KADIN OLMAK SUÇ MU ???????????
Hıc sasırmadım nbu ulkede hep derım ben kız olmak kadın olmak anne olmak cok zor gecmıs Türkiyede de boyle 2013 Türkiyesındede gecen sadece zaman oldugu kaanatındeyım sence yanlısmı dusunuyorum bu ulke zor mucadele eden sorunları kendı yaratan bır ulkede yasamaktayız benceBU NASIL BİR DENSİZLİKTİR YA......
bu devirde istanbulda hele ki böyle bir rezalet pess!!!!!!!!
pes dedirtti ya bu nasıl bir zihniyettir......
olay
okul müdürü 13 yaşındaki bir kıza sen erkeklerle çok geziyorsun diyerek gebelik testi yaptırtıyor....
okulun hademesi wc götürüyor çi.. yaptırtıyor ve test yapıyorlar...... ve kız utancından okula gitmiyor dışarı çikamıyor.....
not= kimi haberlerde kızın erkek arkadaşı tarafından tacize uğradığı... müdürnde bunu duyması üzerine kızı topluma kazandırmak yerine üstüne gidip sürekli erkeklerle geziyorsun deyip yaptırdığı söylenmekte
ben mi yanlış biliyorum.... okul öğrencilerini topluma birey olarak kazandırması gerekmiyor mu... bir genç kızı bu denli hayattan soğutmak niye .... ailesi bu denli üzmek niye.... okul müdürüne 5 yıl isteniliyormuş inşallah daha fazla alır........
nedir bu zihniyetler ya büyükleri kocası hayattan soğutur küçükleri okul
TÜRKİYE de KADIN OLMAK SUÇ MU ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?