• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

açıkça çok konuştum. blöf çok yaptım. en son babama şikayet etti. bu oyuncak gibi yüzüğü çıkarırım deyip duruyor dedi.
evet yaşı küçük bile değil. o kızlardan ilgi duymayı seviyor sanırım babam dedi kendini onun yerine koy kızım erkeklerle konuşsa hoşuna gider mi dedi. yooooook diye öne atıldı hemen :47::43:

küçük de değilmiş ya ergenler yapar bunu anca... :50:

Ben de o yüzden sordum yaşlarını. Şunu söyleyim canım erkekler 27-28'de ancak olgunlaşıyor artık. O zaman bunlardan el etek çekip aile babası olmak ister mi onu da bilmiyorum. Ama o yaşa kadar sen üzülürsün çok yıpranırsın. Bir de o yaşa gelip hala aynı adam olursa yandın. Ayrıl diyemem ama biraz gözünü korkut, sağlam dur, ayrıl gerekirse. Deneme yap demişler o da olabilir.

Onsuz nefes alamıyorsan göz yumacan kızlarla fingirdeşmesine.
Olur a o seni bırakır Allah muhafaza ne yaparsın ondan sonra di mi?
Sıkma çocuğu ayol rahatça takılsın kızlarla...

Tam konuya cevap yazıcakken bu yorumu okudum. Şeytan bırakmadı işte şimdi denedim bende. Gerçi ben sevgilime güveniyorum karşılaşacağım şeyden emin olduğum için çok rahat yaptım. Tüm şifrelerini bilirim hatta ben istemeden vermişti. Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sürekli aklında acaba şimdi kimle yazışıyor, kimle konuşuyor diye diye kendi kendini yiyip bitirirsin. O kuşku mahveder insanı. Evlenince daha kötü durum. Bence biraz uzaklaşıp kafanı dinlesen, düşünsen ona göre bir karar versen senin için daha sağlıklı olur.

ben güvenemiyorum ki artık ona. :43:

Ben de o yüzden sordum yaşlarını. Şunu söyleyim canım erkekler 27-28'de ancak olgunlaşıyor artık. O zaman bunlardan el etek çekip aile babası olmak ister mi onu da bilmiyorum. Ama o yaşa kadar sen üzülürsün çok yıpranırsın. Bir de o yaşa gelip hala aynı adam olursa yandın. Ayrıl diyemem ama biraz gözünü korkut, sağlam dur, ayrıl gerekirse. Deneme yap demişler o da olabilir.

aynı fikirdeyim.bir de iş babaya kadar gitmiş,yüz göz olunmuş ayıp yani kız babasıyla yok cinsel ihtiyaç yok kızların ilgisi falan :19: yarın öbürgün ne kadar kötü bir intiba bırakır düşünmüyor mu

Neyin denemesi yapılacak ki?
Sözlü sadık olmadığını inkar etmiyor ki?

Bazı bayanların aldatıldım konusunu okurken çok üzülüyorum
eşim evlendikten sonra değişti,nişanlılık döneminde gözü benden başkasını görmezdi şimdi ise aldatıldım
Ama yahu seninki daha sözlüyken hatta öncesinde başlamış.kusura bakmayın bilerek ladestir bu
ileride evlendim aldatıldım konusunu açarsanız kimse size üzülmez inanın ben dahilinde
kendi elinizle geleceğinizi karartıyorsunuz haberiniz yok.
benim babam nişanlılık dönemimde eşimiz başka kıslarla görüştüğünü duyacaktı eşimi değil eve almak sokağa almazdı yahu.

Neyse boşa parmacıklarımı yoramıcam.
Ne de olsa yorumlarımız sallanmıyor.:ssz:

Ben babanın yaptığına da şaşırdım açıkçası...:51:

Ben o adamla bir daha görüşecek olsam babam kurşuna dizer,ki haklı...:24:

Sen tüm bunlara rağmen hala bu kişiyle sözlüysen,
buraya yazıyorum evlenirsin.
Sonra da gelir aldatıldım diye konu açarsın.

Seviyorum diyorsun ama o seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim.bir de iş babaya kadar gitmiş,yüz göz olunmuş ayıp yani kız babasıyla yok cinsel ihtiyaç yok kızların ilgisi falan :19: yarın öbürgün ne kadar kötü bir intiba bırakır düşünmüyor mu

Bir de baba kısmı var işin. Kızın babası bunu duyunca bu kızlardan maddi, manevi, cinsel çıkarın mı var demiş. Çocuk babadan da korkmamış tam gaz devam ki 23 yaş bana çocuk geliyor aklı havada zaten. Allah vermesin babama nişanlım kızlardan kopamıyor diyeceğim, yüzüğü elinde bulur, eşim kopamıyor desem duvardan parçalarını toplarlar :D :D Çocuk çok güveniyor kız bırakmaz diye o yüzden, yoksa kopamadığı falan yok, baya kopmak istemiyor.

Egerki babaniz ablaniz vs konustuysa ve buna ragmen degismediyse , inana hic degismez, evlenincede hic mi hic degismez, bu sefer der ki ailecek biliyordunuz benim huyumu, kabul ettiniz de simdi ne oluyor ?

Bundan gercekden ayrilamyi göze alacaksin, tehdit et zaman tani ve baktin degisen birsey yok,
ozaman ayril.
Belki degisip geri gelir ama sanmam.

Bu sekilde de iliski sürmez.

Bir de baba kısmı var işin. Kızın babası bunu duyunca bu kızlardan maddi, manevi, cinsel çıkarın mı var demiş. Çocuk babadan da korkmamış tam gaz devam ki 23 yaş bana çocuk geliyor aklı havada zaten. Allah vermesin babama nişanlım kızlardan kopamıyor diyeceğim, yüzüğü elinde bulur, eşim kopamıyor desem duvardan parçalarını toplarlar :D :D Çocuk çok güveniyor kız bırakmaz diye o yüzden, yoksa kopamadığı falan yok, baya kopmak istemiyor.

evet bunu okuyunca şaşırdım zaten babayla arasında böyle bir konuşma geçiyor ne nahoş bir durum..babanın sorduğu soru da pek hoş değil dediğim gibi yüz göz olunmuş..çantada keklik saymış seni,resmen hakaret ediyor ailene küçük düşürüyor..yarın öbürgün koluna takıp kocam diyebileceksen gururla dolaşabileceksen ne ala,ama sanmıyorum..seni sevseydi -en azından senin sevdiğin kadar sevseydi- seni bu duruma düşürmezdi.... :50:

Bile bile lades diyorsun
Böyle bir adamla evlenmek baştan aldatılmayı kabullenmek demek bence.
O daldan dala konsun, abin baban bile muhattap olsun böyle bir konuda ama onda hiç sıkılma yok maşallah
aynen devam icraata.
Böylelerinin hi evlenmemesi lazım aslında ama malesef onsuz nefes alamayacak birileri hep oluyor hayatlarında .

Evlenmeden kendini belli etmiş, bukadar karaktersiz, güvenilmez biri olduğunu... verilmiş sadakan varmış, Allahın sevgili kuluymuşsun..

İnan ki yaşayacağın aşk acısı, aldatılmanın acısının yanında hiç kalır.. Sözlünden şu anki durumu itibariyle koca falan olmaz, ancak okeye dörtlü olur... Yol yakınken def et hayatından...

Canım ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden... Rahatsızlık duyarım. Herkesin nefsi vardır. Bence kesin ve sert bir dille uyar onu. Böyle yapmasının sebebini çözemedim ben. :19:

Back
X