Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buyuk olan 13 şimdi 16 yaşında , küçük kızım 11bucuk .şimdi 14 olacak 1 ay sonra. 174 kızım hiç bir sporu yapamadı çünkü dizinde bir rahatsizlik çıktı hoplamali bir spor yapmasın dedi doktor ergenligi bitip boy uzamasi durunca dizindeki agrida geçecek dedi. Gectide nitekim artık Ağrı kesici kullanmıyor eskisi gibi. 14 yaşından sonra bilmiyorum daha uzar mı?
(Bu arada ben 169 eşim 178 yani ortalama bir boydayiz )
Buyuk olan 13 şimdi 16 yaşında , küçük kızım 11bucuk .şimdi 14 olacak 1 ay sonra. 174 kızım hiç bir sporu yapamadı çünkü dizinde bir rahatsizlik çıktı hoplamali bir spor yapmasın dedi doktor ergenligi bitip boy uzamasi durunca dizindeki agrida geçecek dedi. Gectide nitekim artık Ağrı kesici kullanmıyor eskisi gibi. 14 yaşından sonra bilmiyorum daha uzar mı?
(Bu arada ben 169 eşim 178 yani ortalama bir boydayiz )
Bizimde boylar sizinkilere benzer..
Peki adet olmadan önce kız çocuklarının çamaşırlarında akıntı vs oluyo yazmışlar bu doğrumı ki siz öyle bşy fark ettinizmi özel olmazsa? Yada ne belirtiler oluyo beni aydınlatırmısınız tecrübelerinizle
Bizimde boylar sizinkilere benzer..
Peki adet olmadan önce kız çocuklarının çamaşırlarında akıntı vs oluyo yazmışlar bu doğrumı ki siz öyle bşy fark ettinizmi özel olmazsa? Yada ne belirtiler oluyo beni aydınlatırmısınız tecrübelerinizle
O kısmını bilmiyorum fakat ilk geldiğinde kahverengi leke şeklindeydi tam anlamadık zaten .15 gün arayla kahverengi leke şeklinde oldu sonra 2 ay aralarla olmaya başladı 3 gün sürüyordu . 1. Sene sonunda biraz düzene girdi ama hala 1 ay atlama oluyor arada .
O kısmını bilmiyorum fakat ilk geldiğinde kahverengi leke şeklindeydi tam anlamadık zaten .15 gün arayla kahverengi leke şeklinde oldu sonra 2 ay aralarla olmaya başladı 1. Sene sonunda biraz düzene girdi ama hala 1 ay atlama oluyor arada