• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ergenlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozmozm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozmozm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
45
13
3
35
Arkadaşlar lütfen bana yazın ya merak ediyorum.. kız çocuklarında ilk adeti olmadan öncemi yoksa sonramı birden boy uzaması oluyo

Kızım 9 yaşında 1.52 boyunda henüz regl olmadı herkes regl olunca boy uzaması yavaşlar diyor ama bilemiyorum tabi

Benim kızım adet oldukdan sonra 19 cm uzadı .155 den 174 oldu . Diğeri normal uzadı 168. Yani küçük olan büyüğü geçti.
Cevabını için teşekkür ederim peki kaç yaşlarında adet oldular elbette herkeste farklı ama bilgilenmek için soruyorum

Cevabını için teşekkür ederim peki kaç yaşlarında adet oldular elbette herkeste farklı ama bilgilenmek için soruyorum
Buyuk olan 13 şimdi 16 yaşında , küçük kızım 11bucuk .şimdi 14 olacak 1 ay sonra. 174 kızım hiç bir sporu yapamadı çünkü dizinde bir rahatsizlik çıktı hoplamali bir spor yapmasın dedi doktor ergenligi bitip boy uzamasi durunca dizindeki agrida geçecek dedi. Gectide nitekim artık Ağrı kesici kullanmıyor eskisi gibi. 14 yaşından sonra bilmiyorum daha uzar mı?
(Bu arada ben 169 eşim 178 yani ortalama bir boydayiz )

Son düzenleme:
Kızım 9 yaşında 1.52 boyunda henüz regl olmadı herkes regl olunca boy uzaması yavaşlar diyor ama bilemiyorum tabi

Buyuk olan 13 şimdi 16 yaşında , küçük kızım 11bucuk .şimdi 14 olacak 1 ay sonra. 174 kızım hiç bir sporu yapamadı çünkü dizinde bir rahatsizlik çıktı hoplamali bir spor yapmasın dedi doktor ergenligi bitip boy uzamasi durunca dizindeki agrida geçecek dedi. Gectide nitekim artık Ağrı kesici kullanmıyor eskisi gibi. 14 yaşından sonra bilmiyorum daha uzar mı?
(Bu arada ben 169 eşim 178 yani ortalama bir boydayiz )
Bizimde boylar sizinkilere benzer..
Peki adet olmadan önce kız çocuklarının çamaşırlarında akıntı vs oluyo yazmışlar bu doğrumı ki siz öyle bşy fark ettinizmi özel olmazsa? Yada ne belirtiler oluyo beni aydınlatırmısınız tecrübelerinizle ❤️

Bizimde boylar sizinkilere benzer..
Peki adet olmadan önce kız çocuklarının çamaşırlarında akıntı vs oluyo yazmışlar bu doğrumı ki siz öyle bşy fark ettinizmi özel olmazsa? Yada ne belirtiler oluyo beni aydınlatırmısınız tecrübelerinizle ❤️
O kısmını bilmiyorum fakat ilk geldiğinde kahverengi leke şeklindeydi tam anlamadık zaten .15 gün arayla kahverengi leke şeklinde oldu sonra 2 ay aralarla olmaya başladı 3 gün sürüyordu . 1. Sene sonunda biraz düzene girdi ama hala 1 ay atlama oluyor arada .

O kısmını bilmiyorum fakat ilk geldiğinde kahverengi leke şeklindeydi tam anlamadık zaten .15 gün arayla kahverengi leke şeklinde oldu sonra 2 ay aralarla olmaya başladı 1. Sene sonunda biraz düzene girdi ama hala 1 ay atlama oluyor arada

Back
X