Kizlari takip eden erkek güvenilmez midir?

Yakışıklı, toy, henüz askere bile gitmemiş bir erkek düşünün. Instagramda takip ettiği kişilerin %40i erkek %60i kız. Twitter hesabı da aynı şekilde. Twitter hesabini inceledim. Birkaç kıza kanka diye hitap etmiş. Ve genellikle acıklı tweetler atıyor. Artık ruh eşimi bulmak istiyorum, dış görünüş begenilir karaktere aşık olunur gibi şeyler yazmış. Sadece bu şahıs için değil genel olarak soruyorum. Sizce bir sürü kızı instada takip eden erkek güvenilmez midir? Yoksa öylesine mi takip ediyordur?
Sadece net üzerinden mi tanıyorsunuz

Bize soruyorsan evet ilgilendirir. Bizi ilgilendirmesin istiyorsan git komsu teyzenle konus, bir arkadasinla konus ama bize soruyorsan bizim her turlu yorumumuzu kabul etmissin sayilir

Kabul etmiyorum. Yorum yapılacaksa bile saygı çerçevesinde yapılmalı. Ben buraya elestirilmek için değil tavsiye almak için konu açıyorum. Eğer tavsiye vermeyecekseniz sessizce konumu terkedebilirsiniz. Burası eleştiri sitesi değil.

Kabul etmiyorum. Yorum yapılacaksa bile saygı çerçevesinde yapılmalı. Ben buraya elestirilmek için değil tavsiye almak için konu açıyorum. Eğer tavsiye vermeyecekseniz sessizce konumu terkedebilirsiniz. Burası eleştiri sitesi değil.
Aslinda konuyu actiktan sonra benim yorumlarimdan rahatsiz oluyorsaniz goz ardi edebilirsiniz ama yillaaaar sonra senin gibi bir kiz yardim ister de bu konuyu okursa belki akillanacak benim verdigim cevaplardan. O yuzden ben dogru bildigimi soylemekten geri durmayacagim:

surekli arayis icindesin ve her gordugun erkegin gerdanindaki bene kadar arastiriyorsun, hem de daha aranizda hicbir sey yokkken. Bence bu konunun cozumu terapide; cunku cocukluguna dair bir problem oldugunu dusunuyorum

Aslinda konuyu actiktan sonra benim yorumlarimdan rahatsiz oluyorsaniz goz ardi edebilirsiniz ama yillaaaar sonra senin gibi bir kiz yardim ister de bu konuyu okursa belki akillanacak benim verdigim cevaplardan. O yuzden ben dogru bildigimi soylemekten geri durmayacagim:

surekli arayis icindesin ve her gordugun erkegin gerdanindaki bene kadar arastiriyorsun, hem de daha aranizda hicbir sey yokkken. Bence bu konunun cozumu terapide; cunku cocukluguna dair bir problem oldugunu dusunuyorum

Bu konuyu hiçbir erkek için açmadim genel bi meraktan açtım ama?

Hi hi eminim oyledir. Bundan sonrasi beni ilgilendirmeyen kisim zaten; ben nasihatimi verdim, fikrimi beyan ettim. Gerisi senin hayatin, neyi ne zaman ne sekilde yasamak istediginle alakali durum

Yalnız yukarıdaki mesajı da genel anlamda söylemiştim :D Neyse sizin gibi anlayışsız insanlarla daha fazla ugrasmayacagim. İnsan birini sevdiği zaman onu mutlaka arastirmalidir. Bu gayet normal bir şey. Siz hiç mi arastirmiyorsunuz sanki? Asla inanmam.

Yalnız yukarıdaki mesajı da genel anlamda söylemiştim :KK70: Neyse sizin gibi anlayışsız insanlarla daha fazla ugrasmayacagim. İnsan birini sevdiği zaman onu mutlaka arastirmalidir. Bu gayet normal bir şey. Siz hiç mi arastirmiyorsunuz sanki? Asla inanmam.
Yooo arastirmiyorum. Taniyip guvendiysem benjm icin yeterli

Back
X