kızlarıma isim arıyorum!!!!!

angel_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8
0
36
Kütahya
merhabalar hanımlar,
tek yumurta ikiz kızlarıma isim arıyorum şu an 27 haftadayım ama hala isim bulamadım!
bulduğumu da beğenemiyorum :çok üzgünüm:çok kararsızım yardım lütfen!

sen bilirsin ama zaten tek yumurtalar aynı olacaklar bari isimleri uyumlu olmasın
uzmanlar tek yumurta ikizlerinin bireyselleşmesi için aynı giydirmeyin,birbirleriyle kıyaslamayın,aynı sınıfa göndermeyin,saçlarını aynı taramayın gibi öneriler sunuyor kendilerini bağımsız hissetmeleri çok önemli iki ayrı karakter onlar birbirlerinin tamamlayıcısı değil ama tercih senin

asya- alya
eyşan- mercan
deniz - derin
güliz- gülin
birdeeee SELıN- DERıN var ki inşallah benim bebeklerimin isimleri olacak :emir_bebek:

merhabalar hanımlar,
tek yumurta ikiz kızlarıma isim arıyorum şu an 27 haftadayım ama hala isim bulamadım!
bulduğumu da beğenemiyorum :çok üzgünüm:çok kararsızım yardım lütfen!

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ve Rabbim tüm dileyenlere evlat sevgisini nasip etsin..

benim önerim ise: Arya ve Ezgi. Anlam olarak uyuşuyorlar, kafiye olarak olmasa da.

Bugün bize gelen misafirlerden birinin kızının adı ASEL idi. Çok hoşuma gitti. Size de fikir olsun...

ASEL: bir kız ismi. bal anlamında kullanılır. bunun yanında, cennette var olduğuna inanılan ırmaklardan birinin adı olarak da geçer. "şehd" olarak da kullanılır.

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ve Rabbim tüm dileyenlere evlat sevgisini nasip etsin..

benim önerim ise: Arya ve Ezgi. Anlam olarak uyuşuyorlar, kafiye olarak olmasa da.

öncelikle güzel dileklerin için çok tşk ederim!
evet kafiye olmasada anlam olarak uyumlu isimleri de düşünüyorum!önerdiğin isimler hem değişik hemde güzelmiş,bunlar da isim listeme eklendi!
tşk ederim.

kızlar tüm tavsiyeleriniz için tekrar tşk ederim,
eşim EBRU ismine uygun bi isim bulmamı istedi ama ben hala onda bile kararsızım ve isim bulamıyorum yine ya!!!!!!!!!!!:(
kızlarım doğacak nerdeyse ben hala isimlerine karar vermedim:(

Back
X