Kizlarimi cook ozluyorum..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
2010 da sevdigim adamla evlendim,hersey cok guzeldi cok guzel bir dugunum oldu,sadece kulturlerimiz uymuyo diye k.valide ve k.peder istemedi evliligimizi ama esim ben .... seviyorum sadece onu istiyorum deyip ailesininde gonlunu yapip evlendik..
Aile apartmaninda k.validenin alt katinda yasamaya basladim,ben esimin isden donusunu balkonda beklerken anneside ust katta beklerdi,esimle yemege otururduk cat kapi k.valide k.peder kahveye gelmis boyle aylar yillar gecti surekli benden kiskandilar ogullarini,ben iyice nefret ettim ailesinden bi ozelimiz kalmiyodu cat kapi boyna bizdelerdi,suratimi asiyodum yok anlayan nerde..
Sonra bebek istedik olmadi 1 yil gecti doktora gittik esimde cok ciddi bi problem cikti 2 kez ameliyat oldu 5 yilimiz doldu bu arada ben hala bu evde...(
Sonra bir kez daha tup bebek tedavisi yaptik nihayet ucuzlere hamile kaldim bir isterken 3 tane mutluluktan olcek gibiydik,doktorlar cok riskli, alalim birisini dedi aglaya aglaya mecbur kaldim 5 ayri doktora gittim hepsi 1 ni almayi onerdi cunku 3 bebek erken dogar hepsi olur dediler korktum zaten 1 evladim bile yoktu,vijdan azabiyla agliya agliya sonlandirdik,hic bi sikinti cikmadi 5 ayim bitmisdi 6 ayima girdim ve suyum gelmeye basladi bu surede sadece kendi ailem bana bakti k.valide yazlikda arkadaslariyla eglendi guldu hic yardimci olmadi dusunun kendi oglunun cocugu hic umrunda degildi ve ben normal dogumla 3 cocugumuda dogurdum ve kaybettim..
3 ay oldu kendimi eve kapattim kimseyle gorusmuyorum hic birseyi kaldiramiyorum herkese ofkeli ve sinirliyim icim cook yaniyo kimse anlamiyo esimden ve kendi annemden babamdan baska,bir tane arkadasim yok evdeyim surekli dusun dusun aklimdan cikaramiyorumm,deli gibi tekrar anne olmak istiyorum((((

Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş demekki yeniden anne olabilirsiniz.umudumuzu kaybetmeyin kimseye de ihtiyacınız yok.

Evet canim Rabbim verdi rabbim geri aldi,ilk defa o duygulari yasatti sonrada benden aldi,bugunume sukurler olsun..

Yasadigin zor Allah sabrini versin.Allah saglikla bir evlat dogurup buyutmeyi nasip etsin.lakin surekli kv soyle yapti boyle yapti yorumlarindada bahsediyorsun neden onu bu kadar onemsiyorsun ki birak ilgilenmezse ilgilenmesin giderse gitsin istedigi yere esin destekcinmis annende var cok sukur kvye ona buna takilip bu kadar kendini doldurma.cok dikkatimi cekti baska konulardada yaziyorsun yazik kendini yipratma bak cocuk dusunuyormussun .kimseden birsey bekleme.kendin hazirsan dusun cocugu Allah hayirli bir evlat nasip etsin ins.

Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş demekki yeniden anne olabilirsiniz.umudumuzu kaybetmeyin kimseye de ihtiyacınız yok.
Zor zamaninizda kimse yaninizda degil,ama onlarin bize ihtiyaci oldugunda yapilmadigind bizden kotusu yok,rabbim herrseyi goruyo,yardim etsin insaAllah bir daha anne oluyum busefer kucagima alip opup kokluyabiliyim uzun omurlu bir evladim olsun insaAllah..

Neden biliyomusun canim,ben evlatlarimi kaybedeli 3 ay oldu, sanki ben keyfimden mutsuzum simariklik yaptigimi dusunerek surekli esini dolduruyo,onlarin yanina gitmemi istiyo yemekler kahveler yapip onlari cagirmami istiyo,hastayken onunla ilgilenmemi istiyo,ya ben zaten kafayi temek uzereyim bu kadarda beklenti benim gibi aci uzuntu yasamis bir insandan beklenirmu buna sinir oluyorum.

Anlıyorum canım ama karşındaki anlayissiz bir insan yani öyle olmasa dediklerini yapmaz.ondan beklentin olmasın esin ile konuş bunları o benim zor zamanlarımda yoktu hala da bana destek değil ben niye onun keyfine göre yasayayim ki de.bak çocuk istiyoruz bize huzur lazım de.umarım herşey gönlünce olur.

Allah sabir versin canim

Bence esink ikna etmelisin ve vaska bir eve tasinmalisiniz

ALLAH sabır versin gonlunu ferah tut en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla evladını eline alırsın

Çok zor zamanlar yaşamışsınız. Allah kolaylık ve sabırlar versin.. Hiç üzülmeyin, sıkmayın tatlı canınızı. Acınız çok taze.. Bence siz o evden bir çıkın.. Günlük yarım saatte olsa yürüyüş yapın.. Kurslara gidin.. Hobi edinin. kafanızı dağıtacak meşgale bulun..
Eğer maddi durumunuz müsaitse, psikolojik yardım da alabilirsiniz. Size iyi gelecektir.. Eşinizin annesinin laflarına da takılmayın.. Görmezden gelin. Konuşur konuşur susar.

O evden tasinmadan yeni cocuk dusunmeyin bence. Daha evliliginizin tadini cikaramamissiniz. Esinizin ailesi ilerde dogacak cocuklarinizi da sizden kiskanir.

allah yardımcınız olsun unutmayınki verende alanda Allahtır sabredin inş. sabrınızın mükafatını rabbim verecektir size

bu gecenki konu degil mi. kv bakmadi annesi bakmisti.
basiniz sagolsun.biz 5. yilimiz da kavustuk. onsaallah gobisinizde bekliyordur bebegin

allahım sıze saglık huzur ve hayırlısıyla bebek versın ınsallah
çektıgın bu zorluga degecek bı guzellık gostersın hayatında...

Durumunuz çok zor allah sabır versin. KayınValide de seni unutup başı derdine düşsün.

Sagolun kizlar iyki varsiniz azda olsa moralim yerine geliyo hayirli dualarinizi duyunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…