- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Evet canim Rabbim verdi rabbim geri aldi,ilk defa o duygulari yasatti sonrada benden aldi,bugunume sukurler olsun..Başınız sağolsun,çok üzüldüm... eşinizi o evden taşınmaya ikna edemiyor musunuz? Içinize kapanmayin bu kadar unutmayin verende Allah,alanda Allah. Cennet kapısında bekliyor olacaklar inşallah.onlar melek oldu sizde melek annesi...
Zor zamaninizda kimse yaninizda degil,ama onlarin bize ihtiyaci oldugunda yapilmadigind bizden kotusu yok,rabbim herrseyi goruyo,yardim etsin insaAllah bir daha anne oluyum busefer kucagima alip opup kokluyabiliyim uzun omurlu bir evladim olsun insaAllah..Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş demekki yeniden anne olabilirsiniz.umudumuzu kaybetmeyin kimseye de ihtiyacınız yok.
Yasadigin zor Allah sabrini versin.Allah saglikla bir evlat dogurup buyutmeyi nasip etsin.lakin surekli kv soyle yapti boyle yapti yorumlarindada bahsediyorsun neden onu bu kadar onemsiyorsun ki birak ilgilenmezse ilgilenmesin giderse gitsin istedigi yere esin destekcinmis annende var cok sukur kvye ona buna takilip bu kadar kendini doldurma.cok dikkatimi cekti baska konulardada yaziyorsun yazik kendini yipratma bak cocuk dusunuyormussun .kimseden birsey bekleme.kendin hazirsan dusun cocugu Allah hayirli bir evlat nasip etsin ins.
Neden biliyomusun canim,ben evlatlarimi kaybedeli 3 ay oldu, sanki ben keyfimden mutsuzum simariklik yaptigimi dusunerek surekli esini dolduruyo,onlarin yanina gitmemi istiyo yemekler kahveler yapip onlari cagirmami istiyo,hastayken onunla ilgilenmemi istiyo,ya ben zaten kafayi temek uzereyim bu kadarda beklenti benim gibi aci uzuntu yasamis bir insandan beklenirmu buna sinir oluyorum.Yasadigin zor Allah sabrini versin.Allah saglikla bir evlat dogurup buyutmeyi nasip etsin.lakin surekli kv soyle yapti boyle yapti yorumlarindada bahsediyorsun neden onu bu kadar onemsiyorsun ki birak ilgilenmezse ilgilenmesin giderse gitsin istedigi yere esin destekcinmis annende var cok sukur kvye ona buna takilip bu kadar kendini doldurma.cok dikkatimi cekti baska konulardada yaziyorsun yazik kendini yipratma bak cocuk dusunuyormussun .kimseden birsey bekleme.kendin hazirsan dusun cocugu Allah hayirli bir evlat nasip etsin ins.
Anlıyorum canım ama karşındaki anlayissiz bir insan yani öyle olmasa dediklerini yapmaz.ondan beklentin olmasın esin ile konuş bunları o benim zor zamanlarımda yoktu hala da bana destek değil ben niye onun keyfine göre yasayayim ki de.bak çocuk istiyoruz bize huzur lazım de.umarım herşey gönlünce olur.Neden biliyomusun canim,ben evlatlarimi kaybedeli 3 ay oldu, sanki ben keyfimden mutsuzum simariklik yaptigimi dusunerek surekli esini dolduruyo,onlarin yanina gitmemi istiyo yemekler kahveler yapip onlari cagirmami istiyo,hastayken onunla ilgilenmemi istiyo,ya ben zaten kafayi temek uzereyim bu kadarda beklenti benim gibi aci uzuntu yasamis bir insandan beklenirmu buna sinir oluyorum.
İnsaAllah..allah yardımcınız olsun unutmayınki verende alanda Allahtır sabredin inş. sabrınızın mükafatını rabbim verecektir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?