O zaman mini etekliler dikkatini çekmiş gibi, başka muhabbet yokmuş gibi anlatmasın. Ne saçma yahu, sen erkek arkadaşların olsa ona yazan kızlar gibi sana yazılsa, sen anlatsan burada şöyle erkekler var böyle erkekler var diye bakalım ne yapacak. Zor canım zor böyle bir insanla, çok gözünü kulağını kapatman gerekir...
O zaman mini etekliler dikkatini çekmiş gibi, başka muhabbet yokmuş gibi anlatmasın. Ne saçma yahu, sen erkek arkadaşların olsa ona yazan kızlar gibi sana yazılsa, sen anlatsan burada şöyle erkekler var böyle erkekler var diye bakalım ne yapacak. Zor canım zor böyle bir insanla, çok gözünü kulağını kapatman gerekir...
her şeyi zor herşeyi. yine kavga ettik her kavgamızdada lafı ayrılığa getiriyor.
benim sınavım var ders çalışmak için arkadaşla kütüphaneye gidiyoruz arkadaşım olmuycak bi süre. tek başıma gidemezmişim. bende niye ben senin orda çarşına karışıyo muyum dedim. bu sefer patladı bi kerede bi dediğime hemen tamam de diye

çarşıya bu haftalk bana hediye yollamak için gidicekmiş. ama bundan bahsetmedi hiç bana. ben sende çarşıya çıkıyosun kütüphanenin neresi kötü bi ortam dediğim için suçlu oldum.. ki çarşıyla ilgili neler neler anlattı çok iğrenç şeyler. sokaktaa striptiz yapanlar mini eteklilier daha başka şeylerde var. şimdi haksızmıyım ben