• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızların iğrençliği ve sevgilimin bunu kullanması ?

sevgilimle çıkmaya başladığımızdan beri ona asılan kızlar oluyor sürekli. bi iki tanesi face ten yazdı bizzat gördüm. kızın niyeti resmen bozuk sevgilinin olması önemli değil diyor. bi iki kere böyle oldu. sonra bu eğitim için antalya ya gitti orda da böyle bi iki tane oldu. tabi sevgilimde beni kıskandırmak için nasıl diyim gülerek filan anlatıyo..

benle sevgili olmadan çok kız arkadaşı varmış. benle sevgili olduktan sonra hepsiyle görüşmeyi kesti.. ama arada gülerek eskiden yanımda ne çok hatun vardı diyo mesela. çok sinirim bozuluyo benimde..

şu an asker ve kıbrısta malum kıbrıs ta etraf çok kötüymüş. sevgilim bunuda anlatırken mini etek giymeyeni dövüyolar dedi gülerek. ben de kızdım benle kadın kız mini etek muhabbeti yapma. bi de gülerek söylüyosun diye. özür diledi tamam haklısın öyle demek istemedim dedi..

bu gün iki etti bidaha yaparsa ne yapıyım ? çok gıcık olmaya başladım. bana güvenmiyo musun diyo bi de. tamam güveniyorum ama böyle neden konuşuyor yahu..
nerden buluyorlar bunun face adresını orası kılıt nokta oraya odaklan bence ;)

Sevgiliniz hiç masum değil kusura bakmayın. Sizi aldatıyor bile olabilir, aldatma potansiyeli var.
O yüz veriyor, herşey karşılıklı. Gülerekten anlatıyorsa ve bundan haz duyuyorsa öyle. Huylu huyundan vazgeçmez.
Hiç de olgun biri değil kızlar beğene bilir ama tepkisi bu olmamalı, o cesareti vermemeli.
Yoksa bayanlara daha çok asılan ekleyen mesaj atan oluyor ona bakarsak....yüz vermemek sürdürmemek önemli.
Kızlar iğrenç değil gayet normal iğrenç olan erkek arkadaşın, bir de bunları marifetmiş gibi anlatıyor...

kızların iğrençliği değil erkek arkadaşınızın iğrençliği bence.
Erkek adam gibi adam olursa hiçbir kız asılmaz merak etmeyin.
Bence ilişkini tekrar gözden geçir.

Kızlara niye b.k atıyon ki, senin erkek arkadaşta var sorun.

çünkü bitanesi beni tanıyarak ve bilerek yazmış ve o kız hiç yakışmıyo sana filan demiş. sevgili olmamıza gerek yok takılalım yeter tarzı konuşmuş. bu kız iğrenç değil mi şimdi ?

Daha cok sevgilinizin igrencligi, sonucta durmadan kari kiz muhabbeti yapan o. Kizlar asiliyosa bile yüz verip onlara cesaret veren yine sevgiliniz...

kızların iğrençliği değil erkek arkadaşınızın iğrençliği bence.
Erkek adam gibi adam olursa hiçbir kız asılmaz merak etmeyin.
Bence ilişkini tekrar gözden geçir.

bi iki tanesinde hiç suçu yok çünkü kız benim çevremden düşün. ama dierlerini bilemiyorum tabi..

Sevgiliniz hiç masum değil kusura bakmayın. Sizi aldatıyor bile olabilir, aldatma potansiyeli var.
O yüz veriyor, herşey karşılıklı. Gülerekten anlatıyorsa ve bundan haz duyuyorsa öyle. Huylu huyundan vazgeçmez.
Hiç de olgun biri değil kızlar beğene bilir ama tepkisi bu olmamalı, o cesareti vermemeli.
Yoksa bayanlara daha çok asılan ekleyen mesaj atan oluyor ona bakarsak....yüz vermemek sürdürmemek önemli.
Kızlar iğrenç değil gayet normal iğrenç olan erkek arkadaşın, bir de bunları marifetmiş gibi anlatıyor...

kızlarında iğrenç olanları var bizzat kendi arkadaşımın kuzeni yaptı bunu o yüzden öyle dedim. sevgilim faceten yazanları ya engelledi yada sert mesajar attı onları gördüm. ama dierlerinde nasıl tepki verdi sevgiliminde suçu var mı bilemiyorum..

ama adamda ego var ve gülerek anlatmasına katlanmıycam bir daha olursa bye bye diycemm

bi iki tanesinde hiç suçu yok çünkü kız benim çevremden düşün. ama dierlerini bilemiyorum tabi..
Bukadar kız muhabbeti yapan erkekten hayır gelmez canım.
Erkek arkadaşınızın öz güveni tavan yapmış.
Bence attığınız adımları on defa düşünüp öyle atın.

çünkü bitanesi beni tanıyarak ve bilerek yazmış ve o kız hiç yakışmıyo sana filan demiş. sevgili olmamıza gerek yok takılalım yeter tarzı konuşmuş. bu kız iğrenç değil mi şimdi ?
Erkek arkadaşın taviz vermese sence böyle bi cümleyi kurmaya cesaret eder mi? Hadi etti diyelim, bu kızların hepsi mi iğrenç? Bi erkek arkadaşın mı masum?

Erkek arkadaşın taviz vermese sence böyle bi cümleyi kurmaya cesaret eder mi? Hadi etti diyelim, bu kızların hepsi mi iğrenç? Bi erkek arkadaşın mı masum?

taviz verme ihtimali yok kızı tanımıyo bi gece bi ortmda gördü kız peşine face ten bulup yazdı. sevgilimle o gece konuşmadılar hatta tanışmadılar bile kalabalık bi ortamdı mezuniyet balosuydu..erkek arkadaşımın taviz verme olayı olamazdı yani.. bu kız için geçerli bu. diğerlerini bilemiyorum tam

Benim açıkçası takıldığım nokta bunları size ballandıra ballandıra gülerek anlatması .Kızlar yazdı diyelim demek ki kestirip atamıyor ki yazabiliyorlar. Bu konuyu bence bir detaylıca konuşun.

Benim açıkçası takıldığım nokta bunları size ballandıra ballandıra gülerek anlatması .Kızlar yazdı diyelim demek ki kestirip atamıyor ki yazabiliyorlar. Bu konuyu bence bir detaylıca konuşun.

yazan kızlarla konuşmasını gördüm kestirip atmış o konuda sıkıntı yok. belkide face şifresi bende olduğu için direk öyle yaptı. ama diğerleri de bu tarzdı asılan tipler hani tek gecelik ilişki isteyen tarzda tipler. ve hiç tanımayan birileri.

yazan kızlarla konuşmasını gördüm kestirip atmış o konuda sıkıntı yok. belkide face şifresi bende olduğu için direk öyle yaptı. ama diğerleri de bu tarzdı asılan tipler hani tek gecelik ilişki isteyen tarzda tipler. ve hiç tanımayan birileri.
Sen sevgiline güveniyorsan problem yok gibi görünüyor o halde, uyarını da yapmışsın umarım tekrarlamaz ne diyeyim:KK66:

Kizlarin ne sucu var diyorsunuz ama, off oyleleri var ki anlatamam. Alenen asiliyorlar yaninda esleri olmasina ragmen. Daha dun bir konu acildi burda kuzenim esime asiliyor diye. Hemcinslerimiz de olsa reziller her yerde.

Back
X