Kizlarin yorumunu merak eden bir erkek arkadasim?

Mileva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
36
26
yasak degildir umarim :KK53:
4 senelik iliskiden sonra kiz iliskiyi, sevmiyorum seni diyerek bitiriyor.beni bekleme diyor.
arkadasim bekleyecegim diyor kiza ama hic aramiyor pesinden kosmuyor. aradan bir yil geciyor kiz msj atiyor. mesajda sadece arkadasimin ismi yaziyor. simdi benim arkadasim kizin niyetini merak ediyor.. ben kizin pisman oldugunu düsündügümü söyledim..ama sizin fikirlerinizi de merak ediyoruz.

Kız, ondan ayrılmış. Daha iyisini bulamamış, geri dönmüş. Onu yokluyor. Arkadaşına söyle, kıza asla yüz vermesin. Mesajlarına kesinlikle cevap yazmasın. Kız, onun peşinde koşar. Eğer arkadaşın, kızı sevdiğini belli edecek bir mesaj veya bir hareket vs. yaparsa; kız yine bırakıp gider. O yüzden, erkek arkadaşın hiç muhattap olmasın.

%100 çalışıyor.

Kız maymun iştahlı ,yanar döner aşkı oyun yapmış , evlendiğindede
ufak meseleden boşanır , başka heycanların veya erkeklerin peşinden gider

Kız yedekte tutmak istiyor gibi görünüyor ama iç yüzünü bilemeyiz.

Çocuğun kafasını karıştırmak için atmıştır
Başkasını bulamamistir
Falan falan

başakasında umduğunu bulamamıştır.bakmıştır ki arkadaşın saf iyi niyetli onu seviyor dur bakim olmadı bi deneyeyim şansımı demiştir.

çocuğun yalvar yakar peşinden koşacağını düşünmüştür baktı olmadı geri dönmüş. ama o bi yıl içinde illaki ilişkisi veya ilişkileri olmuştur

başakasında umduğunu bulamamıştır.bakmıştır ki arkadaşın saf iyi niyetli onu seviyor dur bakim olmadı bi deneyeyim şansımı demiştir.

aynen bende bu yüzden pisman olmustur diye düsündüm.
arkadasim gercekten cok iyi niyetli bir cocuk.

Ben böyle konulara illa aradığını bulamadı da, kürkçü dükkanına geri döndü diye bakamıyorum. Tabi böyle olma ihtimali yüksek bir oran ama bazen insan yaptığı hatayı anlayabilir. Belki o an için eskisi gibi sevmediğini yani aşkının bittiğini düşündü ayrıldı hatta sonrasında hayatında başkaları da olmuş olabilir ya da olmayadabilir. Fakat zaman geçtikçe kimseyle o eski sevgilisiyle yaşadığı mutluluğu bulamayacağını, o uyumu yakalayamayacağını anlayıp pişmanlık duymuş olabilir. Yani aslında o insanın onun bile farkedemediği kadar hayatında önemli bir yere sahip olduğunu idrak etmiştir belki de. Hani bir umut diyip şansını deniyordur tekrar, eğer hala karşısında ki de onu seviyorsa diye. İnsanız sonuçta hepimiz duygularımızla yaşıyoruz, bazen yanıbaşımızda olanın değerini hep elimizin altında olduğu için anlayamayabiliyoruz ama hayatımızdan çıktığında yarattığı boşlukla bazı şeyler kafamıza dank ediyor.

X