kızlarkötüyüm yazıklar olsn ben onun herşeyini kabul ettim o tek isteğimi kabl etmedi

o zaman başka...

ama sen de niye onun istediğini yapıp arkadaşlarını siliyosun ki çok tuhaf :44:

4 yıllık eşime söylemem böyle bişey
sen daha ilişkinin başında adamı tecrit etmişsin tabi ki silmez
ayrıca sevgili olunca neden başka insanlarla görüşmeme fedakarlığı! yapılıyo ki:44:

oda benden aynı şeyi istiyo ben konuşnca kıyametler koparıyor ayrıca bide normal arkadaş değilki sürekli sohbet ediyor bir sürü kızlarla samimiler kimse katalanamaz böyle bişeye

Onunda seninde birbirinizden böyle isteklerde bulunmaya hakkı yok. Bu fedakarlık değil, karşındaki insanı boyunduruk altına almak..

haklısın yolun başında bittiği için şanslıyım belkide saol yorumun için moral verdin gerçekten

Bence şanslısın en azından büyük hatalar yapmadın. Çok kapılmadın. Zamanını vs. onun için boşa harcamadın.
Olumlu yanlarını düşündükçe rahatlayacaksın emin ol.
Hatalar yapmadan bitmesi bir süre sonra seni mutlu bile edecektir :)
Sen sağol yorumumu dikkate aldığın için :)

o zaman başka...

ama sen de niye onun istediğini yapıp arkadaşlarını siliyosun ki çok tuhaf :44:

çünkü ben ondan ciddi anlamda hoşlanıyorum hani o olsn hayatmda tek arkadaşm eşim dostm benden başka kimseyle konuşma ihtiycau hiseetmesn diye ben onu dinliyorm konuşmuyorm kimseyle ama o beni dlnlemiyor beni üzende bu

eminim sen durduk yere böyle bir şey istememişsindir. bir yanlışını görmüşsündür.. ya da diğer kızlarla arasındaki samimiyetin arkadaşlıktan öte olduğunu.. eger öyleyse iyi yapmışsın yıpranmaktansa baştan tavrını koy bitecekse bitsin ama durduk yere söylemişsin sağlıklı davranış değil çünkü herkese potansiyel suçlu gibi bakmak hastalıktır..

ama demek ki o böyle bi hayat istemiyormuş canım, çok da haksız değil. bahsettiğin tablo benim için imkansız mesela. tek arkadaşım dostum sevgilim olacak, ben başka kimseyle knuşmayacağım :26:

seni kısıtlayıp, kendi hayatı için rest çekmesi çok saçma tabi...

durduk yere söylemedim kızlarla olan yazışmalarını okudum ve iki üç tane değil birsürü samimi kız arkadaşı var nasıl katlanayım böyle birşeye lütfen siz söyleyin gece yarısı bile ben uyurken mesajlaşmışlar birbirlerine film önerilerinde bulunşlar gece 3 te siz olsanız normal karşılarmısınız

oda benden aynı şeyi istiyo ben konuşnca kıyametler koparıyor ayrıca bide normal arkadaş değilki sürekli sohbet ediyor bir sürü kızlarla samimiler kimse katalanamaz böyle bişeye

ikinizinki de saçmalık o zaman
pranga filan takın oldu olacak..
bi ilişki bu kadar güvensiz devam etmez ki etmemiş de zaten..

Benden başka kimseyle konuşma ihtiyacı hissetmesin nasıl bir mantıktır... ?!
İnsansınız siz "insan".
İnsan, sosyal bir varlıktır.
Biraz kendinize güveniniz olsun.
Hastalıklı ilişkilerin sonu böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…