Kızlarr acil yardımm

Pembissanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
528
423
Kizlar 2 aylik bebegim var dogumdan sonra esimle bir defa korunmasiz birlikte olduk o geri gcldigini soyluyo ama o gunden beri bnm icim icimi yiyo tekrar hamile kalirim diye daha hic adet olmadim kızım da emiyo ama.. Sizce ne kadar bi ihtimal ve varsa biseyler en erken ne zamn belli olur kafayı yemek üzereyim iliskiden 8 gün geçti

Yazık olur bebişinize cok erken.
Korunmazsız beraberlik iyi cesaret sizinkide.

Emzirdigim icin ertesi gun hapı alamadım. Kimisi diyor süt korur emziren annelerde ilk 3 ay. Kimisi diyor ona hic guvenme ayy şu stresi bi atlatym inş. Bisey olmadan bi daha mı tobe tobe
Süt korumasi diye birşey yok.Ve geri cekilmede bir korunma yöntemi değil.

Adet olmamışsanız hamile kalmamanız için bir umut var ama siz siz olun doğru düzgün bir korunma yöntemi seçin.

Benim annem emzirdiği süre boyunca hiç adet olmamış. Şu durumda adet olmayışınız bir belirti olmayabilir.

Olan olmuş. Stres yaparsanız, Allah korusun sütünüz kesilir. Rahatlayın biraz.

Olmuş bitmiş bu aşamada elinizden bir şey gelmez bunu takıp sütünüze zarar vermeyin

muhtemelen daha yeni lohusalığınız bitmiştir zaten kolay kolay hamile kalmazsınız

Bu sefer olmasa bile siz bir dahakinde tedbir alın

Olmuş bitmiş bu aşamada elinizden bir şey gelmez bunu takıp sütünüze zarar vermeyin

muhtemelen daha yeni lohusalığınız bitmiştir zaten kolay kolay hamile kalmazsınız

Bu sefer olmasa bile siz bir dahakinde tedbir alın
Tesekkur ederim. Bir daha asla biyle bisey yapmam zaten. İnsallah bu ayı atlatrsam

X