Kızlarr acill!!!

hawin1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
134
79
38
Cuma akşamı Antalya'ya gidiyorum 1 haftalığına. Gel gör ki adet zamanıma denk geldi. Olmak üzereyim :KK43:( Geciktirmek için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirimm...

Yumurtalık kistim var. O yüzden müdahale etmekte istemiyorum ama doğal bir yöntemi var mı acaba ?

doğum kontrol hapı kullan adet olmassın....tatılden gelınce bırak adet gorursun

Doğum kontrol hapı bir işe yaramıyor. Onu da kullansan hormonlarınla oynayacaksınzaten. Adet geciktirici için de geç kalmışsın. Adet geciktiriciler pms sendromunu geciktirmiyor yalnız, o da aklında bulunsun. En iyisi tampon. Bakire değilsen tabi.

kesin mi :)) Tatilde denize girememekten çok sancısından huzursuzluğundan korkuyorum :KK43:(
bütün rahminin yumurtalıklarının düzenini bozarsın iki gün denize girmek için, aylarca uğraşırsın. sonradan ara kanama falan da yapabilir ama büyük ihtimalle keser kanamayı en başta.

bence de kesme doğallığını bozma. bende çikolata kisti olmasına rağmen adet dönemlerim düzenliydi. dr bir hormon ilacı yazdı adet olamadım hala. hiç hormon ilacı kullanmayın çok mecbur kalmadıkça. tamponu kızlarda kullanabilir ama ağrı oluyorsa denize girme derim

adet gecıktırıcı ıcın cok gec kalmıssın.. daha önce kullamaya baslasaydın keske. ben tatildeyim ve öyle yapıyorum su an

Bugün regl olursanız cuma gününe kadar yarılarsınız zaten. Doğum kontrol hapıyla vücudunuzun dengesini bozmayın.

bırak ol ya. ilk günler çokk yoğun oluyorsan sudan kaçın. daha sonra azaldığı günler girersin yavaş yavaş tamponla vs.

Durumun için en mantıklı yöntem -daha önce cinsel ilişkide bulunduysan- tampondur. Tampon ile denize ve havuza da girebilirsin. Ancak en geç 4 saatte bir mutlaka değiştir ve kullanım talimatını iyice oku. Sağlığın için..

Keske daha once deseydin aspirin falan kullanarak ya da erken olman icin cok hareket edip olabilirdin ama suan evliysen tamponla girersin
Papatya cayi agri kesici falan isine yarar :)

tarçın geciktirmişti benimkini hergün bi kaşık yiyodum suyla karıştırıp ama olduğum zamanda çok sancılı geçmişti bayılmıştım hastanede yatmıştım o gece

bence de kesme doğallığını bozma. bende çikolata kisti olmasına rağmen adet dönemlerim düzenliydi. dr bir hormon ilacı yazdı adet olamadım hala. hiç hormon ilacı kullanmayın çok mecbur kalmadıkça. tamponu kızlarda kullanabilir ama ağrı oluyorsa denize girme derim

Bende de çikolata kisti vardı . Hiç adet düzensizliğim olmadı. Ameliyat oldum ve kurtuldum kistten çok şükür ancak çok gariptir ki kistten kurtulduktan sonra ara ara düzensiz adet olmaya başladım . Sizin izlediğiniz tedavi süreci nedir?

Geciktirici hap kullandım kızlar günde 1 tane.. Tatili atlattım çok şükür. Bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum ve 1 hafta oldu süründürüyor beni kesilmedi bir türlü :KK43: Napalım çekicez artık .

X