az önce yaptığım test sonucu varmı bana mı öyle geliyor BAT 6-7 MART
Eki Görüntüle 3712694
Eki Görüntüle 3712694
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 DK DA ÇIKTIVar gibi sanki test markası ne kacinci dk da cikti
BB -GOOD ERKEN GEBELİKVar gibi sanki test markası ne kacinci dk da cikti
ay gittim kan vermeye bakalım iki saate çıkacak inşvar gözüküyor kan verin
Hadi hayırlısı olsun büyük ihtimalle var gibi belirti varmıydı pekiay gittim kan vermeye bakalım iki saate çıkacak inş
evet 23 şubattan beri kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim bir gün çok şiş birgün ağrıyor regl olucak gibi değildim yani bu ayHadi hayırlısı olsun büyük ihtimalle var gibi belirti varmıydı peki
Sonuç nedir çıktımı ay inşallah vardır yaevet 23 şubattan beri kasık ağrısı çekiyorum göğüslerim bir gün çok şiş birgün ağrıyor regl olucak gibi değildim yani bu ay
malesef negatif anlamıyorum yani teste sevindim kan çıkıncaüzüldüm moral bozmak istemiyorum ama insan seviniyor işteSonuç nedir çıktımı ay inşallah vardır ya![]()
B-good yanıltabiliyor maalesef. Aynı durumu ben de yaşamıştım. Üç adet yapmıştım, üçü de pozitif çıkmıştı. Kan testi negatifti maalesef. Umarım tez zamanda istediğiniz sonucu alırsınız.malesef negatif anlamıyorum yani teste sevindim kan çıkıncaüzüldüm moral bozmak istemiyorum ama insan seviniyor işte