kızlarr askerim gelio dua edin::(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlarr asker yolu bekleyenler mehtabınız kaç?
benimkisi cumartesi dagıtım için izne çıkıor ve ailesine gitmeden benle buluşcak dua edin heycanlıyım napıcam uffff:(inş sizde cabucak kavuşursunuz.

Allah kavuştursun. doya doya sarıl sevdiğine. birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkarmaya çalış. geriye kalan kısmını da depola:) ihtiyacın olacak.
usta birliği de acemiliği kadar çabuk geçsin inşallah.

cnm benm ne mutlusundur şimdi sen,ona sıkı sıkı sarıl,hasret kaldıgın kokusunu cek içine:teselli:rabbim hepimize yaşatsın o günü:çok üzgünüm:

benım şafağım 32 bitiyor allahın izniyle 14 ayın acısını gelince çıkarıcam bol bol:) allah kavuştursun tez zamanda hemde canım bende çok heyecanlıyım:)

oyy canlarım inşallah hepinizinki kısa zamnda gelir ve sizde heycanınızı yazarsınız hepinize teşekkür ediorum içten olduuğunz iiçin.son 4gün

Ayy canım benim Gözün aydın hayırlısıyla kavusursunuzz inşallah :nazar:
ßi anda 4 yıl öncesine gittim bende nişanlımı tabi o zmaan sevgiliydik havaalanında karsılamaya gitmiştim ayy çok güzel günlerdi yaa senağlama
Daha kapıdan o çıkarken görür görmez ağlamaya başladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim nasılda sıkıca sarılmıstık herkez bize bakmıstı bi an :utangac: :asigim:

gözün aydın canımhihoyyyt
benimde mehtap=24:asigim:deli gibi heycanlıyım:utangac:ve bu heycanım hiç bitmiycek...a.sdualarım seninle..herşey gönlünce olsun...

Ayy Canım Benim gözün aydın Darısı bizLerin başına işaLLah...
işaLLah burda oLduğu zaman zarfında senin için zaman yavaş geçer dicem..
ama maLesef çok hızLı geçio sevdiğin yanındayken...
Benim içinde şu son 33 gün hızLı geçsin sevdiğim yanımda oLsun aLLahımın izniyLe...
Çok özLedim Canımı Çok....

seyhn(dimi ne güzel günlerdi şimdi anıyosun onları negüselki nişanlanmışsın allah tamammına erdirsin tatlım.
aso( senide allah kavuşturursn dün günlüge bakarken mehtap 14 yazmışım şimdi mehtap 4 oldu ne çabuk geçio yaa inş sende tez zamanda sarılırsın aşkınaaaa.

hayırlı tezkereler olsun rabbim sizi bi daha ayırmasın inşallah.............

çok çok tşk ederim kızlar;)
hepinizinkini allah kavuştursun ve birdaha ayırmasın inşş en kötü günlerimiz böle gelip geçsin

bende yaşadım bu durumu cok güzel bır duygu cnm kıymetını bılın.kıyamam ya .bitcek gelcek .üzme kendini yanından ayrılırken.gözün aydın.

yine gidicek ama napaplım saol (hayata)cnm..

Allah kavuştursun şimdidennn benim şafak 36....bitiyo şükürrr

seyhn(dimi ne güzel günlerdi şimdi anıyosun onları negüselki nişanlanmışsın allah tamammına erdirsin tatlım..

Teşekkür ederim canım Allah Razı Olsun Darısı basınıza tüm sevenlere inşallaha.s.

Back
X