- 26 Nisan 2015
- 11
- 3
- 41
Merhaba bu 3. Klomen kullanmam bitti 4 gün sonra aşırı kasık bel boşluk agrim oldu gecer diye 2 gün bekledim ama yok gecmedi 3.gün kendi doktoruma gittim çok agrim var deyince hemem ultrason muaynesine aldi ve 14 ve 18 cm lik kist olusmus biri patlamis diğeri patlamak uzereymis hemen yatiriyorum seni dedi endiselenecek bisey yok klomen tedavisinde bekledigimiz sey 24 saat gözetim altinda kalacaksin dedi yattim agrim var cok ilac verin diyorum veremem aniden patlar diyor 6 tüp kan aldilar idrar tahlili yaptilar 2 ünite serum vverdiler.Kaldigim serviste herkes dogum yapmis bebeklerin sesleri kafayi yicektim bu kadar cok bebek sahibi olmayi isteyen ben dogum icin degilde kist icin geldim bu hastaneye yaaa 24 saat sonunda doktor tekrar muayne etti taburcusun cok agrin olursa gel dedi adetin gelince veya 1 gün gecince tekrar geliceksin adetin geldiyse yeni tedaviye gelmediyse gebelik testi yapicaz dedi.. Ya madem bu klomen denilen hap kist yapiyo neden veriyorlar insan cani bu kadar ucuz mu? Ya bu kistler bana zarar verse kim verecek bunun hesabini?