- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parkta oturmak ne demek yahuu.vur tekmeyi gitsin
Tabi ki görüşme. Bu çocukla gorussen icinde hep bir acaba olacak .
Hala bakıyor mu sahte facesi var mi. İnsanin icine bir kere suphe girdi mi kesip atmali. Guven diye birsey kalmaz yoksa.
Tebrik ettimKeşke herkes sizin kadar duyarlı ve kararlı olabilse :)
canım boşver iyi olmuş baştan gördüğün,yaşın küçük daha neler neler çıkıcak karşına, bunlar yaşamanda aslında bi yandan iyi, bi sonrakine daha temkinli yaklaşırsın olur biter canım :)
Bide bu oturdugumuz parkta bisuru cafe gibi yerler var havada o gün serindi baya usudum dedim hic gel icerde oturalim bi cay içelim falan demedi![]()
Adam neresinden tutsan elinde kalıyor.
4 senedir ilgilenmiyormuşsun içine doğmuş herhalde
Yol yakınken kaçç![]()
Kızlar meraba size bir konuda danismak istiyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden :)
Yaklasik 2 bucuk aydır okuldan birisiyle görüşüyoruz. O 4 senedir benle tanismak istiyordu ben pek ilgilenmiyordum , en son b sans veriyim taniyim dedim. Aslinda uzerime dusuyor yani gun icinde arıyo ediyo ama eksik biseyler var gibi hissediyorum. Mesela haftada 1 buluşuyoruz bu bulusmamizda sadece 2 kere bi cay falan icmisizdir. Hiç özel bişe yapmiyor ne biliyim bi yemege falan bile goturmedi parkta falan oturuyoruz 2 saat. Bu da hiç içime sinmiyo ben onemsemedigini düşünüyorum. Bide bi kac acigini yakaladim face kullanmıyorum dedi ama face i varmis buldum surekli profil resmide değiştiriyor. Ayrıca bide instagram dan takip ettikleri işte böyle asiri dekolte hesaplar suicide girls falan var , baska normal takipledigi kizlarinda butun dekolte rezimlerinde begenisi var. Bunlari dusununce kendisinin uygun biri olmadigina karar verdim yakın zamanda gorusmeyi kesmeyi planliyorum siz ne dusunuyosunuz? :)
Kızlar meraba size bir konuda danismak istiyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden :)
Yaklasik 2 bucuk aydır okuldan birisiyle görüşüyoruz. O 4 senedir benle tanismak istiyordu ben pek ilgilenmiyordum , en son b sans veriyim taniyim dedim. Aslinda uzerime dusuyor yani gun icinde arıyo ediyo ama eksik biseyler var gibi hissediyorum. Mesela haftada 1 buluşuyoruz bu bulusmamizda sadece 2 kere bi cay falan icmisizdir. Hiç özel bişe yapmiyor ne biliyim bi yemege falan bile goturmedi parkta falan oturuyoruz 2 saat. Bu da hiç içime sinmiyo ben onemsemedigini düşünüyorum. Bide bi kac acigini yakaladim face kullanmıyorum dedi ama face i varmis buldum surekli profil resmide değiştiriyor. Ayrıca bide instagram dan takip ettikleri işte böyle asiri dekolte hesaplar suicide girls falan var , baska normal takipledigi kizlarinda butun dekolte rezimlerinde begenisi var. Bunlari dusununce kendisinin uygun biri olmadigina karar verdim yakın zamanda gorusmeyi kesmeyi planliyorum siz ne dusunuyosunuz? :)
Bide bu oturdugumuz parkta bisuru cafe gibi yerler var havada o gün serindi baya usudum dedim hic gel icerde oturalim bi cay içelim falan demedi![]()
çok kötü böyle birini kendine layık görüyor musun? bu kadar mı değersizsin?
çok itici bi adam ya bence.Onaylıyorum seni bişey olmaz ondan
bence de görüşmeyi kes, şimdiden bu basit konu için yalan söylüyosa ileride de söyleyebilir.
bencede gorusmeyi kes canım en onemliside yalanını yakalaman elbet özele saygımız var ama yalana tahammülümüz yok dimiayrıca anladığım kadarıyla çokta senlik bir tip deil:26:
Bence sana değer vermiyor...
üşüyüp üşümediğini bile düşünmemiş...
sanki en ucuz vakit nasıl geçiriliyor onun hesabını yapıyor
yalan söylemesi de cabası
ilişkini kes bence....
değecek biri gibi görünmüyor