• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarr beni onayliyomusunuz bi yardimm

Çok isabetli bir karar, tebrik ederim. :16:

Bu adam evlenince de kendine gizli face alıp saçma sapan insanlarla görüşüp karısını uyutmaya çalışır.

Kaç kaçç :1:
 
Hiç onaylamıyorum bu ilişkiyi uzak dur sakın sakın
 
kızlar meraba size bir konuda danismak istiyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden :)
yaklasik 2 bucuk aydır okuldan birisiyle görüşüyoruz. O 4 senedir benle tanismak istiyordu ben pek ilgilenmiyordum , en son b sans veriyim taniyim dedim. Aslinda uzerime dusuyor yani gun icinde arıyo ediyo ama eksik biseyler var gibi hissediyorum. Mesela haftada 1 buluşuyoruz bu bulusmamizda sadece 2 kere bi cay falan icmisizdir. Hiç özel bişe yapmiyor ne biliyim bi yemege falan bile goturmedi parkta falan oturuyoruz 2 saat. Bu da hiç içime sinmiyo ben onemsemedigini düşünüyorum. Bide bi kac acigini yakaladim face kullanmıyorum dedi ama face i varmis buldum surekli profil resmide değiştiriyor. Ayrıca bide instagram dan takip ettikleri işte böyle asiri dekolte hesaplar suicide girls falan var , baska normal takipledigi kizlarinda butun dekolte rezimlerinde begenisi var. Bunlari dusununce kendisinin uygun biri olmadigina karar verdim yakın zamanda gorusmeyi kesmeyi planliyorum siz ne dusunuyosunuz? :)

düşünmen hata kes ılgıni gıtsın 😒😒😒😒
 
bu tür insanlar genellikle sapık ruhlu cıkıyor sen kendinde diyorsun dekolte seyleri begeniyor diye bence yol yakınken dönmelisin :40:
 
Back
X