kızlarr bişey sorucam:((

limonata_

dostun varken düşmn arama
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
251
5
316
Yalova
ya kızlar bişeyin çözümünü istiyorumm sizlerden.benim nişanlım ve kardeşim zayıf ve boğazına çok çok düşkün annem mutfakla pek ilgilenmiyo.pasta poğaça börek özellikle tatlı yaptırıyolar bana nerdeyse hergün.hadi boğzıma bi kaç gün hakim olayım hadi 2 hafta ya sonrası .ben napıcam sizler eşlerinize yapınca nasıl hakim oluyosunuz kendinize.düğün için zayıflamaya çalışıyorum güya. veriyorum sonra basa dönüyorum çook sıkıldıminsan görüncede az la yetinmiyo yani en azından ben napıcam bunun bi püf noktası varmı

Canımm hepsini yigince aynı tadı alıyorsun bi tane yiincede aynı adı alıyorsun dügününü düşün ve tadımlık al ve sofradan kalk :)

ewet canım yaaaa keşke 1 taneyle kalabilsem alışmak çok zor olcak beeynim aç galiba doysamda aklım takılıyoo .bugünde browni yaptırcaklar:) en sevdiğim şey onla balsıcam 1 tane almayı ewet düğünü düşünücemm.baska yolu yok dimi ya az ya hiç.teşekkür ederim canımm:))

Düğüne kadar pasta börek yapmayın bence,en azından istediğiniz kiloya düşene kadar.İnsanın kendine dur diyebilmesi de beyninde bitiyor ne yazık ki,başka yolu yok sanırım

Son düzenleme:
doğru diyosun canım ya .bende bu damak olduğu sürece hayatta veremem versemde alrım galiba.ya keşke aklımdan silsem bi formul olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…