Gelinlik Modelleri kızlarr bu gelinlik sizce nasıl

Talım üst kısmı çok hoş, alt kısmı hani benim tarzım değil, eğerki bu tarz gelinlikleri beğeniyorsan, kötü değil, yakışmış ayrıcada

Talım üst kısmı çok hoş, alt kısmı hani benim tarzım değil, eğerki bu tarz gelinlikleri beğeniyorsan, kötü değil, yakışmış ayrıcada

hehe tatlım yalnız ben o degılım ama gercekten yakışmış bayana

evet böyle tarzda kı gelınlıklerı begenıyorum ama bılmıyorum kır düğünü için cok mu abartılı olur gıbımede geldı şimdi baktıkça

slm
üst kısım güzel ama alt o kadar kabarık olmasa nasıl olur acaba ?
tabi zevk meselesi ben o kadar kabarık modelleri sevmiyorum ondan belkide böyle düşündüm ama genel itibariyle güzel :)
hayırlısı olsun şimdiden

hımmm anladım canım ama ben düz saten bembeyaz bır gelınlık olsun ıstedım herkes kabarık olsun dıye tutturdu çevremdekı offffffffffffff her şey cok zor

bu kadar kabarık etekle düz saten elbise arasında da çok farklı kesimler var. orta yolu bulabilirsiniz bence. kır düğünü için uygun değil bu gelinlik, salon düğününe gider.

canım eğer kır düğünü olacaksa daha farklı bir şey bak derim buldukça paylaşalım alternatifleri bi karar veririz benimde temmuzda düğünüm var ve kır düğünü olacak sürekli bakınıyorum bende...

anladım canım denemeye gıttıgımde bunu modacıya ileticem bakalım nasıl bır sonuc cıkıcak öyle

okurken gözümden kaçmış sanırım kır düğünü olacak seninki benım gelınlıkcım de sordu düğün nerde diye sosyal bi tesis dedim ona göre model göstereyım dedı kır düğünlerine bunun gibi uçuş uçuş tüller öneriyolarmış sende bir sor bakalım ne dicekler benimde etek kısmı tül ama bazı yerlerinde toplamaları var tam bahara uygun bi seçim tüller

kabarik gelinlikler benimde cok hosuma gidiyor...
bencede omuz askisi olmasa daha güzel olucaktir eminim...

birinci biraz daha az kabarık olursa daha zarif durur gibime geliyor. ama genel olarak beğendim.
ikinciyi hiç beğenmedim..:26:

tatlım umarım bana sinirlenmezsin ama ben beğenmedim..daha hoş bi gelinlik beğenebilirsin..çok sıradan bi gelinlik bana göre..benimde kır düğünü olucak kabarık çok güzel oluyor..düşün derim..çok çok özür dilerim umarım seni kırmamışımdır..

bak linkler vericem bu sitede sende bakarsın..

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/421429-kizlar-buda-gelinligim.html bu benim aldığım gelinlik
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...r-begendigimiz-gelinlikleri-paylasalimmi.html buda bi arkadaşımızın açtığı ve benim oraya arkadaşımıa yardımcı olmak için yüklediğim fotoğraflar var..bak bakalım gelinliklere tatlım..sende ona göre karar ver

Son düzenleme:
tabiki hiç birinize kızmıyorum aksine fikir vermeniz çok hoşuma gidiyor

kızlar ama benım şöyle bir sorunum var boyum 1,65 kilom 63 kollarım biraz kalın duruyor bu yuzden straptez ve belın hemen altından başlayan kabarmalardan uzak durmam gerekıyomus bana bunların dısında model lınklerı gönderir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…