kızlarr bu tecavüz mağduru yavruya yuva aranıyorrr !!!

boylesine

her şey güzel olacak.
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
9.726
342
148
o daha çok genç bir golden, fakat nasibini insanlıktan almış.. bugün öğle saatlerinde etiler civarında trafik kazası geçirdi bu bebek, tam o esnada oradan geçen arkadaşımız kaptığı gibi veterinere götürdü, kalçasında kırık mevcut. fakat muayene sırasında veterinerimiz daha kötü bir şeyin farkına vardı; tecavüze uğramış :(
şuan tedavide, uzun sürecek gibi görünüyor.. fakat tedavi sonrası sokağa geri dönemez yuva arayacakk.
lütfenn sahip çıkalım Luna 'ya

istanbul, avrupa yakası

Son düzenleyen: Moderatör:
o daha çok genç bir golden, fakat nasibini insanlıktan almış.. bugün öğle saatlerinde etiler civarında trafik kazası geçirdi bu bebek, tam o esnada oradan geçen arkadaşımız kaptığı gibi veterinere götürdü, kalçasında kırık mevcut. fakat muayene sırasında veterinerimiz daha kötü bir şeyin farkına vardı; tecavüze uğramış :(
şuan tedavide, uzun sürecek gibi görünüyor.. fakat tedavi sonrası sokağa geri dönemez yuva arayacakk.
lütfenn sahip çıkalım Luna 'ya

istanbul, avrupa yakası
inanamiyorum insan değil o sahsiyetssiz yaratik nasıl bi hayvana bunu yapabilir ruhsal sorunlu demekki eğer sahibini biliorsan lütfen savcılığa falan git veteriner raporunu eklersen ceza alir hayvan hakkı die bisiy var her nkdr ülkemizde olmasada evde sokaktan aldiğim tonla hayvan olmasa alirdim ama ne yerim nede durumum kaldi sokaktakilerede yetmek zorundayim. ama inan uzuldum hayvan derneklerine falan da başvur muhakka bi insan evladi cikar inşallah diorum okadar uzuldum ki anlatamam o pisliğin deşifre edilmesi lazm aramizda dolaşıyor ya insan kilikli pislik tvde sürati neyim gözüksünde bida insan içine cikamasin elime geçse parcalarim oderce nefret ediyorum böylelerinde sana ve arkadaşına tesekküür edrim iyiki varsiniz :( inşallah Allahim ona güzel bi yuva nasip eder

YAŞAMAK HAKTIR! $pat.webp

Noldu son durumu?
Yuvalandı mı?

Son düzenleme:
Back
X