- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
Kizlar çatlatma iğnesinden kac gün sonra test yapip hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeligimde 11 gun sonra ogrenmistimKizlar çatlatma iğnesinden kac gün sonra test yapip hamile olduğunuzu öğrendiniz?
8 yıl önceydi hiçbir belirti hatırlamıyorum zaten değerim çok düşüktü 14.35tiBende merak ediyorum en erken ne zaman öğrendiniz belirtiler neydi ?
Tebrikler inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve değerin yükselir ben de nisan 28 de vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorumBen bugun kan twsti yaptim 12.gun 51.37 cikti hcg kizlar
Ne kadar zamanda arttı peki kan değerin8 yıl önceydi hiçbir belirti hatırlamıyorum zaten değerim çok düşüktü 14.35ti![]()
Şimdi hamile miyim yani sizceTebrikler inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve değerin yükselir ben de nisan 28 de vurdurdum heyecanla sonucu bekliyorum
Tamamen iğnenin etkisi geçtimi kiBen bugun kan testi yaptim 12.gunum 51.37 cikti hcg kizlar
2 güne bi arttiNe kadar zamanda arttı peki kan değerin
Tamamen iğnenin etkisi geçtimi ki[/QU normalde 10 gunde geciyor diyorlar
Tarihleriyle beraber değerlerimŞimdi hamile miyim yani sizce
Anladım canım bende 3 mayısta vurdurdum hangi günleri değerlendirdin peki vurulunca2 güne bi artti
36. Saat ve sonra gunasiri demişti doktorumAnladım canım bende 3 mayısta vurdurdum hangi günleri değerlendirdin peki vurulunca
Anladım ben iğneyi vurulsuğum günden itibaren gün aşırı birliktelik yaşadım bakalım hayırlısı36. Saat ve sonra gunasiri demişti doktorum
Canim ben 25 Nisan da yaptirdim ve gun asiri iliskiye girdim bat 14 mayis bugun test yaptirdim kan testi 51.37 cikti iki gun sonra tekrar yaptircam eger deger yükselirdeee hamileyimdir insallahhKizlar bende 22 nisan aksam saat 9 da vuruldum catlatma ignesini ve 23 nisandan sonra 1 mayista dahil olmak uzere her gece yaptim belli olurmu acaba kan testi yaptirsam bat 12 mayis cunki
Bence bir kanlı idrar testi yap evde belli olurKizlar bende 22 nisan aksam saat 9 da vuruldum catlatma ignesini ve 23 nisandan sonra 1 mayista dahil olmak uzere her gece yaptim belli olurmu acaba kan testi yaptirsam bat 12 mayis cunki