Kizlar 3. Tüp tedavim 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu.10 gun test sonucum 63 çıktı.12 gün ise 131 çok sevindik ama mutlulugumuz 2 gün sürdü.14 gün kan sonucum 150 çıktı yikildik.18. Gün ise 180 çıktı.4günde sadece 30 deger artmış. Çok kötüyüm çarşamba yeniden test var dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum.peki böyle olup düzelen bana umut olucak var mı.yoksa kendimi kötüye mi hazırlayım.çok kötüyüm arkadaşlar.çok yoruldum
Canım benimde değerlerim 14,27 ve 43 iki gün arayla ...salı günü test yapıcaz yine ama sağlıksız gebelik düşünülüyor dış gebelik ya da düşük olma ihtimali var ilaçlarımı alıyorum cıkmadık candan ümit kesilmez diye umarım bizim durumumuzda olup pozıtıf sonuclar alan arkadaslar yorum yazarlar hakkımızda hayırlısı
kızlar en son cuma değerim 180 di çarşamba tekrar test yaptım transferin 23 günü oluyor sonucum 670 çıktı.hala muallaktayım ne olduğu belli değil
sürekli araştırma yapıyorumama benim kadar umutsuz vaka yok sanırım
çok kötüyümm
iyi de doktorun ne diyor peki canım ?kendi basına arastırmakla yapmakla olmaz cok yıpratıcı olduguna eminim ben 2gun deger bekledim yukselecek mi diye ölüyordum stresten sen nasıl dayanıcan doktorunla konussana 670 iyi gibi de gunune uygun mu anlamadım.
Bir daha kan testi var cumartesiye hiçbişey belli degil yani.takipten başka çare yok diyo senin sonuç ne oldu
hala umut var demek ki keseyi görürsün inş..
benim düştü degerim canım hayırlısı..
Kizlar 3. Tüp tedavim 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu.10 gun test sonucum 63 çıktı.12 gün ise 131 çok sevindik ama mutlulugumuz 2 gün sürdü.14 gün kan sonucum 150 çıktı yikildik.18. Gün ise 180 çıktı.4günde sadece 30 deger artmış. Çok kötüyüm çarşamba yeniden test var dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum.peki böyle olup düzelen bana umut olucak var mı.yoksa kendimi kötüye mi hazırlayım.çok kötüyüm arkadaşlar.çok yoruldum
kızlar en son cuma değerim 180 di çarşamba tekrar test yaptım transferin 23 günü oluyor sonucum 670 çıktı.hala muallaktayım ne olduğu belli değil
sürekli araştırma yapıyorumama benim kadar umutsuz vaka yok sanırım
çok kötüyümm
Hiç korkma benim 10 gün degerim 28 di.sonrasında 60 ki bileydi.şimdi tam hatırlamıyorum ama ölüye katlamıyor diş gebelık dedıler.ama doktorum git 2 hafta sonra muayeneye gel,bu süredir sürekli konuşalım dedı.2 hafta sonra gittiğimde kızımın kalp atışlarını duydum.şuanda iki yasına girmek üzere mışıl mışıl uyuyor teyzesı.senin mınık farende gelicek korkma...Kizlar 3. Tüp tedavim 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu.10 gun test sonucum 63 çıktı.12 gün ise 131 çok sevindik ama mutlulugumuz 2 gün sürdü.14 gün kan sonucum 150 çıktı yikildik.18. Gün ise 180 çıktı.4günde sadece 30 deger artmış. Çok kötüyüm çarşamba yeniden test var dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum.peki böyle olup düzelen bana umut olucak var mı.yoksa kendimi kötüye mi hazırlayım.çok kötüyüm arkadaşlar.çok yoruldum
merice canım seni üzmek istemiyorum daha öncede yazıyım dedim ama seni kırmaktan korktum canım,bende hatırlıyorsan şubat ayında yaşadım aynı durumu maalesef olmadı,lütfen bana kızma canının yanmasını istemiyorum çünki benim çok yandı,tek tesellim dış gebelik olmayışı oldu,bi sonraki kantahlili gününü beklerken canımdan can alıyorlardı ve sonunda olan oldu,nasip degilmiş benimkisi ama allahtır canım senin kuzunu sana bagışlar inşallah,şuan senin için nedesem boş benim yaşadıklarım bunlar
Hiç korkma benim 10 gün degerim 28 di.sonrasında 60 ki bileydi.şimdi tam hatırlamıyorum ama ölüye katlamıyor diş gebelık dedıler.ama doktorum git 2 hafta sonra muayeneye gel,bu süredir sürekli konuşalım dedı.2 hafta sonra gittiğimde kızımın kalp atışlarını duydum.şuanda iki yasına girmek üzere mışıl mışıl uyuyor teyzesı.senin mınık farende gelicek korkma...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mericem kuzum, inşallah herşey yoluna girer, kuzun toparlar kendini ve seninle kalmaya karar verir inşallah
Her zaman kötü ihtimallere hazırlıklı olmalıyız, ama Rabbim büyük, O'ndan umut kesilmez canım, dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?