Kizlarr çoook acill!! Kan pıhtılaşma testiiiii ????????

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.722
504
73
Kızlar sanırım bu test herkese yapılmıyor. 1 kürtaj geçirdim kalp atışı yok diye. Şimdi dahiliyeye gidicem. Büyük ihtimalle bana 1 kürtaj ile bakmak istemicek test istemicek. Hematolojiye gidebilmek için öncelikle dahiliyeye görünmek gerekiyormuş. Beni sevk eder mi hematolojiye

Kızlar sanırım bu test herkese yapılmıyor. 1 kürtaj geçirdim kalp atışı yok diye. Şimdi dahiliyeye gidicem. Büyük ihtimalle bana 1 kürtaj ile bakmak istemicek test istemicek. Hematolojiye gidebilmek için öncelikle dahiliyeye görünmek gerekiyormuş. Beni sevk eder mi hematolojiye
Canm bende 2 düşük yaptım genetiğe gittim orda baktılar pıhtılaşmaya falan bence sen bide genetiğe git baksınlar sonuç uzun sürüyo biraz ama

Bugün gittim 1 hafta önce kürtaj olduğum için bakamiyorlarmis. Hâlâ kan degerlerim normale düşmedi
Allah allah bende 1 hafta sonra gittim genetiğe hemen baktılar demek ki farklı. Pıhtılaşma çıktı bende ondan düşük oluyomuş iğne kullandım tekrar hamile kalınca

1 ay sonra tıbbi genetik bölümüne gideceksiniz önce ora bakıcak sonra kadın doğum da yönlendirebiliyo hematolojiye oraya da gidebilirsiniz

Allah allah bende 1 hafta sonra gittim genetiğe hemen baktılar demek ki farklı. Pıhtılaşma çıktı bende ondan düşük oluyomuş iğne kullandım tekrar hamile kalınca
Ya doktor beni kovmaktan beter etti. Bir kürtaj yaşadın diye test mi yapcan da falan da filan da demedigini bırakmadı yapma dedi

Back
X