kızlarr değerim bi anda yükseldi,ne olur yorumlarınızı bekliyorummm..

Nurten_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
42
0
86
40
Kocaeli
12.gün 294
14.gün 313
16.gün 430
20.gün 2063
kızlar azıcık sevinebilirmiyim,,yarın ultrasonda belli olacak gerçi ama ümitlendim son değerde..doktor ılk gun degerlerınde dış gebelik,düşük,yada cogul gebelıktır bı kacı düşüyodur demişti
bu son değer yükselince tekrar ümitlendim
inşallah yarın keseyi görüp sevinirim
tecrübelerinizi paylaşın arkadaslar lütfen kimseyle konusamadıgım konular bunlar
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..

canım Allah yardımcın olsun, inşallah yarın keseyi görürsün. Bence değerin gayet güzel, olumsuz düşünecek bi durum yok ortada, rahat ol....

Nurten benim de 10. gün değerim 105 , 13. gün değerim 518...Ben de korkuyorum dış gebelikten niyeyse...Ben de bir keseleri görsem rahatlıyacağım...

saolun kızlar..toprak inşallah hayırlı sonuçları alırız hepimiz ,,benı korkutan 14.gün ve 16.gün degerlerının az yukselmesı,,sımdı sevınemıyorum bıle cıkan son sonuca,doktorda sevınmek ıcın erken dedı,,herşeyi zaman gösterecek,,hakkımızda hayırlısı

Doktorum gayet güzel diyor ama ne biliyim benim aklıma bu düşünce geliyor.Dış gebelikte 2 kat artmaz mı?Belirtisi neymiş Nurten dış gebeliğin ?Korkuyorum niyeyse burada arkadaşların başına gelenlerden etkilendim sanırım...

canım benim 11 gün 168 13 gün 315 14 gün 540 18.gün 2000 yaklaşık rakam çıkmıştı bak oğluşum resmine seninde aynı endişelenme

nurten ya o değer 2 olsaydı.En çok mutlu olman gereken zamanı harcıyorsun.Olumlu düşün.Zaten olumsuz bir durumda üzülmekten başka yapacak şey yok.Değerin çok iyi.Keyfini çıkar.

yaaaaaaaa harka................cok guzelllllllllll tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................

canim degerlerin masallah çok güzel.yükselmede göstermis.bebislerin seninle.hadi bakalim gözün aydinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…